Super Mario Run a fost lansat!

Ahoooooooooy, fani ai Super Mario, si utilizatori de idevice-uri, Super Mario Run a fost lansat in AppStore in cursul serii de ieri!!!

Cei de la Nintendo ne-au facut o promisiune in urma cu, cateva luni si din fericire pentru fanii ca mine, s-au tinut de cuvant. Cu surle si trambite l-au lansat fix in data de 15 decembrie.

Super Mario Run a fost realizat astfel incat sa poata fi jucat cu o singura mana, deci n-ar fi clasicul joc pe care il stim cu totii, dar baza e aceeasi, intensitatea si entuziasmul de asemenea.

Cei care vor sa downlodeze jocul sa tina cont de un lucru foarte important. Aplicatia Super Mario Run nu functioneza pe terminalele care au Jailbreak, sau au avut, dar nu au fost curatate complet. Nintendo a ” omis ” sa spuna acest lucru la prezentare, acum cateva luni, si a specificat doar faptul ca vor avea masuri de securitate exceptionale in Super Mario Run, astfel ca jocul functioneaza numai cu o conexiune de internet activa.

Super Mario Run poate fi descarcat din AppStore urmand acest link. Enjooooooooy it!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. […] Popularitatea Super Mario Run este vizibila nu doar in ceea ce priveste topul celor mai descarcate aplicatii gratuite, ci si in ceea ce priveste opurile aplicatiilor cu cele mai mari incasari. Super Mario Run a reusit sa ajunga si pe primul loc in topul aplicatiilor care genereaza cele mai mari incasari, deci foarte multa lume a platit 10 euro pentru a avea acces total la joc. […]

  2. Anonim spune:

    jocul copilariei big grin

  3. Ioana Ciont spune:

    Yeeey, cu siguranta il voi incerca! happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *