Horoscop de toamnă

Berbec

DRAGOSTE: In septembrie inţelegeţi că dorinţele voastre nu pot fi mai presus de cele ale partenerului. Octombrie şi noiembrie sunt luni dificile prin accentuarea orgoliului, geloziei şi posesivităţii, care vă poate orbi raţiunea. Aţi putea regreta mai tarziu deciziile luate acum.

CARIERĂ: Lunile de toamnă vin cu un aspect inedit: nevoia de a fi deschizători de drumuri. Toată luna septembrie nu se recomandă să semnaţi contracte şi alte acte importante legate de muncă sau să încercaţi să negociaţi ceva, pentru că ceea ce se stabileşte nu va rămâne în picioare. Octombrie vine cu mai multe şanse de o obţine o colaborare în afara serviciului, plătită modest, dar utilă pentru a vă rotunji veniturile.

SĂNĂTATE: Toată luna septembrie e presărată de zile dificile pentru sănătate. E momentul să faceţi investigaţii complexe. Luna octombrie e neutră sub acest aspect, cu excepţia celor care suferă de afecţiuni cronice şi care pot avea un moment de descurajare din cauza veştilor primite de la medici.

BANI: În septembrie încă sunteţi chibzuiţi şi achitaţi toate obligaţiile pe care le aveţi. În octombrie cresc pretenţiile faţă de partener şi nemulţumirea creată de faptul că toţi se bazează doar pe voi, iar în noiembrie sunteţi ca un vulcan gata să erupă, dacă vi se cer bani.

Taur

DRAGOSTE: Prima lună de toamnă e o succesiune de răzgândiri, consultări, planuri abandonate şi reluate. Abia în octombrie se anunţă schimbări reale, în special în relaţiile deja sudate. Veţi traversa dificultăţi majore, provocate de gelozie, de lipsa acută de încredere în partenerul de viaţă sau de răni sufleteşti mai vechi, care nu s-au vindecat. Lunile octombrie şi noiembrie pot fi complicate şi pentru cei care nu au un partener stabil, dar şi-l doresc. Aceştia şi-ar putea vedea prăbuşite planurile legate de o anumită persoană.

CARIERĂ: Luna septembrie poate fi ceva mai aglomerată, din cauză că v-aţi făcut planuri toată vara şi vreţi să le vedeţi pe toate concretizate. Există riscul ca unii dintre subordonaţi să vă părăsească sau şefii să nu vă mai sprijine proiectele, pentru că lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar voi aţi rămas cumva blocaţi în planuri vechi. Octombrie vă poate aduce şansa de care aveţi nevoie, cu condiţia să negociaţi totul, de la colaboratorii pe care îi cooptaţi în echipă până la fonduri şi termene. Lucrurile se vor stabiliza abia la iarnă.

SĂNĂTATE: Bolile asociate profesiei ies la suprafaţă şi va trebui să luaţi măsuri. Întreaga toamnă se recomandă să vă interesaţi de cele mai bune metode de păstrare a sănătăţii şi să puneţi în aplicare ceea ce aflaţi, eventual după consultarea unui specialist în care aveţi încredere.

BANI: Obţineţi aceiaşi bani cu eforturi mai mari şi aveţi senzaţia că e din ce în ce mai greu să vă păstraţi nivelul de trai de până acum. Soluţia? Fie vă asumaţi mai multe sarcini de serviciu, ceea ce nu se recomandă din cauza stării de sănătate, fie schimbaţi anumite obiceiuri alimentare sau legate de stilul de viaţă, asta ducând la o scădere a cheltuielilor şi la o stare generală mai bună. Abia spre finalul lunii noiembrie se anunţă mai mulţi bani. Pot creşte veniturile partenerului sau beneficiile care vă revin dintr-o afacere.

Gemeni

RAGOSTE: Prima parte a lunii septembrie poate fi dificilă, din cauza conflictelor repetate, pe care nu le mai suportaţi, dar nici nu le puneţi capăt, pentru că asta poate însemna să renunţaţi chiar la relaţia respectivă. Din această toamnă veţi avea de trecut prin situaţii dintre cele mai diverse pentru a putea construi o relaţie de durată. Încercările pe care le aveţi de parcurs depind de vârstă şi de experienţa acumulată.

CARIERĂ: Toate schimbările din această toamnă se fac cu multe eforturi, întâlniri şi negocieri repetate. Aţi putea lua decizia deloc uşoară de a vă păstra independenţa iniţiind o afacere pe cont propriu cu bani împrumutaţi, primiţi de la o rudă a partenerului sau de la un sponsor care pune condiţii stricte.

SĂNĂTATE: În prima parte a lunii septembrie se reactivează unele probleme de sănătate şi e necesar să faceţi analize complexe. Dacă acţionaţi acum, puteţi preveni sau diminua posibilele efecte nefaste ale tranzitelor din lunile octombrie şi noiembrie, când se anunţă probleme mari. Sunt vizate organele genitale şi întregul aparat digestiv.

BANI: Câştigurile sunt în foarte strânsă legătură cu ofertele de muncă pe care le acceptaţi şi cu realismul de care daţi dovadă atunci când vă luaţi un angajament. Luna septembrie vine cu aceleaşi probleme băneşti care v-au dat bătăi de cap şi în timpul verii. Octombrie mai aduce unele rezolvări, eventual prin valorificarea unui talent nativ, pe care până acum îl puneaţi în valoare numai în timpul liber. Luna noiembrie se anunţă aglomerată la locul de muncă, ceea ce înseamnă că şi cei care nu au un serviciu, dar îşi caută, şi-ar putea găsi un job acceptabil.

Rac

DRAGOSTE: În lunile octombrie şi noiembrie se anunţă schimbări importante în relaţiile de dragoste şi nu este indicat să luaţi decizii radicale de genul mutatului împreună, căsătoriei sau despărţirii. Atenţie la momentele în care veţi fi tentaţi să cereţi totul de la persoana dragă, făcând-o în acest fel să plătească pentru greşelile celor dinainte, care v-au şubrezit încrederea în oameni! Dorinţa de a domina vă va da doar o satisfacţie de moment, însă vă va lăsa un gust amar şi v-ar putea aduce singurătatea de care vă feriţi de atâta vreme.

CARIERĂ: Toate lunile de toamnă sunt lipsite de evenimente esenţiale. Colaborările şi contractele vor reveni în atenţia voastră abia anul viitor, până atunci aveţi destule de făcut la actualul loc de muncă şi cu siguranţă nu vă plictisiţi. Spre finalul lunii noiembrie poate creşte volumul activităţilor de la serviciu, ceea ce poate însemna şi o suprasolicitare a sănătăţii, pe lângă o posibilă creştere a veniturilor.

SĂNĂTATE: V-aţi putea îmbolnăvi din cauza acumulărilor negative. Starea sănătăţii voastre depinde în mare măsură de liniştea pe care v-o puteţi asigura acasă şi de calitatea relaţiilor cu familia. Una dintre deciziile înţelepte ar fi să vă mutaţi, în cazul în care încă mai locuiţi cu părinţii.

BANI: În a doua parte a lunii noiembrie aţi putea primi o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar, care cere însă sacrificii mari de timp şi de energie sau vă pune să alegeţi între locul de muncă actual şi intrarea într-o zonă diferită a profesiei. Vă pricepeţi şi la acele treburi, dar vă simţiţi ca nişte începători, pentru că nu prea aţi pus în practică, până acum, acele cunoştinţe. În rest, nimic nou sub soare.

Leu

DRAGOSTE: În luna noiembrie se conturează un context astral favorabil unui nou început în iubire. Acolo unde există deja o legătură afectivă, acest context vă va ajuta să trăiţi mai intens sentimentele care vă leagă şi să aprobaţi din toată inima respectiva relaţie. Se păstrează tendinţa de a idealiza persoana iubită, de parcă aţi vrea să vă convingeţi că aţi luat o decizie bună când aţi acceptat să păşiţi împreună pe drumul vieţii.

CARIERĂ: Dorinţa voastră de a fi cei mai buni în ceea ce faceţi v-a condus de atâtea ori la succes. Acum e nevoie însă de multă muncă pentru a păstra locul pe care îl ocupaţi deja în ierarhia profesională. Astrele nu vă îndeamnă la modestie, ci la o mai bună adaptare la ceea ce vă oferă viaţa. Vă puteţi păstra aspiraţiile profesionale, cele adevărate, pentru anul viitor, când contextul va aduce şanse mai mari de schimbare.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate e strâns legată de felul în care ştiţi să vă drămuiţi energia pentru a face faţă sarcinilor de serviciu. Eventualele boli sunt cauzate de faptul că v-aţi neglijat propriul corp mult timp, aţi avut o alimentaţie nepotrivită şi un program de lucru haotic. Pentru cei care au deja mici probleme toamna vine cu momente destul de delicate.

BANI: Toată luna septembrie e dificilă din punct de vedere financiar şi ar fi bine ca pe lângă prudenţa obişnuită legată de cheltuieli să fiţi atenţi şi la toate documentele pe care le semnaţi. Oricum, semnarea de contracte, negocierile sau alte demersuri de acest gen nu sunt recomandate, cel puţin până pe 15 septembrie. Noiembrie poate veni cu câştiguri din speculaţii. Lunile de toamnă aduc şi un potenţial favorabil legat de veniturile partenerului.

Fecioară

DRAGOSTE: Sentimentele voastre se maturizează şi, după cum aţi observat deja, nu mai aveţi aceleaşi preferinţe, obiceiuri şi pretenţii în relaţia cu persoana dragă. Mulţi dintre voi au trecut deja la etapa următoare – au devenit părinţi sau au decis să îşi oficializeze relaţia. Lunile octombrie şi noiembrie pot fi periculoase pentru stabilitatea cuplului şi armonia din familie, pentru că aţi putea fi tentaţi să călcaţi strâmb.

CARIERĂ: Unii dintre voi încă mai rătăcesc în căutarea jobului ideal, pe care au foarte puţine şanse să-l găsească. Provocările care pot aduce beneficii în următorii ani se adresează celor care se cunosc destul de bine cât să ştie ce talente au şi celor care deja au ales să-şi transforme pasiunea în meserie. Ceilalţi vor avea ocazia, în această toamnă, să înţeleagă unde se situează din punct de vedere profesional, ce au de făcut pentru a avea parte de progres şi unde au greşit până acum. Pentru toţi se anunţă schimbări dintre cele mai benefice, dar nu line şi nici lipsite de stres.

SĂNĂTATE: Septembrie nu vine cu configuraţii astrale deosebite, însă este o lună bună pentru sănătate, ca şi octombrie, cu condiţia să nu exageraţi cu gândurile negre legate de bani şi de sursele viitoare de venit. În loc să staţi pe gânduri, întrebându-vă ce veţi face de acum înainte, trebuie să căutaţi soluţii şi astfel să vă mobilizaţi energia personală, să o faceţi să curgă, nu să o blocaţi prin griji şi teamă. În noiembrie aţi putea avea unele probleme legate de organele interne, şubrezite de regimul alimentar dezechilibrat sau de ritmicitatea meselor din timpul unei zile.

BANI: În următoarea perioadă veţi trece prin destul de multe schimbări de atitudine faţă de bani. Veţi înţelege, mai ales, că bunurile materiale nu pot umple sub nici un chip golul din suflet. Lunile de toamnă vă sunt favorabile, mai ales septembrie şi octombrie, pentru că vă aduc voinţa necesară, curajul şi determinarea care vă împing înainte, către concretizarea unor proiecte şi valorificarea talentelor şi experienţei profesionale. Sunteţi pe cale să aflaţi că uneori este nevoie doar de curaj şi de o fărâmă de încredere pentru ca un proiect ambiţios să prindă viaţă.

Balanţă

DRAGOSTE: Luna septembrie se anunţă luminoasă în relaţiile sentimentale. Persistă însă pericolul unor confruntări mai agresive, care a existat toată vara. Octombrie e chiar mai bună sub aspect sentimental, în primul rând pentru cei deja implicaţi într- o relaţie. În noiembrie vine însă momentul adevărului, pentru că e posibil să iasă la suprafaţă cele mai acute frustrări, care vă pun în pericol şi relaţia, dar şi câştigurile.

CARIERĂ: Septembrie poate fi încărcată de momente tensionate, pentru că se revine asupra unor decizii, iar asta are efecte şi asupra situaţiei voastre la locul de muncă. Octombrie aduce ceva mai multă linişte, dar la fel de multă muncă. Noiembrie se anunţă mai spornică, dar nemulţumirile legate de câştiguri se accentuează.

SĂNĂTATE: Septembrie e luna cu cele mai multe informaţii alarmante legate de sănătate: pot să reapară boli mai vechi, de care aţi crezut că aţi scăpat. Problema este că e greu de pus un diagnostic într-un asemenea context astral, care aduce multă confuzie. Octombrie vine cu date mai bune despre starea de sănătate, dar nu aduce îmbunătăţiri considerabile acolo unde afecţiunile nu au fost tratate. Iar în noiembrie, pe un fond sufletesc intens şi agitat, e de aşteptat să nu vă simţiţi foarte bine fizic.

BANI: Nici un astru nu agită apele în zona banilor. Sunteţi îndemnaţi de o voce subtilă să vă îngrijiţi de siguranţă, să cereţi şi să obţineţi pe orice cale un echilibru în viaţa voastră. În noiembrie aţi putea reveni la gânduri mai bune legate de valoarea proprie. Nemulţumiţi de nivelul salariului, aţi putea să cereţi mai mulţi bani.

Scorpion

DRAGOSTE: În septembrie simţiţi nevoia să amânaţi deciziile importante, ca să puteţi analiza la rece ce se petrece în viaţa voastră amoroasă. În octombrie, viaţa vă scoate în cale noi provocări, situaţii în care vă trăiţi pe deplin sentimentele, fără teamă, reţineri sau prejudecăţi. În noiembrie, mulţi dintre voi s-ar putea vedea nevoiţi să-şi deschidă inima pentru a putea menţine o relaţie.

CARIERĂ: După ce v-aţi obişnuit cu postura avantajoasă pe care v-a adus- o în dar luna august, septembrie poate părea de-a dreptul frustrantă. Se anunţă unele complicaţii legislative, decizii încurcate ale managerilor şi reveniri asupra acestora. Cei care au afaceri pe cont propriu nu se pot baza pe ajutorul nimănui în această lună. Octombrie nu se anunţă nici ea mai bună, pentru că lucraţi într-o atmosferă înceţoşată, în care nu se spune nimic, nu se ştie nimic şi nu se face nimic.

SĂNĂTATE: La începutul lunii septembrie aţi putea primi informaţii îngrijorătoare legate de evoluţia unei boli. Octombrie se anunţă răscolitoare în alte domenii de viaţă şi, pe cale de consecinţă, starea voastră de sănătate ar putea avea de suferit. În noiembrie trebuie să vă drămuiţi forţele şi să adoptaţi un alt regim alimentar, ca să nu ajungeţi la epuizare.

BANI: Prima lună de toamnă aduce preocupări legate de afaceri, alianţe, colaborări şi coordonarea unor grupuri de interese care v-ar putea aduce beneficii serioase pe termen lung. Câştigurile nu lipsesc, dar nu sunt spectaculoase, aşa că nu scăpaţi de grija banilor. Octombrie e plină de momente de refacere după munca grea sau de cheltuieli pentru îngijirea sănătăţii.

