Gama de accesorii de wellness Himalaya Ayurvida

Gama de accesorii wellness Ayurvida

 Prisum International Trading, distribuitorul de produse Himalaya in Romania,  lanseaza gama de accesorii wellness Ayurvida.

Gama de accesorii de wellness Ayurvida contine perne, genti pentru saltele, genti multifunctionale si covorase pentru yoga, irigatoare nazale Neti Pot si saltele cu puncte de presopunctura. Astfel ca, daca sunteti iubitori de pilates, yoga si alte diverse terapii, va puteti folosi de aceste produse, caci vin fix in ajutorul vostru.

Grija pentru sănătatea noastră nu trebuie să înceapă în momentul în care o afecțiune s-a instalat deja. Consolidarea unui mindset ce pune accent pe prevenție este misiunea noastră. Ori de câte ori avem ocazia, încercăm să educăm consumatorii români în această direcție. Suntem dedicați dorinței de a oferi remedii naturiste care să ajute organismul să se mențină sănătos cât mai mult timp. Pentru funcționarea în parametrii normali a corpului nostru este, însă, necesar să îi oferim grija de care are nevoie. De asemenea, este important să alocăm timp pentru activități sportive sau recreative care contribuie hotărâtor pentru obținerea mult doritei <<stări de bine>>.

Ioana Cebuc, director marketing Prisum International Trading.

Salteaua Shakti sau „Patul de cuie”

Acest accesoriu wellness pentru yoga si meditatie mi se pare cel mai interesant, si e primul pe care mi-as dori sa-l am. Stand la birou toata ziua, simt continuu durere si tensiune in muschi, pe umeri si am nevoie maxima de relaxare. Stiu cum suna denumirea ” patul de cuie ” si-mi imaginez ca v-ati si dat seama despre ce este si cum arata. Totusi, nu-i nimic dureros, ba chiar benefic!

Salteaua este facuta din materiale non-toxice si non-alergenice și contine 6.210 puncte de presiune menite sa stimuleze muschii si nervii. Cei care au folosit pana acum Salteaua Shakti au observat ca duce la atenuarea durerilor si confera o stare generala de bine. La aceasta se adauga eliberarea hormonului numit oxitocina, cu puternic efect relaxant asupra organismului si care ajuta la obtinerea unui somn profund si odihnitor. Salteaua ajuta la detensionare si relaxare si poate fi folosiaă pentru spate, coapse, abdomen, picioare si chiar fata, pentru relaxarea maxilarului.

Patul de cuie” se poate folosi pe aproape orice suprafata, direct pe podea, pe covor sau pe pat si pentru inceput se recomanda sesiuni de doar cateva minute, durata acestora crescand treptat, pentru o acomodare usoara.

Ayurvida saltea shakti bleu

Pernele Zabuton

Cei care practica yoga si pilates stiu deja ca pernele au un impact major asupra bunei desfasurari a sesiunilor de yoga sau pilates

Pernele Zabuton sunt umplute cu ingrediente naturale (bumbac, coji de hrisca) și sunt  decorate cu broderii indiene (mandala, chackra). Umplutura pernelor ofera protectie oaselor si articulatiilor si previne amortirea lor in timpul exercitiilor.

 Irigatorul nazal Neti Pot

Iata un produs pe care ma vad folosindu-l intens caci am pachetul complet de sinuzita, rinita alergica si deviatie de sept. Inca adun documentatii (si curaj) pentru a ma opera. Pana atunci inca, un astfel de accesoriu m-ar ajuta, stiind deja cum se foloseste.

 Irigatorul nazal Neti Pot este utilizat in medicina ayurvedica pentru tratamentul sinuzitei si al alergiilor si eliberarea cailor respiratorii. Ce aceea spuneam ca este perfect pentru mine si cei care sufera de probleme ale cailor respiratorii. Nici nu imi aduc aminte de cand nu am mai respirat normal…

Irigatorul nazal este recomandat de majoritatea medicilor si specialistilor din intreaga lume si daca veti face o simpla cautare pe YouTube veti vedea si diferite obiecte ” terte ” folosite si improvizatii.  Realizat din ceramica sau din plastic non-toxic, irigatorul nazal Ayurvida ajuta la stocarea unei cantități optime de soluție salina si la obtinerea presiunii necesare pentru eliberarea sinusurilor.

Gama de accesorii de wellness Ayurvida este intregita de covorase, perne pentru sustinere a capului dar si genti pentru protectia accesoriilor de sport in diferite forme si culori, si pe gasiti tot pe site-ul hboutique.ro cu preturi ce pornesc de la 30 de lei.

Accesibile si benefice!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *