De Paste racoreste-te cu noile vinuri spumante ZAREA din colectia I Love

 Nu stiu ce faceti voi in aceasta saptamana dar eu stiu ca de Paste ca ma voi relaxa intr-un mod efervescent, delicios si cool. ZAREA vorbeste pe limba mea ( la propriu ), caci a venit cu vinurile aromate din colectia „I Love” obtinute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, in ambalaje smart casual! Demne de o dependenta de iubire, cum bine stiti ca sunt.

Tămâioasă Românească și Muscat Rosé, cele două sortimente din aceasta colectie, sunt vinuri  spumante de inalta calitate, realizate prin Metoda Asti – metoda speciala de obtinere a spumantelor din struguri aromati prin fermentarea mustului. Procesul de fermentatie este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor si zaharurilor naturale, asigurand cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.

De Paste racoreste-te cu noile vinuri spumante ZAREA din colectia I Love

Aceste vinuri au fost medaliate la Concursul Internațional China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, cea mai importanta competitie din Asia si Europa, la care participa peste 100 de tari: Medalie de Aur Tămâioasă Românească si Medalie de Argint Muscat Rosé.

Nu m-as supara sa le am pe amandoua pe masa de Paste caci sigur starea de buna dispozitie va veni de la sine.

DESPRE ZAREA

ZAREA S.A este cel mai inovator și mai dinamic producător de spumante și spirtoase din România, fiind liderul de piață în categoria spumante. Cu o tradiție care începe încă din 1912, în portofoliul ZAREA se regăsesc vinuri efervescente realizate prin toate tehnologiile existente: Metoda Tradițională (fermentarea în sticlă), Metoda Charmat (fermentarea în rezervor), Metoda Asti și impregnarea cu CO2. Brandurile sub care se găsesc spumantele ZAREA sunt: MOTT, ZAREA, Athenee Palace și Dorato. Mai multe informații pe: www.zarea.ro și www.facebook.com/zarearomania.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    Hai cu bulbucii. big grin Rose imi place si mie la vin. Paste Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *