Corpuri de iluminat cu senzori de miscare

 Recunosc, desi am doar 30 de ani, nu sunt o pasare de noapte, nu am fost niciodata, sunt mai degraba o bufnita foarte matinala(da, nu am nimic cu orele 5-6, daca sunt cat de cat odihnita!).

Tocmai pentru ca nu sunt o pasare de noapte, si detest intunericul orelor 12-4, chiar si in casa, vreau sa ma simt intotdeauna in siguranta. Astfel ca, a noastra casa este plina de corpuri de iluminat. De la becuri LED, la veioze si lampadare, pe hol si in camere, le avem pe toate!

Cum alegem corpurile de iluminat?

Din punctul meu de vedere, dupa necesitati. Trebuie sa stii exact cum si pentru ce vrei sa le folosesti!

Eu de exemplu, in momentul de fata, zbarnai dupa corpurile de iluminat cu senzor de miscare, si stiu ca astfel de corpuri de iluminat ar prinde bine si cand vom avea copilasi, daca vor avea vreo teama (cum aveam si eu cand eram mica) de a merge prin casa pe intuneric. Cred ca ar trebui sa fie nelipsita din casele unde sunt copilasi!

Evident, inainte de te arunca sa le cumperi, este extraordinar de important sa stii sigur ce iti doresti cand cauti ofertele de pe piata. Nu de alta, dar trebuie sa te asiguri ca nu cumperi un produs ineficient si total nepotrivit nevoilor tale. Noi personal apelam la Evalight, caci, analizand piata, ei par a se gandi la toate. Gasesti corpuri de iluminat si pentru exterior, de toate dimensiunile si diferite modele. Cu senzori si fara senzori, cu lumina calda sau lumina rece, ce pot fi aplicate pe pereti sau pe sol, etc .

corpuri iluminat cu senzori exterior

Partea buna a produselor acestea il reprezinta… economia!

Sa fim seriosi, cred ca 80% dintre noi uita cate un bec aprins. Eiiii bine, cu becurile cu sezor de miscare, nu ai cum sa uiti lampa aprinsa, pentru ca becul se va stinge automat cand senzorul nu mai sesizeaza miscare. Deasemenea, e bine ca nu mai esti nevoit sa cauti, buimac de somn, intrerupatorul caci lampa se aprinde instant cand sesizeaza miscare. De aceea spun ca este ideal pentru casele unde sunt si copilasi mici, si care, mai ales, inca nu ajung la intrerupatoare. Desigur, utile sunt si pentru persoanele care stau la curte pentru ca inca o parte buna a acestor corpuri de iluminat il reprezinta durata de viata. Aceasta, care este regasita si pe certificatul de garantie, este de pana la 5 ani.

Din punctul meu de vedere sunt o necesitate, astfel ca, noi sigur vom inlocui ce avem acum pe holuri, cu, corpuri de iluminat cu senzori de miscare. Cand vom avea si copilasi, cred ca vom avea si prin alte colturi ale casei, depinde cei mici. tongue


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia says:

    Daca stai la curte sunt si mai multe noua ne sunt utile cel putin,cand merg pe alee se aprind instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.