Cum definesc lipidele amprenta energetică a părului

 Voi știai că „banalele” lipide sunt cele care determină profilul energetic al părului unei persoane? Eu cred că nu știați, și nici eu, până astăzi. Cu siguranță nu știți nici ce reprezintă profilul energetic. În regulă. Iată detalii: părul fiecărei persoane are un profil energetic unic, asemenea amprentelor, care îi determină elasticitatea, sănătatea și sensibilitatea.  

„Un păr cu un nivel de energie optim răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, un aspect proaspat și arată plin de vitalitate”

~ susține Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Lipidele definesc amprenta energetică a părului

Nivelul lipidelor care se găsesc în păr definesc această ampretă energetică unică. Ele sunt singurele care au o influență activă asupra energiei parului, deoarece ele interacționează cu alți factori într-un mod unic pentru fiecare persoană în parte. Acestea determină dacă părul unei persoane este drept sau ondulat, lucios sau mătuit, moale sau plin de mișcare.

 „Deși cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetari indică faptul că,  lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influența activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină. Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea  structurii și transformării acestuia”

~ spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Cum se determină codul de energie unic al părului?

Codul unic de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare numit Hair Energy Mapping. Un microscop, conectat la o aplicație, descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane, în acord cu profilul său.

Hair Energy Mapping


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *