persoana de succes

Care este adevaratul succes si cum devii ACEA persoana de succes

Pentru fiecare dintre noi, „atingerea succesului” ,si succesul in sine, au un sens diferit. Pentru unii, succesul inseamna achizitionarea unui automobil de vis, sau de a avea locul de munca perfect; in timp ce pentru altii inseamna de a termina o facultate de elita si de a fi priviti cu invidie.

Dar, in general, convingerile noastre cu privire la ceea ce este „tulpina de succes„, provine din surse diferite:

Cresterea noastra

Modul in care parintii tai au reusit, sau nu au reusit, sa aiba succes; modul in care au vorbit despre alte persoane care au fost de „succes”, in ochii lor; cum te-au rasplatit cand ai facut ceva bine. Toti acesti factori joaca un rol in felul cum vezi tu SUCCESUL, si ce eforturi trebuie sa depui pentru a-l atinge.

Imagine de sine

The way you view yourself can shape when and how you view yourself as successful. 

Cei care gasesc incredere si dau valoare lucrurilor mici, si fac totul cu pasi marunti dar siguri, vor vedea probabil mai bine succesul de-a lungul diferitelor etape ale vietii.

Cei care fac mereu eforturi colosale si-si doresc succes rapid, cel mai probabil, nu se vor simti ca fiind de succes, chiar si atunci cand au atins obiectivele. Lucruri cum ar fi masini, case, locuri de munca si relatiile cu oamenii de succes, nu le vor simti ca fiind satisfacatoare, iar cel mai bun lucru va veni ,in cele din urma, in momentul in care va inlocui ceea ce initial a fost privit ca un succes.

Relatiile noastre

Cata energie ai pus in relatiile tale? Cat de egoist esti? Raspunde-ti la intrebarile acestea. Importanta relatiilor din viata ta poate afecta punctul tau de vedere a ceea ce este… succesul.

Personalitatea noastra

Cum spuneam, succesul este cu siguranta privit de fiecare persoana in parte in mod diferit. Trasaturile de personalitate pot juca un rol important in modul in care ne vedem si ne definim succesul.

Mediul in care traim

Cum vad cei din jurul tau succesul? Cum te simti inconjurat de persoane care te vad ca fiind de succes? Ai sprijin de la cei din jurul rau, sau doar te-au tras in jos? Faci altor persoane de succes complimente vis a vis de planurilor lor?   Toate acestea pot afecta energia care sta in jurul stimei de sine in timp ce iti stabilesti acele obiective si viziunea asupra succesului viitor.

Gandurile noastre

Esti o persoana negativista in ceea ce te priveste si in ceea ce ii priveste pe cei din jur? Acordati prea mult importanta temerilor irationale? Ai incredere in deciziile tale? Iti place tine? Crezi in tine? Ai incredere in altii? Ai incredere in tine? Ai incredere în Dumnezeu? Gandurile si convingerile tale pot contribui la modelarea si vizualizarea succesului.

Deci, ce este succesul?

If it isn’t a destination that can be defined the same for everyone, then why do we keep spending our time feeling like we have failed at getting there?

Pentru ca este o minciuna pe care „succesul” vrea ca tu sa o crezi. Scopul sau este de a va mentine atat de ocupati in lupta pentru el, incat ratezi si ti-e dor de lucrurile care te fac de fapt sa ai succes… chiar acum.

Cu totii reusim in felul nostru. In timp ce o femeie simte ca, cucerestea lumea prin prisma cariei ei, o alta simte asta prin cresterea copiilor la domiciliu. In timp ce un om face milioane, un altul strange banut cu banut pentru a hrani copiii, si e fericit, si se considera norocos si de succes. Toti si-au gasit succesul – dar in diferite moduri. A spune ca cineva este de succes doar dupa numarul de cifre din contul bancar, sau dupa putere, uita ca ACESTE CIFRE NU DUREAZA PENTRU TOTDEAUNA si puterea ti-o poti pierde, sau iti poate fi luata, oricand!

Cred ca toti avem un exemplu care ne-a aratat adevaratul sens al succesului. Exemplul meu… ramane exemplul meu. E in familie, si de aceea definitia succesului meu nu este egala cu bani, putere finaciara. Banii iti confera liniste, dar doar MATERIALA. Banii (cei multi la care viseaza 90% din populatie) aduc cu ei si dusmani, ura, griji…

Succesul, pentru mine, este de a lasa o mostenire pentru familia ta, prin modul in care le-ai aratat cum sa iubeasca, sa daruiasca, sa lupte cu propria putere pentru familie si iubire; sa aiba daruita si satisfactie, nu bani sa intoarca, cu lopata.

Viata de succes nu va fi masurata in cifre de un om care se simte realmente implinit cu ce il inconjoara. Succesul si implinirea adevarata nu inseamna o masina de vis sau o casa de vis. Acestea, oricine, cu noroc si ambitie, le poate realiza. Ati construi o FAMILIE, nu o casa, e mai greu!

Asigurati-va ca va e viata plina de amintiri si bucurii; radeti si bucurati-va (de) ACUM, de lucrurile care conteaza, in drumul vostru, definit sau nedefinit, spre succes.

Nimeni nu iti poate aduce pace si succes, decat tu insuti!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Intr-o lume in care totul se invarte in jurul banului, nu ai cum sa nu identifici succesul ca… ban. E pacat dar e realitate. Totusi, intredevar, adevaratul succes il poti considera atins cand ai o familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *