hop garden berarie

Berăria HOP GARDEN, locul unde se adună iubitorii de bere, mâncare bună și muzică LIVE

 Nu știu cum sunteți voi dar la noi în familie dragostea trece (și) prin stomac. Suntem doi gurmazi, doar că unuia îi plac mâncărurile tradiționale (mie) iar altuia (lui A.) îi plac mâncărurile de tip fast food (burgeri în special), daaaar nu ar refuza nici el o ciorbă rădăuțeană sau niște pifteluțe cu sos.

Astfel că, mereu suntem în căutare de localuri care să mulțumească poftele amândurora. Dacă prin meniuri este introdus și ceva dulce, apai` dom`le stai să vezi răsfaț! Ce tu kilograme în plus? Atâta timp cât îți plimbi picioarele prin București, la kilograme n-ai timp să te gândești. Hop și rima, ca și foamea.

Dacă tot facem de atâta timp aceste incursiuni prin localurile din București, și am mai scris despre una și alta, am zis să fac o categorie – Foodie” – cu recomăndări de localuri ce au mâncăruri, atât tradiționale, cât și Fast Food dar și mâncăruri mai… aparte sau cafea. Veți înțelege pe parcurs la ce mă refer!

Astfel că…

Recent, s-a scris povestea HOP GARDEN, o nouă terasă, cu un spațiu imens și aerisit, unde se adună toți iubitorii de bere, mâncare bună și muzică live. Nu exagerez când spun că Hop Garden este făcut pe gustul fiecăruia – din toate punctele de vedere. În fiecare săptămână se organizează concerte live cu tematică – latino , ritmuri africane, pop, etc.,  petreceri pentru copilași dar și seri de Stand-Up Comedy.

evenimente hop garden

În ceea ce privește mâncarea. Oh!!! Beware…

Nu sunt ratați nici iubitorii de burgeri dar nici împătimiții micilor sau ai coastelor sau al puiului la jar. Stați liniștiți, găsiți și pizza și salate, ba chiar și smoothies. Noi ne-am perindat deja de trei ori pe acolo și de fiecare dată am încercat altceva.

În primă faza, am dat o șansă puiului la jar, care din start a devenit preferatul meu. Puiul fraged și parfumat vine împreună cu o porție de barabule prăjite iar împreună fac echipă excelentă, dacă îi este adăugat și veșnicul antibiotic – mujdeiul de usturoi. Cantitatea? IMENSĂ, 700 de grame, să mănânce toaaată berăria! Pe cuvânt de gurmandă dacă nu salivezi în timp ce mănânci, și credeți-mă, se cere și la pachet.

hop garden pui la jar

Omul meu a sărit pe ceea ce savurează el cu cea mai mare plăcere – burger – în speță, burgerul de pui cu ceapă caramelizată, scăldat în blue cheese. Combinația, în cuvintele lui, este  D E M E N Ț I A L Ă, și să știți că el nu este mare fan ceapă, deci dacă spune asta, spune pe bune. Urmează burgerul BIG BOY, în fața căruia trebuie clar să vină pregătit – cu stomacul gol – căci este imens.

burger blue cheese hop garden

Ce am mai mâncat la Hop Garden și vă putem recomanda? Bruschete, cârnați cu, cașcaval, pulpe dezosate și măslinele pane, se numără și acestea printre preferatele noastre. Ușor picanți, cârnații cu, cașcaval se joacă cu papilele gustative și cer o bere reeeece Amstel sau ce preferă sufletul vostru.

Acestea fiind relatate și pofta de voie bună stârnită, nu pierdeți nimic dacă treceți și voi pragul berăriei HOP GARDEN de pe Splaiul Unirii 225.

~ info pe Pagina Oficială https://www.facebook.com/HopGardenBucuresti/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ana. spune:

    nu era alta berarie acolo mai de mult?
    as merge pentru niste coaste dar ce ma fac cu regimul? laughing)

  2. Anonim spune:

    mergem in weekend happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *