Spring Box magic LOCCITANE

Spring Box magic L’OCCITANE, in editie limitata. Ce contine si de unde poate fi achizitionata

 Am asteptat primava asta mai ceva ca in anii trecuti, desi nu am avut o iarna foarte grea si nici foarte lunga. Totusi, atat cat a fost mi-a ajuns si mi-e dor de zumzait de albinute, de atmosfera calda si placuta, de plimbari lungi si relaxante. Intradevar, primavara este sezonul renasterii, cand tot din jurul nostru prinde iar viata si explodeaza de noi culori si miresme. 

In acest spirit, L’OCCITANE isi propune ca la inceputul primaverii sa ofere zambete si clipe de rasfat, lansand un Spring Box magic, in editie limitata!

Perfect pentru a fi oferit cadou, box-ul cuprinde cateva dintre cele mai iubite produse ale brandului in varianta travel size: pentru ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, dar si parfumuri. Am si eu acest Spring Box si marturisesc ca mi-a indeplinit toate nevoile si placerile.

Noutatea sezonului este Terre de Lumiere L’Eau – o apa de toaleta cu o aroma florala delicata si echilibrata, ce capteaza sentimentul discret al linistii și al păcii interioare, resimtit la prima ora a diminetii in Provence. Este parfumul plin de veselie al rasaritului, momentul minunat cand razele rozalii ale soarelui apar, rand pe rand, deasupra orizontului. Notele luminoase ale apei de toaletă se intrepatrund usor cu aroma florala, acordand fiecareia timp pentru a se dezvalui pe deplin, la fel ca zorii diminetii…

Spring Box magic LOCCITANE 1

Dezvoltata de un trio de parfumieri – Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec, gama Terre de Lumiere L’Eau cuprinde: apa de toaleta, gel de dus bland, lotiune pentru infrumusetarea corpului, balsam radiant maini si sapun parfumat.

Astfel, luna martie este ocazia perfecta pentru a pune un zambet pe fata celor dragi tie. Vino in magazinele dedicate L’OCCITANE, in farmaciile Sensiblu selectionate sau intra pe http://ro.loccitane.com si alege cadoul magic pentru tine sau pentru cineva drag!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ana. spune:

    cred ca este cu marie claire deja ,nu? cu ,cutia big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *