compania DDD

Compania DDD – avantajele si beneficiile colaborarii cu o Unitate Protejata

Compania DDD este o companie romaneasca, din Bucuresti, a carui obiect de activitate este prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Aceasta firma deratizare DDD este singura firma autorizata DDD, si Unitate Protejata, la nivel national.

Eu ma numar printre persoanele ce sufera de rinita alergica, aceasta fiind capatata si din cauza ciupercilor si a virusilor ce se dezvolta pe filtrele aparatelor de aer conditionat. De aceea consider imperios necesara o dezinfectie a aparatelor de aer conditionat din fiecare locuinta. Compania DDD, care are acoperire nationala, este specializata pentru a decontamina orice mediu, dezinfectia facandu-se impotriva varicelei, rubeola, gripa aviara, gripa porcina, rujeola, oreion. etc. .

compania DDD

Poate foarte multi dintre voi nu stiu, si ma adresez acum tuturor persoanelor juridice, contractarea serviciilor DDD este obligatorie pentru orice persoana juridica! Totusi, acestia nu trebuie sa se panicheze pentru ca prima interventie este gratuita!  Daca sunt multumiti, achita interventia, daca nu… nu. Compania DDD are mare experienta, cu o baza de clienti cunoscuti ce ii recomanda pentru faptul ca sunt prompti, responsabili si dispun atat de aparatura de ultima generatie, dar si de cele mai bune metode de instruire. Timpul de rezolvare a situatiilor se va face in maxim 48 ore lucratoare din momentul primirii sesizarii.

Oferta pentru persoanele juridice o puteti face pe site dar pentru a va face o idee, aveti mai jos un tabel cu preturi.

Beneficiile si avantajele existentei unei Unitati Protejate

Deasemenea, ca unitate protejata s-a implicat activ si in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Datorita acestui fapt, din 2014 si pana in prezent cel putin 12 persoane cu dizabilitati au fost angajate in cadrul firmei, cu, contracte de munca specifice gradului de handicap. Din echipele de interventie au facut parte atat persoane fara handicap, cat si persoane cu gandicat si nu au existat situatii neplacute in care angajatii cu handicap sa fie discriminati sau dati la o parte de restul angajatilor.

Cum spuneam mai sus compania DDD se implica activ in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata munci, de aceea persoanele juridice au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati.

Persoanele juridice, dar si institutiile publice sau private, care nu doresc sa angajeze persoane cu handicap, pot insa opta pentru indeplinirea uneia din urmatoarele obligatii:

a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o sumă reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmulţit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

b) sa achiziţioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat in condiţiile prevazute la lit. a).

Acestea sunt beneficiile si avantajele colaborarii cu o Unitate Protejata. Deasemenea, un alt beneficiu il reprezinta deducerea fiscala (partiala sau integrala).

Nu ezitati sa apelati la serviciile oferite daca va doriti solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii: magazine, restaurant, intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, dar si case sau apartamente daca sunteti persoana fizica.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ana says:

    Nu stiam de obligativitate. Cat despre virusi si microbi…doamne, am o groaza cand vine vara si dau peste tot de aer conditionat……..

  2. […] 2. http://www.touchofadream.ro/2017/02/compania-ddd-avantajele-si-beneficiile-colaborarii-cu-o-unitate-… 3.  https://andercavar.wordpress.com/2017/03/02/afacerea-ta-protejata-de-o-unitate-protejata/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.