rooftop Vus nunta

Jurnal Gaborisian. Nunta la Vu`s Rooftop Bucuresti.

 Doamne, am zeci de articole cu si despre nunta la Vu`s, ce stau in asteptare de anul trecut… Nu-mi lipseste inspiratia, cu atat mai mult cu, cat informatiile sunt adunate din experienta noastra, cea mai frumoasa. Imi lipseste… timpul.

Mi-am dorit acum doi ani sa fac cat mai multe lucruri, sa fiu (si mai) independenta, sa am acel ceva al meu, fara a depinde de nimeni. Mi-a iesit insa, timpul imi e din ce in ce mai limitat. Ferice totusi ca fac ce imi place si timpul nu-l consider deloc pierdut!

Trecand totusi peste asta, azi vreau sa spun cateva cuvinte despre nunta la Vu`s Rooftop Bucuresti – nunta noastra. Daca ati citit articolele anterioare, din 2015 cand am spus marele da, stiti ca am avut amandoi doua dorinte mari si late, sa ne casatorim civil cand facem 10 ani de relatie, si am facut-o, iar petrecerea sa o facem int-un restaurant rooftop intr-un cadru restrans, intr-o atmosfera calda si dreamy – de familie. Si dorintele ni le-am indeplinit. Cine ne cunoaste cu adevarat, stie ca nu ne caracterizeaza iesitul in evidenta, ci discretia. Tocmai de aceea ne-am dorit sa avem aproape in acea zi strict cele mai importante persoane din viata noastra.

Nunta la Vu`s Rooftop Bucuresti

Veti spune ca este simplu sa gasesti un local unde sa organizezi un eveniment restrans, la cate localuri sunt in Bucuresti, dar eu va contrazic. Nu este chiar asa! Este chiar mai simplu sa gasesti un local cu peste 100 de locuri, decat localuri cu pana in 40-50 locuri. Tocmai de aceea, desi in prima faza incepusem cautarile cu 1 an inainte de eveniment, am fost sfatuiti sa cautam (mai intens) cu 4-5 luni inainte. Si asa am facut.

Se apropia evenimentul si-am inceput mai intens cautarile dar mai nimic din ce gaseam nu ne multumea. In principal nu ne placea atitudinea celor care manageriau localurile. Prea impunatori, cu lucrurile batute in cuie…

Pana la VU`S!

Prietenele mele cele mai bune stiu ca am pus ochii de fooooarte mult timp pe acest local, mersesem deja de vreo cateva ori acolo, stiam cat este de grozava mancarea, ne placeau atmosfera si privelistea. Am si scris despre Vu`s si AICI, dinainte sa stim ca acolo ne vom face nunta.

Ei bine, cum am aflat ca se pot organiza si evenimente restranse, am facut rost repejor de adresa de e-mail and I popped the question.  Raspunsul primit a fost oferit prompt si cu amabilitate, insa m-a bosumflat, crunt, caci pentru ziua cand aveam cununia religioasa nu mai aveau loc (!!!). O zi n-am fost in apele mele si deja imi imaginam ca nu ne vom mai face nunta cum ne dorim – cu view, la inaltime.

Totusi, in e-mail mi s-a spus sa mai incerc in apropierea evenimentului, caci poate se produc schimbari. Dezamagita fiind nu m-am agatat prea mult pe „speranta” asta, si am pus-o in fundul mintii, pana cand… INTUITIA mea fenomenala ma impinge cu 2 luni inainte de nunta, sa mai incerc o data. Poate… poate.

Mihaela, omul carismatic de la Vu`s, cea care mi-a si raspuns la e-mail-uri, mi-a dat cel mai fain raspuns si ne-a invitat la local sa discutam despre detaliile nuntii. Nu va pot descrie marea bucurie a amandurora, caci amandoi ne doream ca Vu`s sa fie locul unde sa facem petrecerea.

Zis si facut, am mers sa o cunoastem pe Mihaela si sa stabilim detaliile. Am fost mai mult decat surprinsi de atitudinea profesionista si deschisa a Mihaelei, care ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit. Ni s-a spus din start, „Orice va doriti puteti sa faceti, si putem sa va facem. Pentru noi conteaza ca voi sa fiti multumiti!„, si asa a fost. Si dragi manageri, ACEASTA este abordarea corecta!

Nu ne-a impus nimic si a fost deschisa la idei si propuneri. Avand bucatarie proprie, am putut sa ne facem singuri ce meniu ne-am dorit, de la A la Z, si sa aducem tot ce ne dorim, de la organizator de evenimente, la muzica. Am primit sugestii, ce au fost foarte bine primite, si asa TOTUL a fost pe placul tuturor. Sa va zic singurul lucru de care s-au „plans” invitatii? PREA MULTA MANCARE. In rest, fara iz de ipocrizie sau exagerare, totul a fost excelent.

Cristina, buna mea prietena, cea care s-a ocupat si de buchetele mele, ale nasei si ale domnisoarelor de onoare, a fost si cea care ne-a decorat sala intr-un mod… DREAMY. M-am lasat pe mana ei complet, si cunoscandu-ne, a pus aranjamentele care ne definesc cel mai bine: inimi, flori si lumini. Iar Rares, acelasi fotograf de care va vorbeam si AICI, ne-a lasat cu cele mai frumoase amintiri. Am sa va arat intr-una din zile si ce frumos ne-a adus acasa pozele de nunta. Intr-un mod absolut inedit!

Stiu ca ma repet, dar faptul ca am facut nunta la Vu`s a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o, si toti cei invitati s-au simtit foarte bine, si le-au placut atmosfera, mancarea si servirea!

Atat noi cand si prietenii nostri am continuat sa mergem la Vu`s, sa facem comenzi la domiciliu , caci da, restaurantul Vu`s face si livrari la domiciliu, si am ramas prieteni cu Mihaela. Evident, intentionam ca si alte evenimente sa le facem acolo.

Astfel ca, daca sunteti in cautare de un restaurant rooftop in Bucuresti pentru nunti, botezuri, zile de nastere, unde sa va simtiti extraordinar, va recomand cu toata sinceritatea restaurantul Vu`s. Daca totusi nu ma credeti pe cuvant, va invit sa le urmariti pagina de Facebook Vu`s pentru a vedea si alte pareri a persoanele ce le-au trecut pragul.

1 YEAR LATER EDIT : Din pacate, intre timp, localul a fost preluat de altcineva si „reinventat”. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Natalia spune:

    Ce frumooooooooooo si caracteristic voua. Casa de piatra sa ramaneti aceeasi

  2. Catalina spune:

    asa cum trebuie nu balamuc si stres…………

  3. Anonima spune:

    Rar oameni sa nu mai faca din nunta o afacere ,cu alai si mari nervi si stres hee hee) Bravo voua cred ca ati fost intelesi si de parinti sau nu v-a pasat de parerea lor? Casa de piatra

    • addicted spune:

      Am avut si avem noroc cu famiile. Si chiar de nu era de acord, faceam tot in stilul nostru, din simplul motiv ca era evenimentul NOSTRU, ei pe ale lor si le-au trait. big grin Am vazut destui miri crispati si stresati, fie din cauza evenimentului mare, fie al familiilor, si nu ne-am dorit asta sub nici o forma.
      Multumim!

  4. Ioana Ciont spune:

    Acu o fi musai să merg și eu până la Vu`s când ajung în București, că m-ai făcut curioasă. Mă bucur că ați reușit să aveți o nuntă exact așa cum ați visat-o. Și eu mi-am dorit o nuntă mică, dar pe când am pus toți invitații pe listă, mi-am dat seama că n-o să fie chiar așa mică laughing ce să facem, suntem o familie numeroasă, dar evenimentul a ieșit excelent! Pupici cu sclipici kiss

    • addicted spune:

      Pai ia, daca vii, mergem impreuna, nu e bai. big grin Asa frumos la asfintit, sa vezi cat de superb se vede peste centrul Bucurestiului…
      Trecand peste asta, sa stii ca eu niciodata nu am avut chestii de miresica, adica visuri de mica. Am fost atipica, in toate. laughing Nu mi-am visat niciodata rochia de mireasa sau chestii din astea pe care multe fete le au inca de mici. Voiam o iubire adevarata a mea si atat… Drept dovada si faptul ca am „oficializat” relatia dupa 10 ani. laughing Stiam amandoi ca un act nu schimba nimic, inafara de statut, si nu n-a fost nici o graba.

      In ceea ce priveste „mireseala”, stiam clar o chestie, nu voiam rochie lunga sau mulata, ci baby doll, orice model, dar facuta manual. Si asa a fost! Fara traditii, turte, chestii trestii. Noroc si cu familiile care au fost perfect de acord cu faptul ca o nunta nu trebuie sa fie doar intr-un fel, ci dupa cum isi doreste fiecare.

      Si a noastra in prima faza ar fi fost ceva mai…. mare pentru ca de ambele parti suntem multi, dar am mai taiat de pe lista cand am realizat ca ne dorim una micuta si cocheta. big grin Au pus destui botic dar again, it was OUR day and we regret nothing!
      Ma bucur ca si la voi a iesit excelent, nici nu meritati ceva mai prejos de atat!!! Te pupacesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *