celebook fotocarte album premium

Povestea noastra colorata intr-o Fotocarte Celebook si o surpriza pentru voi!

 Zilele trecute a fost vorba doar despre mine, astazi este vorba despre noi si povestea noastra colorata intr-o Fotocarte Celebook. In caz ca nu stiati, Celebook este siteul unde iti poti face singur album de nunta, unde aduni poze de calatorie sau aniversare, cu, care poti face istorie!

Urmeaza sa va dau mai multe detalii, iar la final am si un anunt pentru voi.

Implinim un an de sot si sotie, si la ceas aniversar, siteul de Fotocarti si Albume Foto Premium Celebook, ne-a incantat sufletele si privile cum stiu ei cel mai bine, creând cu pasiunea albumul amintirilor noastre. Surpriza primita a fost peste gandurile si asteptarile noastre…

Ce este Celebook si cum iti poti face singur o Fotocarte

Asa cum spun si ei, Celebook celebreaza viata, iar in ochii mei celebreaza iubirea! Celebook este un site ce nu creaza doar albume foto, ci POVESTI. Povestea colorata a fiecaruia dintre noi este transpusa astfel incat aceasta sa se pastreze frumos, vesnic.

Nu este un site clasic de comenzi de albume foto, este un site unde iti poti face singur albumul amintirilor de suflet. Poti alege ce varianta iti doresti: Album Premium sau Fotocarte. Diferentele dintre ele le poti vedea foarte usor, navigand pe prima pagina. Deasemenea, poti sa vezi cum arata un Album Premium si o Fotocarte, le poti rasfoi, si ai atat dimensiunile cat si preturile la indemana, in functie de dorintele voastre.

Pentru a realiza albumul trebuie doar sa te loghezi, sa iti alegi tipul de album dorit si dimensiunile, si sa incepi sa-ti conturezi povestea. Editorul foto Celebook este foarte usor de folosit, este user friendly si, in plus, la fiecare pas ai un ghid care te ajuta, astfel incat albumul foto sa iasa cum iti doresti.

cum comand fotocarte celebook

Fiecare pagina o poti personaliza cu imagini de fundal sau cu texte, poti personaliza si cotorul dar si tipul copertilor si materialul copertilor. Astfel, poti crea intr-un mod original cel mai frumos cadou pe care il poti oferi persoanei iubite, familiei, etc.

Daca nu ai timp, sau crezi ca nu ti-ar iesi cum speri, Celebook vine in ajutorul tau si le creaza pentru tine. In interfata ai un chat prin care poti comunica live cu un operator. Foarte simplu si usor de folosit.

Deasemenea, poti sa trimiti la adresa de e-mail pozele pe care ti le doresti in album, oferi informatiile necesare si-ti expui dorintele, pe care Celebook se va ocupa sa ti indeplineasca. Vei fi tratat cu seriozitate, perfectiune, cu o atitudine deschisa si calduroasa. Sa stati si fara grija, ti se va trimite albumul spre verificare, astfel incat, la final totul sa iasa perfect.

Credeti-ma pe cuvant, Celebook lucreaza doar pentru ca tu sa fii fericit!

Asa cum ziceam din primele randuri, am avut si noi parte de o surpriza baby. Am primit o Fotocarte, un Album Premium si un „baby album”. Am ramas uimiti de atitudinea prietenoasa, de promptitudine si de calitate, caci materialele folosite sunt profesionale iar imprimare pozelor este impecabila. Mai jos aveti si o dovada la ceea ce va spun.

Pozele sunt si cu/din Fotocarte si din Albumul Premium, Fotocartea am vrut-o cadou pentru nasii si prietenii nostri cei mai buni, iar albumul premium pentru sufletele noastre, sa dateze in istoria familiei. Albumul baby il ador, este practic varianta mini a celui Premium si este ideal pentru a fi luat in vizite si prezentat, cel mare fiind mai greu de transportat. Va recomand si voua un astfel de album.

celebook fotocarte album premium baby album

fotocarte celebook

cotor fotocarte

album baby fotocarte

poza celebook

Mentionam si de o surpriza pentru voi, cei de la Celebook ofera 40 de pagini GRATIS la album. Eu va sugerez sa intrati pe site si sa profitati de aceasta promotie pentru a da curs amintirilor voastre intr-o Fotocarte de poveste.

To Infinity and Beyond, youyou. Happy anniversary!!! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Foarte frumoase au iesit. Aniversare frumoasa ca voi, sa va prinda suta impreuna si tot la fel de minunati.

  2. Daniela spune:

    foarte original happy ultima poza imi place cu quote, ma uit si eu poate ii fac celui mic un album . La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *