tonic regal ApiLand

Tonicul apicol regal ApiLand, un adevarat elixir pentru organism, un cocktail de sanatate

 In urma cu mai bine de o saptamana mi-au intrat pe mana cateva produse ApiLand, singura firma din Romania autorizata de ANSVSA pentru achizitii, depozitare, ambalare si vanzare de Laptisor de Matca Pur, Polen Crud, Pastura. Printre produsele primite se intalneste si Tonicul Regal, care, ulterior, a devenit si preferatul nostru, caci este un adevarat elixir pentru intregul organism, un cocktail de sanatate!

Am avut noroc sa-l am aproape de mine fix cand ne-a lovit vremea care ne-a naucit pe toti si mi-a zapacit sistemul imunitar. Tonicul regal a marit rezistenta organismului in fata racelii care mi-a dat tarcoale, mi-a calmat durerile din gat si a alungat starea de moleseala.

tonic regal ApiLand

Ce este tonicul regal?

Tonicul regal este un produs apicol inedit ce combină lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng. Lăptișorul de matcă, mierea crudă și ginsengul, reușesc să ajungă la o eficacitate maximă. Conținutul lor fac din tonicul regal un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu efecte imediate în organism.

  • Creste nivelul de energie si vitalitate al organismului
  • Întareste sistemul imunitar
  • Stimuleaza activitatea cerebrala
  • Combate stresul, oboseala si insomniile
  • Îmbunatateste memoria
  • Stimuleaza procesul de invatare.

Fiind un adevarat cocktail apicol, va puteti imagina ca gustul este unul placut, adorat atat de cei mari, cat si de cei mici. Deci, categoric, nu ati avea probleme sa le oferiti si celor mai mici. Fiola are un sistem care iti permite sa consumi continutul direct sau sa-l torni intr-o lingura. Instructiunile sunt frumos prezentate pe ambalajul tonicului.

Asa cum spuneam, produsul vine intr-o cutie cu 1o fiole iar fiecare fiola (12g) contine :

  • Laptisor de matca pur 1g
  • Miere cruda poliflora 4,9g
  • Extras de radacina Ginseng 0,1g
  • Apa purificata 6g

Dupa cum probabil toti stiti, laptisorul de matca reprezinta SINGURA sursa naturala ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) ce mareste rezistenta organismului in fața bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. De aceea eu in cateva zile am fost pusa pe picioare!

Laptisorul, in combinatie cu ginsengul, sustin cu succes si sistemul nervos, fiind utile pentru imbunatatirea performantelor fizice si mentale, ajutandu-ne sa ne concetram mai bine si sa fim asfel mai productivi. La fel ca albinutele ApiLand!

De asemenea, tonicul regal este foarte util si celor care au probleme legate de infertilitate, frigiditate si impotenta, regland functiile sexuale si actionand ca un energizant si afrodiziac.

Cum se administrarea tonicului regal?

Atat eu, cat si sotul, l-am consumat cu placere in fiecare dimineata, cu maxim 30 de minute inainte de masa iar doza uzuala recomandata este de 1-2 fiole/zi pentru adulti si o fiola/zi pentru copii.

tonic regal

Daca sunteti curiosi de acest produs apicol inedit, va invit in HapiLand, sa vizitati site-ul si pagina de Facebook ApilLand unde veti da de albinute muncitoare, de o savoare surprinzatoare cu efecte uimitoare asupra sanatatii dar si de PROMOTII, pe gustul fiecaruia dintre voi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. t.o.p. man spune:

    Da, e foarte bun ! Efectul se simte imediat atunci când ai o activitate intelectuală și ai nevoie de revitalizare și putere de concentrare. Pe termen lung, menține sănătatea sistemului nervos și mărește imunitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *