Hair Wellness by ELizabeth keratina

Tratament cu Keratina la Hair Wellness by ELizabeth. EXPERIENTA mea.

 In ultimele saptamani am fost intr-o continua miscare si schimbarea. Cea mai colosala ( si colorata) a fost schimbarea facuta la Hair Wellness by ELizabeth, urmata de un tratament cu keratina. Pentru ca am primit foarte multe intrebari cu privire la ce schimbari am facut si, in special, despre acest tratament cu keratina facut la Hair Wellness by ELizabeth, m-am gandit sa va spun aici experienta mea. 

A fost una buna? Una rea? Cred in miturile cu privire la acest tratament cu keratina? Let`s see…

Tratament cu keratina la Hair Wellness by ELizabeth

Vopsitul, decoloratul si factorii externi ( vant, ploaie, ninsoare, baile in mare sau piscina ), uscarea si coafarea parului cu aer fierbinte, duc, in timp, la degradarea si ruperea firului de par. Parul devine uscat, tern, lipsit de stralucire si foarte greu de aranjat. Cui ii place sanzatia de maturica, cand isi plimba mana prin par? Nimanui.

Astfel ca, majoritatea femeilor apeleaza la tratamentul cu keratina, lucru facut si de mine, la recomandarea singurului om pe mana caruia imi las parul de anul trecut: Liza Pintileasa. Dat fiind starea parului meu dupa schimbarea facuta ( am sa va vorbesc cu alta ocazie), aveam nevoie de un tratament cu keratina iar Liza mi l-a recomandat.

In timpul pregatirii procedurii mi s-a raspuns la toate intrebarile pentru ca, Slava Domnului, am intotdeauna intrebari si curiozitati la mine.

In prima faza se spala parul cu un sampon special care iti pregateste parul sa accepte keratina in interior, apoi se usuca, se periaza usor si se pregateste pentru aplicarea solutiei de keratina. tratament cu Keratina ihair

In toata perioada, Otty, una din fetele carismatice de la Hair wellness, a avut grija de mine si mi-a dat si o masca de protectie, caci mirosul emanat este nitel intepator. Totusi, nu pot sa spun ca a fost insuportabil iar in tot acest procedeu nimeni nu a avut de suferit, nici o lacrima nu s-a pierdut si nici un zambet nu a pierit. Ba dimpotriva, ne-am amuzat copios, deci atmosfera a fost grozava si timpul a trecut foarte repede.tratament keratina

Revenind…

Se aplica pe par Keratina lichida si se lasa sa actioneze. Dupa acest pas, se usuca podoaba capilara cu feonul in forma dorita de voi iar apoi se intinde perfect parul pentru fixarea Keratinei in firul de par. Acesta este un pas important caci fixeaza si sigileaza keratina in firul de par cu ajutorul placii speciale. Cred ca este singurul moment cand placa de par face bine parului…

V-am atasat si un clip video cu Liza in prim plan si aplicarea tratamentului cu Keratina.

Acum vine si concluzia mea…

Va suna a spot publicitar dar nu e nici o exagarere in ceea ce spun! Niciodata nu am avut parul atat de moale, de perfect intins, atat de plin de volum si neted. Varfurile nu mai sunt despicate iar keratina a mai deschis nuanta parului si a uniformizat-o usor. Unde mai pui ca pana si cele doua vartejuri din fata ( din cauza parului care vesnic se regenereaza si e frustrant! ) s-au potolit. Au fost puse la pamant si nu mai am antenute.

Ma bucur ca am scapat si de grija de a-mi intinde parul o perioada caci pentru aranjarea parului voi avea de acum nevoie doar de un feon. La caldura, keratina „se activeaza” in par si nu ai nevoie de altceva.

Dupa intregul tratament cu keratina am primit atat produse speciale cat si indicatii de care, evident, ma voi tine.

  • efectul tratamentului cu keratina poate tine si pana la 6 luni, in functie de cat de des va spalati parul 
  • dupa tratament, timp de 3 zile parul nu se spala, nu se prinde, nu se da dupa ureche, etc. Daca, cumva parul se uda re-indreptati-l cu placa.
  • dupa 3 zile, parul se spala doar cu sampon si balsam FARA SUFLATI. Sampoanele cu sulf vor spala practic keratina impregnata in par.

Produsele recomandate pentru mine constau intr-un sampon si un balsam iHair Keratin. Ambele produse sunt pe baza de keratina si combina ingrediente active care calmeaza, purifica si stimuleaza micro-circulatia pentru a trezi scalpul si a energiza parul. Atat aceste produse, cat si altele din gama profi ( precum my beloved CHI ) pentru orice tip de par si nevoie, le gasiti la salon. Fetele va vor ajuta sa alegeti ce produs aveti nevoie caci informatiile, amabilitatea si voia buna sunt gratuite. ❤︎

ihair tratament keratina

In randul prietenelor mele se numara deja doua curioase, care ii vor trece pragul Lizei pentru un astfel de tratament iar eu… oh well, ma bucur mult ca am facut acest tratament cu keratina la Hair Wellness by ELizabeth.

In urmatoarea perioada, Liza ma va duce spre o culoare cat mai naturala, la care tanjesc deja de aproape 1 an. Avea dreptate, cel mai frumos par este cel natural si ma bucur ca am dat peste un om care incurajeaza acest lucru, desi nu se da in laturi din a pune in par culori absolut delicioase! Daca o urmariti pe frumoasa bloggerita Ioana Dumitrache, intelegeti perfect la ce ma refer. Ei i-a facut cele mai interesante schimbari, fara a-i ataca in vreun fel parul.

Pe Liza o gasiti la unul din cele doua saloane : Str. Sibiu Nr 17 sau Strada Amiral Horia Măcelariu Nr. 83 iar daca aveti intrebari pentru ea i le puteti adresa direct pe Hair Wellness by ELizabeth. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Ana. spune:

    sunt curioasa de schimbarea ta big grin si despre keratina eu am auzit numai de bine adica, ca ajuta doar ca e scump…. cat ai dat?

    • addicted spune:

      Toata lumea este curioasa de schimbarea mea. laughing O veti vedea, vreau sa fac un articol special si pe aceasta tema. Am ce spune! laughing
      Preturile variaza, daca esti din Bucuresti cel mai bine ar fi sa mergi la salon.

  2. Natalia spune:

    Sa iti fie de bine happy cum ti-am zis voi merge si eu dar la Baneasa big grin

  3. Anonim spune:

    Sint atatea pareri pro si contra ca nici nu stii ce sa asculti……

  4. […] faciale și corpolare ( abia aștept să le încerc și pe acestea ), la cele pentru păr ( despre tratamentul cu Keratină v-am vorbit deja, am de gând să-l repet după sarcină […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *