Mastile de fata Moisture+ Garnier

Mastile de fata Moisture+ de la Garnier. Hidratare in 15 minute!

 De ce ai nevoie dupa o zi intensa, obositoare si plina? De putina relaxare, nu? Asta mi-au oferit mie mastile de fata Moisture + de la Garnier. Si ce e (si) mai important este faptul ca a oferit tenului meu hidratare maxima.

Mastile de fata Moisture+ de la Garnier. Hidratare in 15 minute

Nu sunt o mare fana a mastilor de fata, din simplul motiv ca procedeul nu imi este tocmai la indemana. Tocmai de aceea apelez destul de rar la mastile de fata, si rusine sa-mi fie! Totusi, in ajutorul „leneselor” ca mine a venit Garnier, cu cele 3 masti Moisture+ de hidratare

Mastile zici ca sunt special concepute pentru persoanele ca mine, caci vin sub forma unui servetel imbibat cu lotiune hidratanta. Practic si teoretic, doar deschizi ambalajul si le pui pe fata. Masca se muleaza pe fata si are gaurele pentru nas, gura si ochi. Pentru fetisoara mea sunt cam mari, pentru a sotului meu… perfecte.Dupa 15 minutele se poate observa clar ca tenul e bine hidratat si pielea capata luciul natural, devenind foarte luminoasa.

Va spuneam ca sunt 3 masti. Astfel ca, avem Moisture+ Aqua Bomb ( pliculetul albastru ), Moisture+ Freshness ( pliculetul verde ) si Moisture+ Comfort ( pliculetul galben ). Cel albastru imi lipseste din dotare pentru ca l-am „donat”.

Mastile de fata Moisture+ Garnier

Masca de fata Moisture+ Aqua Bomb

Aceasta masca este conceputa special pentru tenul foarte deshidratat si are la baza extract de rodie, acid hialuronic si serum hidratant. Dupa folosire veti simti cat de reimprospatat si revergorat este tenul. Deasemenea, pielea capata si un aspect mai luminos cu mai putine riduri superficiale. Pe aceasta am donat-o unei prietene care a si mers a doua zi sa isi mai cumpere, prin urmare… a avut efectul promis.

Masca de fata Moisture+ Freshness

Aceasta varianta de masca este pentru tenul normal si mixt, si este PERFECTA pentru mine! Este purificatoare si super hidratanta caci contine ceai verde, acid hialuronic si serum hidratant. Cu toata sinceritatea va spun ca sunt iremediabil indragostita de aceasta masca Garnier, i se potriveste manusa tenului meu. Dupa cele 15 minute cat am tinut-o pe fata tenul radia si roseata a fost „potolita” iar porii au fost inchisi. Nu mai zic de faptul ca si in urmatoarele zilele senzatia de hidratare a continuat. O recomand cu draga inima persoanelor ce au tenul mixt!

Moisture+ Comfort

Aceasta masca i s-a potrivit sotului meu pentru ca este destinata tenului uscat si sensibil. Aceasta masca are in compozitie musetel, acid hialuronic si serum hidratant. Si el s-a declarat multumit de senzatia de dupa ce a folosit masca, prin urmare este recomandata cu sinceritate persoanelor ce au tenul uscat si sensibil.

Garnier ne asigura cu aceste masti moisture o saptamana de hidratare in 15 minute” si ne recomanda sa le folosim saptamanal. Eu insa cred ca o voi folosi si de doua ori, caci e cea mai simplu de aplicat masca de hidratare si ma scapa de „corvoada” prepararii unei masti hidratante. BIG like for that Garnier!

Pretul mastilor Garnier Moisture + este in jur de 10 lei si le gasiti chiar si la Mega Image sau DM.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Ana spune:

    Poti sa o folosesti si de doua ori pentru ca are foarte multa solutie in ea. O pui in plic inapoi cu grija si peste 2 zile o poti refolosi. Nu se usuca. Eu tot cu cea verde sunt happy

  2. Adela spune:

    Le tot vad pe rafturi si in carrefour ,am sa iau si eu macar una pt pielea deshidratata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *