inel care isi schimba culoarea unde cumpar

De unde cumpar inel care isi schimba culoarea dupa temperatura corpului

 Acum cateva secole, in 2013, am scris un articol despre acel inel care isi schimba culoarea in functie de starea de spirit a purtatorului.

Am spus si atunci, spun si acum, inelul isi schimba culoarea dar dupa temperatura corpului, desigur. Cine crede ca inelul isi schimba culoarea literalmente dupa starea pe care o are in acel moment… crede gresit.

De fapt cristalele lichide termotropice ce se regasesc in sticla sau piatra de cuart a inelului fac toata ” magia „. Lichidul cristalelor este foarte sensibil astfel ca, isi modifica structura conform schimbarilor de temperatura corporala ale purtatorului.

Unde gasesc in Romania si de unde cumpar inele care isi schimba culoarea dupa temperatura corpului!? 

Inelul care isi schimba culoarea dupa temperatura corpului pe care l-am aratat in articolul anterior, e inca foarte mare. Il aveam tocmai din 2006, cand aveam 67 de kg, intre timp am trecut si pe la 50 si 48 kg, prin urmare… sta in cutiuta cu amintiri. Mi-e drag, n-as putea sa il arunc, dar mi-ar fi placut sa il mai pot purta…

Astfel ca, norocul face, ca la o plimbare a minunatului meu,prin mall-ul AFI Palace Cotroceni, saptamana trecuta, sa dea de un magazinas unde se vand inele care isi schimba culoarea. Inca tinand minte ca am si eu unul, dar mi-e mare si mi-as mai dori unul, mi-a cumparat fara sa se gandeasca de doua ori!!! Acesta totusi, este si nitel mai special, are un model super dragut, ca un fulgulet and I uber love it. ღ

Daca va doriti un inel care isi schimba culoarea, grabiti-va, din ce stiu eu, este vorba de un targ special organizat de Valentine`s si 1/8 Martie pentru ca erau si inimioare si martisoare pe acolo.

Schimbarile de temperatura, de care va ziceam mai sus, pot fi totusi asociate si cu schimbarile de atitudine, cand esti emotionat, te ia cu calduri, cand ti-e frica de ceva, cu frig, etc,, prin urmare aceste inele si culorile lor aduc diverse semnificatii.

Semnificatia culorilor inelelor:

 • Negru = foarte stresat ( AKA sau foarte infrigurat laughing )
 • Gri = foarte suparat
 • Chihlimbar = nerabdator sau nehotarat
 • Verde = calm
 • Galben sters = calm  si relaxat
 • Albastru = bucuros ( AKA cand ti-e caldut si bine de regula se face asa )
 • Indigo sau Violet = bucuros, romantic sau pasional
 • Maroniu inchis = neliniste, tensiune, frica.
 • Roz = dragoste, afectiune, fericire.

In cazul in care nu suntem expusi nici unei emotii, fie ea pozitiva sau negativa, atunci inelul va capata culoarea neagra, ca si atunci cand nu este purtat.

Cand voi avea o poza close-up cu noul inelus, o voi posta, momentan nu am decat asa, intr-o zi teribil de friguroasa dar frumoasa – compania a salvat situatia. A se observa ca era foarte inchis la culoare.

inel care isi schimba culoarea

Handwarmers inima – AICI

Edit: Moody day. laughing De la tensionata, la bucuroasa si calma.

inele care isi schimba culoarea

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
 1. Natalia spune:

  Sunt pe marimi?? Aveam si eu in copilarie laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *