idee de asortare pantofi galbeni

Tinuta saptamanii. Pantofii galbeni, idee de asortare

 La insistentele a doua minunate, dragutele, mirobolante, incantatoare si bezele prietene ( eh, Irina, Cristina, va place ce am facut aici!? ), am decis sa incerc saptamanal sa fac rubrica Tinuta saptamanii – Tinuta mea.

Nu-s o miss fashion girl, nu-s un om al marilor branduri, Michael Kors e singurul mare brand iubit de mine si-mi merita din plin iubirea; nu-s nici fana a aruncatului banilor pe geam pe simple etichete, pentru ca in mare parte cam asta cumparam – brand/eticheta, NU calitate. E jenant uneori, pentru buzunarele noastre, dar ce nu fac unii pentru a iesi in evidenta? Snobism, all the way. Dar nu despre asta e vorba, cel putin nu astazi. Revin la capitolul snobism, brand-uri – calitate cu alta ocazie.

Din punct de vedere a stilului, eu ma vad simpla, atat ca port cat si ca persoana; nu sunt nici pompoasa, nici complicata, nu stau secole sa-mi aleg hainele DAR am si zile in care abia reusesc sa scot doua piese de asortat din dulapurile mele arhi pline (dar mereu considerate goale, ca deh, sunt femeie). Astfel ca, intentia mea nu este sa-mi dau importanta si nici sa va dau mega sfaturi de asortare sau de lucruri ce tin de ACELE „fashion girl”. E suprasaturata „piata” asta. Intentia mea este sa… fiu eu, cu ideile mele, bune – rele, poate cumva considerati intr-o zi cand nu aveti inspiratie ca ceea ce am purtat eu… este o idee buna de asortare si pentru voi.

Tinuta saptamanii. Pantofii galbeni, idee de asortare

Dupa cum v-ati da seama, azi este vorba de cum asortezi pantofii galbeni. Sunt veseli, te duc cu gandul la vara, la floarea soarelui, daaaar pentru unele dintre noi, mai putin curajoase, sunt considerati a fi greu de combinat, asortat si purtat. Totusi, sa stiti ca nu e chiar atat de greu de asortat o pereche de pantofi galbeni, mai ales daca incepi sa te intelegi cu aceasta culoare. Cu atat mai mult cu cat stim prea bine ca nuantele de galben subliniaza cu succes feminitatea si delicatetea.

Cum asortezi pantofii galbeni. Tinuta mea

In ceea ce priveste culoarea galbena in garderoba, eu am o pereche de balerini galbeni de la Petra Shoes pe care i-am purtat in prima faza cu o pereche de jeans boyfriend, maieu simplu alb si sacou scurt albastru. Da, pantofii galbeni, la modul general, dau foarte bine cu albastru si daca mentii un echilibru in numarul de culori, e perfect!

Aceasta este tinuta mea, ideea de asortare cu incaltaminte galbena, in speta, balerini galbeni. Simpla, colorata si vesela, ca mine!

pantofii galbeni idee de asortare

Dincolo de tinuta saptamanii si ideea mea de asortare, va mai spun ca pantofii galbeni, la general vorbind, fie si pantofi in nuanta neon, si fie ca  vorbim de sandale sau tenisi ori adidasi galbeni, dau extraordinar de bine cu denimul.

Deasemenea, pantofii galbeni pot fi incaltati si la tinute all black, all white si chiar si la combinatia de alb si negru. Primavara sunt excelenti cu sacourile albe, albastre, roz, iar vara sunt numai buni de purtat la fustele si rochiile colorate, si la pantalonii scurti albi/negri/denim. Daca sunteti firi mai indraznete, puteti combina galbenul cu violet si chiar si cu galben, caci sunt culori complementare si pot sa confere o alura indrazneata tinutei.

Mai jos aveti si alte poze cu idei de asortate a pantofilor galbeni.

sacou roz pantofi galbeni

 La capitolul accesorii, sezonul acesta primavara-vara pare a fi unul exuberant, prin urmare, se vor purta gentile cu forme neasteptate si amuzante si cerceii de dimensiuni foarte mari.

Adaugati atitudine si tinuta voastra devine impecabila!

photos: Pinterest


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Natalia spune:

    Si nu sunt singurele care au insistat. Stiu ca esti o persoana foarte modesta si este de apreciat dar mai priveste-te cum te privesc si cei din jur. big grin
    Tinuta e faina si ” bate la ochi ” ,in sensul bun. big grin Cred ca imi place cel mai mult in combina cu albastru si roz.

    • addicted spune:

      Ele sunt mai de… baza, cunoscandu-ma mai bine. happy Cristina cel putin a insistat grav si de la ea a venit primul ” avant „, si cand iti mai da o sugestie si cea mai buna prietena , si apoi si sotul tau… te mai gandesti. happy
      Da, merge clar super fain combinati cu albastru si roz, dar stai sa vezi cum e si cu verde!!! <3

  2. Ella spune:

    ce faini sunt baleriniiiii da eu nu cred ca as purta sad nu imi place sa ies in evidenta desi uitandu-ma la tine nu e un galben asa grav si tipator, e fain happy bravo

    • addicted spune:

      Sa stii ca in prima faza, cand i-am facut in productie in fabrica, m-am dus cu gandul la un semafor. laughing Si era un big ” no no „, dar m-am razgandit si ma bucur, caci e un galben placut si vesel pe care trebuie doar sa stii cum sa ii potrivesti in garderoba ta. Merci frumos, you should go for it too!

  3. Dan spune:

    nu esti cu brandurile dar ai genti michael si rucsac guess happy nu sunt tocmai genul meu de articole ma aflu in treaba si eu laughing)

    • addicted spune:

      Da, iubesc gentile Michael Kors si am cateva, nu le contest frumusetea DAR nici CALITATEA. Totusi, afla ca atat gentile cat si rucsacul din poza sunt primite, si de ce sa fiu ipocrita si sa spun ca raman umila si refuz cadourile de genul? happy Cine ma cunoaste stie si ca ma incanta si o frunza din Obor, si o bluza de 20 de ron.

  4. Cris-Mary spune:

    Yey! Yey! Yey! Ha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *