Recomandare cafenea si rooftop restaurant in Bucuresti

 Zilele trecute mi s-a cerut sa fac o recomandare de cafenea si restaurant din Bucuresti, unei persoane care abia s-a mutat in oras, si este in cautare de cafenele si restaurante frumoase, cu bautura, mancare si servire buna si rapida. Asa mi-a venit ideea acestui articol, in care vin pentru voi cu doua recomandari, una de cafenea, si alta de rooftop restaurant, ambele in Bucuresti.

Recomandare cafenea si restaurant in Bucuresti

Culmea coincidentei, sau nu, e faptul ca sambata am fost impreuna cu prea bunii nostri prieteni la unul din cele mai dragute restaurante rooftop din Bucuresti: Vu`s, dar si la deschiderea unei noi cafenele in Bucuresti: Leonidas Chocolates Cafe. Sigur va suna cunoscut numele, caci da, sunt aceeasi dulcei care au praline absolut delicioase. Eu “ii consum” inca din 2013, si am corupt si alte persoane, dealungul timpului.

Despre Vu`s as putea sa spun pe scurt ca este un restaurant rooftop aflat in inima Bucurestiului, la Unirii, si iti ofera o priveliste absolut minunata, seara in special. Eu am fost deja de 3 ori, in 3 anotimpuri diferite, atat la pranz cat si seara, si cu siguranta voi mai merge, caci panorama ma incanta, si mancarea la fel! Preparatele sunt aparte, si pentru a va convinge, va las mai jos doua poze, una cu desertul Vu`s (preferatul meu) si alta cu midii gratinate cu sos picant si parmesan.

And the view…

  Detalii despre meniu, preturi si rezervari gasiti pe site-ul vus.ro

Despre Leonidas Chocolates Cafe va spun tot pe scurt ca se afla pe Bulevardul Unirii nr 2, aproape de Casa Poporului, si e locul ideal pentru ati savura in tihna cafeaua sau ciocolata calda, impreuna cu o delicioasa pralina cu mango sau… de care doriti, caci aveti de unde alege. Eu asteptam de mult sa gust cafeaua Leonidas, de aceea am si mers sambata cu entuziasm la deschidere, si nu doar la deschidere, caci de sambata si pana azi, i-am mai vizitat. Pentru ca da… sunt coffee addict.

leonidas chocolates cafe deschidere

Va recomand si voua, atat celor din Bucuresti, cat si celor care sunteti doar in trecere, sa dati o fuga la cafeneaua Leonidas si restaurantul Vu`s. Daca stai bine si te gandesti, acestea doua merg perfect, mana in mana; la cafeneaua Leonidas dimineata, la restaurantul Vu`s la pranz si/sau seara. ღ


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Anonymous says:

    Sunt bune recomandarile. happy

  2. Dan says:

    Nu stiam de nici unul din ele happy

  3. […] stiam cat este de grozava mancarea, ne placeau atmosfera si privelistea. Am si scris despre Vu`s si AICI, dinainte sa stim ca acolo ne vom face […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.