Săgetator

DRAGOSTE: Începeţi un lung proces de selecţie care vizează grupul de prieteni, persoanele cu care vă petreceţi timpul liber sau chiar cele faţă de care simţiţi o oarecare afecţiune. Timp de doi ani şi jumătate se va face lumină în jurul vostru – cei care nu cunosc sensul cuvântului prietenie se vor îndepărta, iar ceilalţi, foarte puţini, se vor apropia mai mult. Se pot clarifica şi relaţiile cu copiii.

CARIERĂ: Elementul cel mai important de care trebuie să ţineţi cont este protejarea imaginii proprii de posibile atacuri răuvoitoare venite din partea unor colegi, a unui şef sau a unor colaboratori. Până pe 15 septembrie nu e bine să semnaţi documente importante, să planificaţi întâlniri importante sau să începeţi negocieri, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. După 1 octombrie veţi reveni, cu mintea ceva mai limpede, asupra acestor lucruri şi nu vă va plăcea ce veţi vedea.

SĂNĂTATE: Dacă luna septembrie este mai modestă în acest domeniu, octombrie şi noiembrie vin cu ameninţări directe asupra stării de sănătate, cele mai frecvente fiind infecţiile, bolile cu transmitere sexuală sau probleme legate de aparatul urinar.

BANI: Acesta e domeniul cel mai complicat. Configuraţiile astrale care vizează finanţele obţinute prin eforturi proprii vă invită la o reflecţie serioasă legată de talentele voastre – cele care există cu adevărat şi cele pe care vă închipuiţi că le deţineţi din naştere. Din valorificarea înzestrărilor reale pot veni şi banii pe care îi doriţi.

Capricorn

DRAGOSTE: Septembrie nu aduce nici o schimbare în atmosfera generală, poate doar prelungirea unui dialog pe care îl purtaţi de câteva luni cu persoana dragă, ca să vedeţi dacă merită să vă gândiţi la etapa următoare. Octombrie e o lună foarte dinamică în sectorul prietenilor, iar noiembrie este şi mai agitată, prin schimbări repetate în grupul din care faceţi parte.

CARIERĂ: Este momentul culegerii roadelor şi al avansării pe scară ierarhică. Septembrie e o lună de tatonări, de discuţii, de informaţii contradictorii şi zvonuri sau denigrări care mai mult agită apele, decât să producă rezultate. Octombrie vine cu numeroase situaţii în care veţi fi chemaţi, anunţaţi de anumite decizii şi întrebaţi ce aveţi de gând în continuare. Noiembrie accentuează nevoia de a lua hotărâri importante.

SĂNĂTATE: Câteva luni rămâne sensibilă zona digestivă şi e nevoie de o atentă supraveghere a alimentaţiei. Cei în vârstă pot avea momente mai complicate – pierderi de vitalitate, slăbiciune generală şi unele accese de pesimism legate de capacitatea lor de a se îngriji pe ei înşişi de acum înainte.

BANI: Deocamdată, o singură veste bună şi aceea modestă: v-a părăsit marcatorul astral aducător de ghinion în zona finanţelor proprii. Cu această ocazie, numărul ciudăţeniilor cu care v-aţi confruntat în ultimele luni în legătură cu banii va scădea simţitor, indiferent că a fost vorba de întârzieri, pierderi, rătăciri de bani sau de documente financiare.

Vărsător

DRAGOSTE: Aţi fost destul de solicitaţi în lunile de vară de situaţiile tensionate apărute în relaţiile cu cei dragi. În septembrie, încercaţi să priviţi cu detaşare aceste probleme, ca să le puteţi înţelege. Octombrie ar putea aduce surprize, dacă vă gândiţi să călătoriţi sau să începeţi o nouă formă de educaţie. În noiembrie aveţi tendinţa de a intra în contact cu persoane pe care le priviţi cu admiraţie.

CARIERĂ: Septembrie este o lună modestă sub aspect profesional, abia în octombrie şi în noiembrie începe mişcarea care vă poate propulsa în ierarhia profesională sau vă poate scoate în afara jocului în care vă aflaţi, dacă nu sunteţi în locul potrivit. Toată toamna e o perioadă de gândire profundă, în care vă faceţi socotelile şi decideţi dacă mai merge aşa sau e nevoie de schimbări. E posibil să simţiţi nevoia unei reconversii profesionale.

