Servetele micelare NIVEA_demachiere

Ia cu tine in vacanta servetelele micelare 3 in 1 de la NIVEA

 Nivea a stiut ca numar zilele pana la urmatoarea vacanta, astfel ca s-a gandit sa-mi puna in bagajel servetelele micelare 3 in 1.

Cu aproape totul pregatit, momentan in agenda, de la incaltari la imbracaminte, ma gandesc si la ingrijirea tenului. Altfel nici nu se poate! De asta insa se ocupa Nivea cu noile servetele 3 in 1. Acestea asigura nevoile principale ale tenului: demachiere, curatare si hidratare. Astfel ca, nu trebuie sa iau dupa mine si dischetele demachiante, nici demachiantul si apa micelara. Sunt categoric cea mai rapida solutie pentru o demachiere delicata, fara batai de cap.

Servetelele micelare 3 in 1 de la NIVEA sunt imbogatite cu apa micelara NIVEA si vitamina E, curata tenul in profunzime si indeparteaza usor machiajul, chiar si pe cel rezistent la apa, protejand in acelasi timp genele. Nu sunt dure, nu simti ca-ti zgaraie tenul si genele raman la locul lor.

Servetele Micelare NIVEA

Daca si tu planuiesc sa pleci intr-o vacanta, ai grija si de tenul tau expus la soare, vant si praf. Pune servetelele micelare in bagajel, si mentine-ti tenul curat si catifelat. Nu ocupa mult spatiu, deci totul este fara batai de cap!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ella spune:

    de nu as avea ochii sensibili sad nu pot folosi nici un fel de servetel pt ochi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *