cum sa inveti sa castigi bani

Business Angel, notiunea de antreprenoriat si cum sa inveti sa castigi bani intr-un timp scurt

 Notiunea de antreprenoriat cred ca este cunoscuta tuturor, in teorie cunoastem bine notiunea si teoriile de baza, in practica avem nevoie de putin ajutor.

Antreprenoriatul reprezintă un proces ce constă în identificarea și urmărirea unei oportunități de afaceri, în scopul valorificării acesteia.

Sunt foarte multi tineri, abia iesiti din facultate, pe care daca ii intrebi ce isi doresc sa faca, iti spun clar, raspicat si sigur pe ei: Antreprenoriat. Daca ii intrebi totusi ce inseamna a fi antreprenor, ori se balbaie, ori iti raspund pe scurt ca este persoana care gestioneaza constructia/afacerea proprie. Nu-i cunosc dedesupturile, nu cunosc caracteristicile si calitatile unui intreprinzator, cunosc doar teoria care neaplicata duce la esec.

Pentru a fi un antreprenor de succes trebuie, in primul rand, sa iti asumi riscuri, apoi sa fii independent, inovator, original, flexibil si orientat numai spre rezultate. Trebuie sa cunosti foarte bine modul de efectuare a activitatii de antreprenoriat, eventualele probleme de care te poti lovi in viitoarea activitate, mediul de afaceri si posibilitatile de solutionare a eventualelor probleme.

Daca nu esti capabil sa indentifici oportunitatea unei afaceri, sa iti asumi responsabilitatea initierii unui proiect si sa vizualizezi resursele necesare cresterii activitatii, atunci poate nu esti facut sa fii antreprenor. Deasemenea, trebuie sa fii total dedicat afacerii si succesului, caci determinarea, ambitia si perseverenta te pot face sa treci peste orice greutate, chiar daca nu ai experienta si indemanare.

Antreprenorii de succes, doar daca te uiti la ei, iti inspira instant incredere si perseverenta. Sunt increzatori in viitorul afacerii, si perseverenta vine si din realismul faptului ca trebuie sa depuna eforturi pe termen lung pentru a ajunge acolo unde si-au propus, sunt convinsi ca succesul nu va aparea imediat, si trebuie sa “lupte” crunt pentru a avea succes.

Deasemenea, antreprenorii de succes nu se lasa batuti, ba char folosesc esecul ca pe o experienta din care pot invata ceva. De aceea, cei mai  buni antreprenori sunt chiar cei care se asteapta la piedici si nu sunt descurajati sau dezamagiti de esec. Dezvolta o dorinta imensa de a castiga si examineaza atent o situatie, determina cum isi pot mari sansele de castig si acţionează in consecinta.

 Aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

Antreprenorii trebuie sa fie “clarvizionisti”. Trebuie sa stie cu exactitate unde vor sa ajunga si sa aiba o viziune clara despre ceea ce vor si cum vor sa fie afacerea lor. Unii au concepte predefinite, altii le dezvolta in timp.

Ununele din cele mai importante caracteristici ale unui antreprenor cred ca este dorinta de independenta, libertate si autonomie dar care sa nu il impierdice sa lucreze in echipa, sa isi formeze o echipa si sa o managerieze!

Andrei Ursachi, un antreprenor considerat de multi ca fiind unul de succes, spune:” Nu este nevoie sa fii un geniu pentru a incepe si a dezvolta o afacere. “. Si are dreptate, si tocmai in aceasta idee, iti ofera tot sprijinul si tot ajutorul pentru a dezvolta o afacere cu potential. Pentru 2017 si-a propus sa devina Business Angel , adica sa ajute si alti tineri sa aiba succes. El investeste timp si bani in afaceri inovative.

Nu exista o cheie a succesului, e un cumul, si daca iti doresti sa evoluezi repede si sa inveti intr-un timp scurt cum sa castigi bani, ai nevoie de un ajutor din partea unei persoane de succes. Astea le poti invata doar de la un om care de la varsta de 15 ani a inceput sa faca, comert pe internet iar la 18 ani  a infiintat pentru prima data o firma si anume, o agentie de publicitate online: Andrei Ursachi.

Pe site-ul acestuia gasiti toate detaliile despre povestea reala a succesului lui si despre cum pe tine, pe tine, siiii pe TINE, te poate ajuta sa ai succes!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anonymous says:

    da, multora li se pare simplu dar nu e, eu cred ca cel mai important lucru ,ca si intreprinzator este sa iti asumi orice risc si sa il transformi in reusita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.