Ce presupune operațiunea de exfoliere a scalpului

 Poate este ceva nou pentru voi, cum este și pentru mine sau poate ați mai auzit de operațiunea de exfoliere a scalpului. Tu ai trecut vreodată printr-o operațiune de exfoliere a scalpului? Știi ce presupune?

Se pare că așa cum dăm importanță exfolierii tenului, corpului, tălpilor așa ca e important să nu ratăm nici scalpul.

Știm deja că folierea presupune o curățare și o îngrijire mai profundă, de aceea, Nioxin ne recomandă un serviciu inovator în salon – Scalp Renew DERMABRASION. Iată și informații suplimentare: vorbim de un produs, care acționează similar unui tratament facial, dar pentru scalp.

Scalp Renew DERMABRASION este recunoscut ca o parte esențială a tratamentului de îngrijire a pielii capului.  Alte atuuri? Serviciul Nioxin are un efect tonic, revigorant atât asupra scalpului, cât și asupra firelor de păr, pe care le întărește imediat, cât și pe termen îndelungat.

Personal, nu aș spune nu unei experiențe de acest gen, mai ales ca prețul este de doar 120 RON, așa că nu voi ezita, ba chiar îmi voi completa tratamentul profesional realizat în salon cu tratamentul pentru acasă Scalp Renew Density Protection.

NIOXIN SCALP RENEW Density Protection


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anonymous says:

    exista asa ceva? straight face

Leave a Reply

Your email address will not be published.