Rowenta Silence Force Cyclonic 4A da start curateniei de Paste

Atat eu cat si Noa, pisica sperioasa din dotare, stim ce ne dorim de la iepurasul de Paste. Ca tot se practica acest “obicei” de a cere cadouri SI de la iepuras. Vrem aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A – cel mai silentios aspirator fara sac cu performanta 4A. Sotul scapa mai usor de aspirat, eu nu-mi distrug sinusurile iar Noa nu se mai sperie de zgomot! Asa ca, sa planificam, sa aspiram si sa ne relaxam!

Performanta 4AAAA si silentiozitate, de la Rowenta

O casa curata are nevoie de un aliat de nadejde – aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A este usor de manevrat si te ajuta sa obtii rezultate desavarsite, indiferent daca vorbim de covorul moale cu fir lung din camera copilului sau de parchetul lustruit din living.

Uita de acele sesiuni de aspirare interminabile ce deranjau tot blocul. Silence Force Cyclonic 4A reprezinta solutia inovatoare pentru a mentine orice tip de suprafata curata, intr-un timp scurt, dar mai ales in liniste deplina.

Silence Force Cyclonic 4A este aspiratorul fara sac ce combina silentiozitatea extrema pentru mai mult confort si performanta de aspirare de ultima generatie. Datorita capului de aspirare P3WER GLIDE, cu 3 pozitii (Intensiv, Universal si Parkett), poti obtine rezultate impresionante pe orice suprafata. Deci, covoare sau parchet?

Cu aspiratorul fara sac de la Rowenta te bucuri de un nivel de zgomot redus, de doar 67 decibeli, ca o discutie intre doua prietene care dezbat cele mai noi beauty trends. 

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A dispune de o tehnologie ciclonica avansata ce retine praful aspirat, fara efort. Astfel, acesta trece prin 3 niveluri de filtrare care asigura o separare extrema: mai mult de 99.98% din praf este aspirat si retinut in recipientul special. Iar datorita sistemului de management al prafului, recipientul este golit simplu si usor.

Service extins pentru aspiratorul tau performant

Cumpara in perioada 1.03. – 31.12.2018 orice aspirator Rowenta Silence Force sau X-Trem Power si beneficiezi pe langa cei 2 ani de garantie internationala de inca 3 ani service extins, la inregistrarea produsului tau preferat pe rowenta.ro/garantie-extinsa.

Who said cleaning wasn’t fun? happy


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.