Samponul uscat cu argila L`Oreal matreata

Samponul uscat cu argila L`oreal, ofera volum si ceva in plus.

 Cam in urma cu o luna si ceva, am pus si eu mana pe samponul uscat cu argila L`oreal. Mult laudat, eram extrem de curioasa sa-l incerc, si momentul testarii a venit. L-am folosit de destule ori in decursul acestui timp, astfel ca va pot oferi o parere cat se poate de sincera.

Intradevar, samponul absoarbe cu succes excesul de sebum si lasa radacinile curate, NU lasa reziduuri vizibile ( ceea ce e wow! ), are un parfum absolut genial si ofera un plus de volum, daaaar…. si altceva in plus.

Samponul uscat cu argila L`Oreal produce matreata

Da, din pacate, samponul uscat L`oreal produce matreata. Astfel ca, daca duceati lipsa de matreata, cu „ajutorul” acestui sampon uscat, o puteti avea. Nu sunt caz singular, mai cunosc persoane ce au spus ca au facut matreata de la samponul cu argila… Deasemenea, sunt persoane care se inteleg foarte bine cu acest produs, si nu au avut nici o problema cu aparitia matretei.

Pe cat de mult mi-am dorit sa il testez, pe atat de dezamagita am fost. Eu nu am avut matreata de ani de zile (pana sa folosesc acest produs), intradevar a reusit sa dea volum parului meu super subtire dar dupa folosirea pe ici colea ( aka la nevoie ) a inceput sa apara matreata.

Faptul ca samponul uscat cu argila L`Oreal produce matreata m-a bosumflat grav si pot spune ca singurele plusuri, fata de celalalte produse ce acest gen, ar fi faptul ca miroase bine, persista mirosul si nu lasa reziduuri. De restul… se ocupa cu un mai mare succes Batiste, la care am si revenit intre timp.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonima spune:

    Si in cazul meu a fost la fel sad

  2. Ella spune:

    chiar e foarte laudata gama asta, nu m-am gandit totusi ca te pomenesti cu matreata de la sampon, mai bine ca nu l-am luat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *