skinvision aplicatie smartphone depistarea cancerului de piele

O noua aplicatie smartphone care ajuta la depistarea cancerului de piele

  SkinVision este o aplicatie pentru smartphone, implementata de niste romani, care ajuta la depistarea cancerului de piele.

Aplicatia te poate scuti de vizitele la dermatolog, pentru ca, conform creatorilor SkinVision, aplicatia este la fel de buna ca o medie a exactitatii ochiului unui dermatolog.

Cum ajuta SkinVision la depistarea cancerului de piele

Tot ce trebuie sa faci este sa iti fotografiezi o alunita de piele, ulterior poza este comparata cu celelalte din baza de data iar daca sunt gasite asemanari cu anumite formatiuni ce sunt canceroase, pacientul primeste imediat avertisment.

Melanoma or skin cancer symptoms can be difficult to detect. Our unique online assessment can indicate risk based on photos you take with the app, so that you can monitor your skin from your smartphone or tablet. Save photos in your personal archive to track spots over time.

skinvision app

 SkinVision depistarea cancerului de piele

 SkinVision depistarea cancerului de piele aplicatie

 Peste un milion de oameni au descarcat deja aplicatia si au folosit-o. Persoane din toata lumea declarata multumite ca isi datoreaza viata aplicatiei romanesti. Aplicatia smartphone care ajuta la depistarea cancerului de piele,  este gratuita in Romania, iar in restul lumii costa in jur de 10 euro.

Atentie! Aplicatia nu este o metoda de diagnostic, ci o metoda care mobilizeaza pacientul si il trimite mai repede la medic.

foto credit: skinvision.com


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *