TRATAMENT facial de hidratare. MERITĂ? Experiența mea la Hairwellness by Elizabeth

  Întradevăr, corpul unei femei însarcinate se schimbă, cu totul. De la fizionomie, la aspecte la care nu se așteptă, precum trecerea de la un ten acneic la unul complet curat sau la trecerea de la un ten gras la ten uscat. Fiind și cazurile mele!

Beautiful skin requires commitment, not a miracle.

Până de curând, nu am dat importanța acestui aspect, axându-mă mai mult pe rutina mea clasică, a unui ten gras acneic, pe achiziții pentru bebe și casă, și multe altele. Un tratament facial de hidratare la salon nu era tocmai în mintea mea, și nici printre priorități. Până mi-am adus aminte că ar fi cazul să mai trec pe la Hairwellness by Elizabeth pentru o nuanțare a părului, căci nu mai fusesem din august și simțeam nevoia unei schimbări!?

Anyhow, așa am aflat și de tratamentul facial de hidratare ( SOSKIN în cazul meu ), care se poate face ȘI cu extracție, în cele mai igienice condiții, sau fără, și am zis să give it a try, mai ales că citisem deja recenzii cu privire la tratamentele necesare tenului pe timpul iernii și al sarcinii.

Veți spune că pomenesc des de Liza și Hair Wellness by Elizabeth, iar dacă acest gând vă năzare, subliniez, din nou, faptul că este singurul salon din Bucureși unde merg fără emoții pentru a mă îngriji din cap până în picioare, literalmente. Nu am nici un motiv ascuns pentru care fac aceste recomandări, pur și simplu, prezint ce mă încânta, în ideea că și voi vreți să încercați. E foarte greu să găsești oameni pricepuți și care să-ti inspire atât de multă încredere încât să-i lași să facă ce consideră ei că trebuie făcut!

TRATAMENT facial de hidratare Hairwellness by Elizabeth. În ce constă, ce produse se folosesc, cât durează și cât costă

Cu sinceritate vă spun că am subestimat grav necesitatea și importanța unui tratament de hidratare, și mi-am dat seama de câtă nevoie avea de fapt tenul meu de asta, după ce am văzut cu, câtă… sete a absorbit totul!

 

În ce constă un tratament facial de hidratare, pașii urmați și produse folosite.

Dacă veți merge machiate la tratament, evident, în prima fază se demachiază atent tenul, după care se aplică un toner. După ce s-a făcut curățarea tenului se aplică o mască – CREMA HIDRATANTĂ ( SOSKIN în cazul meu dar puteți opta și pentru alte produse de la alte branduri ) într-un strat generos și se așteaptă 15 minute, timp în care efectiv simți cum se absoarbe totul.

tratament facial hidratare SOSKIN hairwellness by elizabeth

Când cele 15 minute s-au scurs se înlătură masca hidratantă și se masează tenul cu un ulei lejer, potrivit fiecărui ten. Să mai spun că această este partea mea preferată? Este dumnezeiesc de bine, de relaxant și tonifiant – chiar terapeutic aș putea spune. Masajul se face în mișcări circulare, care ajută la tratarea și prevenirea ridurilor dar și detensionarea feței. Răsfățul durează în jur de 10 minute ( deși par cam 2-3 căci mereu se întâmplă așa cu lucrurile relaxante și ca la carte ) și pot să spun că da, cam ațipești.

După masaj, urmează aplicarea unei noi măști pe ten și pe gât și decolteu, de această dată, în cazul meu, având parte de răsfățul de 15 minute a la MARY COHR, cu masca de hidratare celulară prin osmoză. Hydrosmose Cellular Moisturisation Mask de la Mary Cohr este o masca specială de hidratare pentru tenurile obosite și deshidratate, care, din fericire, poate fi folosită și acasă, și o gășiți inclusiv la Liza în salon pentru achiziționare.

masca de hidratare celulară prin osmoză mary cohr

Când cele 15 minute de acționare au trecut, masca a fost înlăturată, s-a masat din nou tenul minute buuuuune, și s-a aplicat o cremă cu VITAMINA C SOSKIN, anti-îmbătrânire și hidratantă, care nu se înlătura. Se masează DIN NOU tenul pentru ca Vitamina C să pătrundă bine în ten and you are good to GLOW AND GO!

Tot acest tratament de hidratare a durat în jur de o oră și am plecat de la Hairwellness by Elizabeth cu o piele luminoasă, hidratată, cu ridurile netezite și un ten RELAXAT dar și cu o curiozitate de a vedea CÂT DUREAZĂ MINUNEA!?

Da, menționez clar faptul că efectul s-a menținut câteva zile bune și am fost efectiv uimită de CÂT de bine s-au așezat apoi toate produsele de skincare pe care le folosesc, și, în special, fondul de ten și machiajul. Excelent. Mai mergem, more than sure!

Deci, dragele mele, nu faceți că mine, nu subestimați nevoile tenului, vă veți mulțumi la 60 de ani… Interesați-vă de astfel de proceduri și încercați-le, însă, aveți grijă și pe mâna cui va lăsăți! Recomand cu sinceritate, și totală lipsă de interes, serviciile Hairwellness by Elizabeth, de la pampering cu tratamente faciale și corpolare ( abia aștept să le încerc și pe acestea ), la cele pentru păr ( despre tratamentul cu Keratină v-am vorbit deja, am de gând să-l repet după sarcină ). Preturile sunt mai mult decat ok (tratamentele faciale pornesc de la 185 RON) si grija fetelor de acum este de 10+!

Taking care of your skin is the most important step. Nothing beats naturally glowing skin!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Anonim spune:

  Da, si tenul gras are nevoie de hidratare happy si tratamentele de genul sint bine venite mai ales iarna

 2. Trandafir Mihaela Anabela spune:

  interesant….recunosc ca inca nu mi.am pus problema ingrijirii corespunzatoare a tenului meu mixt… eu aabea de 2saptam aflai ca e mixt ? si la 27 inca cred ca nu.o nevoie de tratamente

 3. Mihaela spune:

  Super articol!

 4. Carmen spune:

  De cand am inceput sa am grija de micile aspecte de machiaj, hidratare, manichiura, etc.. ma simt mult mai bine in pielea mea. Am mai multa incredere in mine si nu doar asta, dar lumea se poarta diferit cu mine! Si a devenit incet si o pasiune big grin Fac make up multor prietene, si acum m-am si inscris la un curs de manichiura de la ,sunt si produse foarte bune pe site. Sper sa ajung sa imi fac o cariera din asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *