gama Defense Paulas Choice

Cum ajută gama DEFENSE de la Paula’s Choice în repararea daunelor cauzate de factorii poluanți

 Vă povesteam în prima parte a articolului „Cum tratezi în profunzime acneea” despre câteva produse Paula`s Choice care mi-au ajutat tenul. Astăzi trec la o noutate, și anume la gama DEFENSE de la Paula’s Choice care promite repararea daunelor cauzate de factorii poluanți din mediul extern.

Expunerea zilnică la diverse forme de poluare accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii chiar și la 20 de ani!

Truth in beauty: impurițățile și toxinele din mediul extern sunt aproape la fel de dăunătoare pielii cum sunt radiațiile solare, dar din fericire când vine vorba de protejarea pielii împotriva factorilor din mediul extern există soluții cosmetice potrivite.

Cea mai bună formă de protejare a pielii este o bună apărare, folosind produse cu ingrediente ale căror efecte întrerup cascada de daune celulare cauzate de factorii de mediu.

Ultimele cercetări au dovedit că un cocktail de antioxidanți potenți împreună cu ingrediente nutritive, reparatoare și iluminante este soluția pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii cauzate de cei mai dăunători cinci factori de mediu: noxele cauzate de automobile, fumul, smog-ul, impurități și toxine din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran.

Indiferent că locuiești în oraș sau în zone rurale, pielea ta are nevoie de protecție împotriva factorilor de mediu – de aceea Paula’s Choice a formulat linia DEFENSE, care include amestecuri exclusive de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors – APFs).

Noua gamă DEFENSE include amestecuri APFs în formule, amestecuri formate din ingrediente dovedide de ultimele cercetări ca soluție pentru protejarea pielii de distrugerile cauzate de factorii poluanți din mediul extern. De asemenea, am inclus în linia DEFENSE ingrediente hidratante și anti-aging, ingrediente pentru uniformizarea culorii pielii, decongestionarea porilor și estomparea micilor imperfecțiuni.

DEFENSE este o gamă simplă cu produse potente, potrivite pentru toate tipurile de ten. Rutina Defense în trei pași (curățare, hidratare de zi și de seara, exfoliere/reparare) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos. În timp, gama Defense întărește bariera naturală a pielii pentru ca pielea să fie mai puțin afectată de mediul extern.

gama DEFENSE de la Paula’s Choice

Pasul 1: Curăță

Defense Hydrating Gel-to-Cream Cleanser (198 ml)

Un complex de trei ingrediente active (ceai verde, lemn dulce și soia) care ajută la neutralizarea poluanților de pe suprafața pielii și îndepărtează impuritățile cu blândețe. Produsul de curățare este un gel răcoritor care se transformă în spumă cremoasă la contact cu apa. Se limpezește complet de pe piele, nu conține sulfați, lasă pielea catifelată și curată.

Pasul 2: Purifică

Defense Antioxidant Pore Purifier (30 ml)

Ser cu textură de gel lichid, conține acid salicilic (0.5%) și un derivat de acid azelaic cu efecte de estompare a petelor și reducerea imperfecțiunilor minore. Serul conține un amestec de antioxidanți și ingrediente reparatoare (niacinamide, ceramide, sodium hyaluronate, vitamina C) care întăresc bariera naturală a pielii și protejează pielea împotriva factorilor de mediu. Se aplică dimineața și/sau seara, înainte de crema hidratantă.

Pasul 3 (Dimineața): Protejează

Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 (60 ml); disponibila din 26 Septembrie.

Loțiune hidratantă cu textură lejeră, protejează pielea de radiațiile solare cu ajutorul filtrelor minerale (titanium dioxide și zinc oxide). Amestecul de peptide și 12 antioxidanți (vitamine, extracte de plante) opresc daunele cauzate de lumina albastră, iar cocktailul de ingrediente inhibitoare de melanină (resveratrol, niacinamide, vitamina C, kojic dipalmitate, lemn dulce) îmbunătățesc vizibil luminozitatea și uniformizează culoarea pielii.

Pasul 4 (Seara): Hidratează

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer (60 ml)

Gel souffle concentrat, cu ingrediente reparatoare și nutritive, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii și ajută la prevenirea erupțiilor cutanate. Conține peptide, ceramide, vitamine și antioxidanți, repară și întărește bariera naturală a pielii, hidratează și estompează semnele cauzate de factorii poluanți.

Eu mă bucur de introducerea acestei game și la noi iar dacă sunteți și voi curioase și interesate, vă invit pe site-ul paulaschoice.ro pentru informații detaliate. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    am aflat de colectia asta din mai parca si ma bucur ca e si la noi acum happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *