Zodiile şi… înşelatul

Berbecii: de ce nu?
Spiritul de aventură te caracterizează în­­deajuns ca să nu zici nu unei ocazii cu care poate nu te mai întâl­neşti. Viaţa e prea scur­tă ca să n-o trăieşti la intensitate maxi­mă – asta este deviza ta.

Taurii, puţin probabil
Foarte puţin probabil să te tenteze aşa ceva. De obicei, ştii exact ce faci, cu cine şi de ce. Dacă nu te leagă nici o obligaţie, ai rezerve în a te dărui cuiva cu care nu întrevezi nici o continuare.

Gemenii nu ţin neapărat
La urma urmei, a experimenta presupune şi asta. Nu e ceea ce îţi doreşti neapărat, dar dacă se iveşte ocazia… Trebuie să fi avut o e­­ducaţie foarte res­­tric­tivă în adoles­cenţă ca să refuzi.

Racii, numai la beţie
Îţi trebuie un motiv serios ca să ai o aventură de-o noapte. Sau multe pahare la bord. Dacă nu eşti nici beat(ă) , nici nu cauţi să te “răzbuni” pe cineva care te-a înşelat, nu te poate convinge nimeni s-o faci.

Leii pun condiţii

Atât timp cât tu ho­tărăşti cu cine, când şi unde, da. Altfel, nu te convinge nimeni. În nici un caz n-o să te laşi folo­sit(ă). Vrei ca persoana cu care “o co­­miţi” să simtă că i-ai făcut o favoare.

Fecioarele refuză
În nici un caz! Aceasta este prima ta reacţie… cel puţin în teorie. Te întrebi: cine ştie ce boli ascunde, cine ştie ce complicaţii se ivesc? Apoi, îţi spui că nu eşti tu persoana care să rişte aşa ceva!

Balanţele au speranţe false

Dacă o persoană te-a fascinat suficient de mult cât să-i cedezi din prima, în­seam­nă că e cel puţin vreun Brad Pitt sau o Angelina Jolie. Iar tu speri în secret că veţi rămâne împreună…

Scorpionii, nehotărâţi
Eşti cumva sfâşiat(ă) între dorinţa de a-ţi satisface fantezia sexuală şi nevoia de a rămâne fi­del(ă) persoanei de lângă tine. Care dintre variante va fi câştigă­toare până la ur­mă… rămâne de văzut.

Săgetătorii simt chimia
Dacă simţi “chimia”, nu ţii cont că îl/o cunoşti de doi ani sau numai de 20 de minute. Ştii să te bucuri de viaţă, iar asta înseamnă că îl poţi face fericit şi pe cel de lângă tine. Dacă merită…

Capricornii se feresc
Eviţi circums­tanţele care ar putea duce la aşa ceva. Dacă avionul tău face escală, stai cu ochii în laptop sau te prefaci că dormi, în loc să socializezi cu tipul/ tipa se­xy de lângă tine…

Vărsătorii: cine ştie?

Cine ştie? La tine depinde foarte mult de dispoziţia din acel moment. Însă persoana repectivă trebuie să fie inteligentă, amuzantă şi să ştie să pună problema într-un mod convingător.

Peştii nu spun nu
Este ceva ce ar putea să ţi se petreacă de mai multe ori în viaţă. Fie şi numai pentru că nu te lasă inima să refuzi… Dar dispari cu discreţie a doua zi, sperând să nu te re­­cu­­noas­că mai târziu pe stradă.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Cosmin says:

  Nu-i de mine zodiacul asta, deocamdata laughing

 2. LoveDealer says:

  eram sigura ca o sa pui asta rolling on the floor
  am citit-o azi dimineata si ma gandeam la tine laughing
  laughing big hug

 3. Lusio says:

  Se pare ca suntem un cuplu “fidelos”

  laughing

 4. addicted says:

  @Cosmin: Asteptam sa se produca ” combinatura ” si apoi o sa fie si de tine. hee hee
  @LoveDealer: Deacuma ce faci?Citesti si ganduri ?laughing big hug
  @Lusio: Voi fidelosi ,noi lapticiosi. laughing Suntem cuplurile Yumy!

 5. addicted says:

  @Lusio: Waka waaaka uuuger fraaaaaaaate !!D-ala fantastic, stii tu. batting eyelashes

 6. Lusio says:

  @addicted: laughing) e nebuna giugiuca asta laughing

  Da.. d-ala care starneste praful rolling on the floor

 7. addicted says:

  @Lusio: E un fel de uger 3 in 1.Ne da Lapte face Curatenie si ne ofera Fabulozitate. laughing Hai ma giugiucule recunoaste ca suntem 3 dusi cu pluta. batting eyelashes

 8. Lusio says:

  @addicted: laughing ne-am gasit bine.. Edit.. a da.. giugico! laughing

 9. Diana says:

  Ce fidele suntem :lol:

 10. Daniel Rosca says:

  Aha, deci la fecioare ai pus de bine, dar la fishy nu prea… Nu-nu, nu-nu!
  O sa fac eu propriul meu zodiac, iar ca nume de scena o sa imi aleg Uranus. thinking

 11. Sa stiti ca scorpionii pot fi si fideli, si perversi in acelasi timp batting eyelashes nu trebuie neaparat sa inselam ca sa ne indeplinim fanteziile sexuale batting eyelashes nu garantez pt toti, evident laughing

 12. addicted says:

  @Chocolatfollie: Doar pentru tine si hubbs garantezi, nu? laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.