Candy-bar si tortul miresei cu tematica floarea soarelui

Jurnal de viitoare miresica – Candy bar si tortul miresei cu tematica floarea soarelui

 Pentru cine e in pana de idei si nu stie ce tematica sa aiba nunta lor, sper ca acest articol sa le fie de folos. Nu de alta dar si pe mine m-au ajutat multe articole descoperite pe site-urile straine, cu idei de tematica de nunta,in special pentru nuntile intime, invitatii, surprize, etc. .

Daca e sa ma intrebati pe mine, floarea soarelui mi se pare a fi una din cele mai frumoase flori pentru ca da o pata de culoare, indiferent de eveniment. Cu atat mai mult unei nunti. Decorul capata… culoare. Daca v-ati gandit la o tematica rustica de exemplu, puteti introduce floarea soarelui cu lejeritate, facand-o sa fie elementul central. De la buchetul de mireasa, la cocarde si corsaje, poate fi o alegere exceptionala.

Am dreptate, nu? Si prezidiu de nunta poate sa capete culoare, dar si invitatii se pot lumina, la vederea unui minunat candy-bar si/sau un tort al miresei cu tematica floarea soarelui. Puteti alege un tort clasic decorat cu, cateva flori comestibile, sau un tort cu mai multe etaje, si de asemenea, un tort cupcake: mici prajiturele in forma de floarea soarelui sau unele pe care sa le alternezati in culori avand gust de vanilie si ciocolata.

Daca va doriti un candy bar, puteti decora masa fie cu prajiturele astfel incat sa para o imensa floare a soarelui, fie apelezi la acadele clasice dar care sa arate asemeni florii. Sunteti liberi sa va jucati cu decorul cum doriti, facand dulciuri si sub forma de aranjament floral, stropitoare, etc. .

Pe mine ma fascineaza acest decor :

Acum desigur,  depinde doar de voi ce veti alege.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Adda spune:

    Eu chiar mi-as face-o asa mai ales ca iubesc culoare galben big grin

  2. Daniela spune:

    Ce frumos e ultimul decor, asa simplu e frumos nu cu mii de culori si impopotonat ca un brad. laughing

  3. Adela spune:

    Ideea cu cupcakeuri si mi se pare mai mult de botez decat de nunta dar fiecare cum ii place happy in rest eu as vrea cu bujori pinky big grin

    • addicted spune:

      Mie-mi place. big grin Dar sa fie asa un tort micutut personalizat si niste cupcake-uri pe langa, mai ales ca al meu om e innebunit dupa ele si nunta e despre amandoi, nu doar despre mireasa sau mire. tongue

  4. Andreea Cristea spune:

    Yaaaaay, ce dragut. Eu mi-am cautat pe google cateva locatii care ofera si candy bar pentru nunta, am gasit pe platforma. Poate gasiti si voi ceea ce v-ar placea.

  5. […] Best Fun Wedding Themes For Summer from Jurnal de viitoare miresica Candy bar si tortul miresei. Source Image: http://www.touchofadream.ro. Visit this site for details: http://www.touchofadream.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *