OPI CELEBRATION – Cum arată noua colecție de sărbători OPI pentru 2021

   Una din preocupările femeilor în prejma sărbătorilor, este îngrijirea personală, de la unghii, la păr. Astfel că, intuind ceea ce nu e greu de intuit de fapt, OPI a creat colecția OPI CELEBRATION, în culori vesele și sclipitoare.

OPI prezintă colecția Celebration, cu 12 culori saturate, în ediție limitată, pentru ca doamnele și domnișoarele să poată alege una din culorile fascinante. Și pentru că e sărbătoare, sclipiciul nu putea să lipsească din ofertă, iar trei dintre lacurile Celebration sunt un mix de particule strălucitoare și confetti.

Pe când natura se îmbracă în albul iernii, visăm la unghii de un roz strălucitor pentru un boost de energie (Snow Day in LA, Big Bow Energy). Roșu este fascinant sub toate fațetele lui și se asortează perfect cu Crăciunul, fie că alegi nuanțe cremoase de fuchsia, de cireșe coapte sau tonuri holografice (Mylar Dreams, Maraschino Cheer-y, Paint the Tinseltown Red). Albastrul futurist este spectaculos și poate da la fel de bine tonul de sărbătoare (Ring in the Blue Year, LED Marquee, Ready, Fete, Go). Violetul regal este alegerea perfectă pentru un look plin de eleganță (OPI ♥ to Party, My Color Wheel is Spinning, All is Berry & Bright), în timp ce un negru cosmic holografic (Turn Bright After Sunset) te va face să trăiești mai intens facinația nopților de sărbătoare.

Trei lacuri cu sclipici, care ne duc cu gândul la confetti (Cheers to Mani Years, Confetti Ready și You Had Me at Confetti), adaugă o notă festivă oricărei nuanțe din această colecție. Lacurile au o bază translucidă pentru aplicarea ușoară peste orice culoare, particule vibrante de sclipici în tonuri de metale prețioase (Cheers to Mani Years), sclipici violet și auriu cu pete holografice (Confetti Ready), dar și nuanțe de sărbătoare: roșu, verde și auriu (You Had Me at Confetti) care aduc un strop de magie acestor sărbători.

Toate cele 15 nuanțe din Colecția #OPICelebration sunt disponibile în cele 3 sisteme de culoare OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer:

 

” Pentru Sărbătorile 2021, vedem mai multe nuanțe futuriste, pe care nu le-am mai întâlnit în colecțiile clasice, care reflectă conceptul „artificial chic”, desprins din peisajul digital.” Suzi Weiss-Fischmann, cofondatorul și ambasadorul OPI. „

Eu trebuie să recunosc că nu mi-am ales favorita din Colecția OPI Celebration, mi le doresc pe toate.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *