S-au lansat noile rujuri lichide mate Melkior Matte Stain

S-au lansat noile rujuri lichide mate Melkior Matte Stain

Melkior aduce culori în tendințe pentru această toamnă, perfecte atât pentru zilele călduroase, cât și pentru cele ploioase. Indiferent de vreme, machiajul tău nu trebuie să se abată de la regula perfecțiunii. Și ce poate fi mai bun decât un ruj potrivit pentru un machiaj modern?!

Un ruj bine ales îți pune în evidență frumusețea atrăgând privirile celor din jur. Doar femeile știu câtă putere de seducție stă într-un ruj! Dar și Melkior, de aceea a creat nuanțe senzațional de seducătoare pentru Matte Stain. Perfecte pentru un machiaj care te face să radiezi de frumusețe!

Pregătește-ti look-ul de toamnă, alege preferată ta din aceste adorabile propuneri:

  • Ruj lichid mat CHEEKY (ref.12712)
  • Ruj lichid mat FLIRTY (ref.12713)
  • Ruj lichid mat DESIRABLE (ref.12714)

Se poartă rujul lichid mat Melkior! Prezintă acoperire maximă dintr-o singură aplicare, este incredibil de rezistent și are în compoziție ingrediente hidratante care nu usucă buzele și le menține catifelate. Ambalajul este unul jucăuș, cu un font care imită scrisul de mână, iar recipientul este elegant și foarte practic. Formula este extrem de pigmentată, de aceea vei avea nevoie de o bază sau de un balsam care să îți protejeze buzele. Se aplică direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevăzut. Vei obține acoperire maximă dintr-o singură aplicare, fără să te temi că se va lua de pe buze în doar câteva ore.

Completează-ți colecția de rujuri mate cu noile propuneri cromatice!

Preț 49,90 lei.

www.melkior.ro


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anonymous says:

    luat , placut big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.