SĂNĂTATE: În zona sănătăţii există câteva elemente care ar trebui să vă dea de gândit. Cel mai important se referă la nevoia de a opri risipa de energie de la serviciu, din cauza căreia ajungeţi acasă epuizaţi şi nu mai puteţi avea relaţii normale cu familia. În octombrie prindeţi aripi, iar curajul de a trăi după cum credeţi de cuviinţă vă va reface rezervele de energie.

BANI: Prima lună a toamnei e stresantă sub aspect financiar şi din cauza problemelor băneşti ale partenerului sau ale unui alt membru al familiei. Octombrie e ceva mai liniştită, pentru că veniturile cresc, iar noiembrie este importantă mai mult pentru poziţia în ierarhia profesională, aspectul financiar urmând să se regleze de la sine.

Peşti

DRAGOSTE: Luna septembrie aduce probleme în cuplurile oficializate. Până la jumătatea lunii nu se recomandă discuţii în contradictoriu. Abia în octombrie veţi evalua situaţia din nou, pentru a lua o decizie. În noiembrie puteţi ajunge victima propriilor dorinţe, dacă vă lăsaţi în voia lor. Sexualitatea ar putea deveni comportament dominant, fără să mai ţineţi cont de convenţii sociale sau de consecinţe asupra cuplului.

CARIERĂ: E rost de ceva contracte de colaborare în a doua parte a lunii septembrie. Ofertele care vin în prima parte a lunii trebuie privite cu multă prudenţă şi analizate cu atenţie. Oricum, nu se recomandă să semnaţi nici un document până la jumătatea lunii. Octombrie vine cu o creştere a veniturilor, prin partener, un membru al familiei sau un apropiat. Cei care au afaceri pe cont propriu nu traversează o perioadă uşoară.

SĂNĂTATE: Până în martie anul viitor nu ar trebui să aveţi pretenţia de a fi în formă maximă, pentru că în zodia voastră s-a instalat o postură astrală care face ca energia pe care o aveţi la dispoziţie să fie mai puţină şi intermitentă. Sunteţi însă protejaţi împotriva bolilor şi, din acest motiv, orice afecţiune care se instalează vă trece repede.

BANI: Vara aceasta aţi înţeles ce aveţi de făcut pentru ca veniturile voastre să crească. V-au trecut prin cap tot felul de idei şi le-aţi depozitat într-un colţişor de minte, unde le întoarceţi pe toate părţile şi de unde le veţi lua când va veni vremea materializării lor, adică în următorii şapte ani, în special anul viitor.

via


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Paul says:

  hmm..suna destul de bine..inafara de sanatate, dar sper ca nu o sa fie probleme pentru ca ma simt foarte bine momentan big grin big grin

 2. addicted says:

  @Paul: Nici la mine nu-i chiar asa roz in general dar imi place ca se potriveste cu al prietenului. laughing

 3. A dreamer. says:

  GOD how good it says!

 4. Eu stau prost de tot toamna asta sad cam pe orice plan…pfff…sper sa nu dau cu batzu’n balta asa de tare inca de la inceputul facultatii laughing

 5. S.I.N says:

  Se anunta o toamna zbuciumata din toate punctele de vedere. sad sad

 6. addicted says:

  @A dreamer.: I know. hee hee
  @Chocolatfollie: Faptul ca si mie o sa-mi mearga aiurea sper sa te linisteasca. laughing
  @S.I.N: Yeeeep .. si aici.

 7. sinsdesign says:

  Au! M-a lovit rau zodiacul asta happy Cam pesimist. Incearca si zodiacul de pe horoscop-2010.com – parca iti mai da o mica sansa laughing

 8. Loryloo says:

  Eh, ar fi putut sa zica mai de bine la fecioara… Ce-i asta? Macar asa de incurajare… laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.