Furie!!!

Ne mâncaţi, ne duceţi dincolo de sapă de lemn!! Distrugeţi persoanele în vârstă cu a voastră lege a pensiilor. Munceşti ca un cretin în ţara lui peşte şi cotizezi la stat ca mai apoi să fii amânat un an, încă unul .. şi-apoi de fapt să afli c-asteaptă să mori înainte de-aţi primi pensia. Jigodiilor, fierb din cauza voastră !!!Să urlu? Să vă zic c-ai mei nu mai pot munci la vârsta asta?Ca v-au slujit atâţia ani şi-ncă trebuie să o mai facă??Că-i mai puneţi să muncească până la 65 de ani că aşa vă arde vouă??? Chiar e nevoie să vină oamenii în vârstă să vă arate tălpile tocite şi mâinile crăpate??? Mă doare sufletul pentru ei şi culmea e CRETINILOR că nici noi tinerii nu avem unde munci ca să-i îngrijim la bătrâneţe!! Vă e bine acolo sus ,nu? Căldurică sufletească ,financiară.. linişte şi pace, nu? Ce vă doare pe voi că ai noştri părinţi plâng pe ascuns pentru că efectiv nu mai pot munci şi cad din picioare ?? Şi ha! Am întâlnit tineri care zic ” staţi în tara voastră laşilor, să schimbăm ceva !!! de ce plecaţi ?Staţi, munciţi şi ridicaţi economia. „Ce să ridic?? Furtul doar!!! Mi se pare mie sau asta e ipocrizie?Adică voi chiar credeţi că putem schimba ceva? Toţi zicem,dăm din gură dar nimeni nu face şi dacă o facem DA.. o facem în ZADAR! Nuuuu domnule, eu în ţara lu`p. verde nu stau!!!

Da, sunt furioasă, extrem de furioasă şi plâng de draci şi nu, nu pentru mine ci pentru ai mei că-i văd şi mă doare !! Sunt conştientă că de-ar fi venit alţii la fel ar fi făcut pentru că nimănui de la putere nu-i pasă de popor. NIMĂNUI!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 39 Comments
  1. Lusio spune:

    Sora lu`tata se gandeste sa-si puna singura la banca cate 5 milioane pe luna (vechi) laughing La batranete sa aibe multe milions laughing Nu sa stea dupa statul asta „mirific”.

    Nici tata nu o duce prea bine cu sanatatea.. si tot trebuie sa work inca ceva ani.

    big hug

  2. addicted spune:

    @Lusio: Sa stii ca e un plan bun, e bine ca are de unde lua acei 500lei la salariile din ziua de azi, care te ajuta sa traiesti doar de azi pe maine ..
    Ai mei sunt amandoi bolnavi si tot merg mai departe pentru ca TREBUIE daca vrei sa ai ce pune pe masa .. Jigodiilor nu le pasa, ei au masa plina cu de toate, masini luxoase ,pretreceri si excursii iar ai nostri habar nu au ce e aia LINISTE si CONCEDIU!
    Ai dat hug cumva?E bun ca il dai rar dar atunci cand trebuie ..
    big hug bro`

  3. Anonim spune:

    @Lusio: Iti pui lunar cate 500 lei in banca, atunci cand ai salariu de cel putin 40 de milioane. Altfel nu iti permiti.

  4. Delia spune:

    Mda, si ca pachetul meu de nervi sa fie complet, trebuia sa mai apara cate ceva. oh go on Eu sunt Anonymous de mai sus.

  5. addicted spune:

    @Delia: Mi-am dat seama. big grin E si stickul ca si tine, aiurit!

  6. Lusio spune:

    @addicted: E patroana big grin

    Si da, am datlaughing Es un milagro laughing blushing

  7. Lusio spune:

    @Delia: Si vreo 30 sunt suficienti.. si daca esti mai potolit tongue Chiar si 25 happy

  8. Delia spune:

    @Lusio: 25 iti ajung DOAR atunci cand esti limitat, adica sa iti achiti doar utilitatile casei si mancarea. Pentru a face si altceva nu iti ajung. winking

  9. addicted spune:

    @Lusio: Si si es un BIG milagro. laughing daca stai intr-un oras mare 25 nu iti ajung .. trebuie sa platesti o chirie, intretinere, mancare etc.

  10. Lusio spune:

    @Delia: Te inseli winking

    In schimb, Alina le zice bine tongue DAR daca sunteti 2 cu 20,25 de mil salariu fiecare.. o duceti cel putin OK aman2 winking

  11. Lusio spune:

    @Delia: Bine.. in fine tongue

  12. addicted spune:

    @Lusio: Amandoi cu 20-25 milioane da, ajung dar nu pentru de toate ( si nu, nu ma refer la masini si chestii de lux in momentul de fata ) ci la un concediu, iesiri si altele si ajung doar de esti sa zicem in Iasi dar in Bucuresti nu prea, chiriile sunt mari, intretinerea e la fel de mare, bani de transport, haine, mancare .. DAR sa pui deoparte in 2 e mai usor, de unul singur cu 20-25mil.nu reusesti. DAR ( inca unul ca nu se poate tre`sa fie fara numar. laughing ) astea sunt deja vise, pentru ca pana sa ajungi la 20-25mil.trebuie sa papi si sa pupi mult/e. happy

  13. Lusio spune:

    @addicted: Da.. 25 in Bucuresti.. greu de atins si suma asta acolo. In Bucuresti sunt destule mai scumpe decat in alte orase. Tocmai ce-mi zicea Delia ca acolo un epilat costa vreo 35 ron.. in orasul ei natal era 15 straight face. „Bine” ca tot se scumpesc alimentele si altele iar salariile ori stationeaza, ori o iau in jos.

    Shitty country.. de fapt shitty shitty shit people. (gen conducatori in primul rand)

    And to the final:
    http://img543.imageshack.us/f/65580141522998049112248.jpg/

  14. Lusio spune:

    Moderation domnisoara administrator big grin

  15. cristishady spune:

    Poate suna cam crud..INSA NE MERITAM SOARTA. Suntem o tara de oameni care nu au atitudine, si nu iau atitudine. Am acceptat doua mandate de presedinte furate, acceptam sa fim mintiti in campanii, credem in aceiasi politicieni de 20 de ani, se fura in parlamentul romaniei voturile si nimeni nu zice nimic, stam capra si asteptam ca milogii sa faca altii ceva pt noi, fara sa mergem peste ei cum au facut ungurii de ex sa le dam foc la parlament, meritam sa murim de foame, de frig ..sa fim calcati in picioare.
    Daca ar deranja pe cineva lucrurile astea, ar iesi in strada si i-ar lua de gat, n-ar face dansul pinguinului cand ies la proteste.

  16. addicted spune:

    @Lusio: Exact! Hai ca la epilat ajungi cand trebuie, dar sa luam altceva si anume biletele de transport in comun, in Iasi un bilet cu doua calatorii e 3,70. Cand am venit eu in iasi,acum 4 ani era 2lei, anul trecut 2,5 .. Dau exemplul asta pentru ca zilnic trebuie sa mergi undeva si nu mergi doar cu un tramvai ci mai multe si uite asa in jur de 10lei se duc ,ca esti sau nu student, doar pe tramvaie!
    E trist, groaznic, dezamagitor si mai ales DUREROS.
    @Cristi: La dansul cacainului ma gandeam si eu, pai cum naiba sa creada aia ca noi o ducem prost cand noi dansam dansul prostului!? Cand venim cu bere si mici la PROTEST?bine imi cer scuze, cei din Iasi, cel putin batranii, cand au facut greva s-au calcat in picioare ,au sarit la jandarmi si si-au urlat durerile acolo .. asta am vazut-o si am ramas uimita de diferentele de la Iasi ( unde se facea protesc in adevaratul sens al cuvantului ) si Bucuresti ( unde se facea hora. ). UNII da si-o merita, multi NU. Parintii mei nu merita bataia asta de joc si ca ei sunt multi altii.

  17. cristishady spune:

    Ei stiu ca o ducem prost, dar nu le pasa!
    Astia nu stiu de frica, nu stiu de nimic. Avem nevoie de un Batman ceva, sa-i stranga putin de gat pe vreo 2-3 si sa vezi cum se schimba situatia.
    Asta e solutia, sa le dam foc ( la propiu), sa-i jupuim de vii.. sa stie ca daca o sa-i mai doara in cot de noi, or sa moara. Asa, stiind ca nu li se va intampla nimic..normal ca li se rupe.
    Daca se va face vreo revolutie eu o sa fiu primul acolo, in bataia pustii, cum se spune.
    Evident, daca e sa ne gandim logic, nici un om nu merita ca dupa o viata de munca sa moara de foame in casa, si din pacate sunt multi.
    Normal ca nu merita oamenii sa fie mintiti si calcati in picioare, insa daca nu fac nimic, nu se strang sa se duca peste astia si sa-i faca sa se cace pe ei la propiu asta vor pati.
    Eu am multe motive sa urasc sistemul acesta, nici tata n-ar fi meritat dupa ce a muncit de la 17 ani cu carte de munca sa stea internat 2 ani in spitale fara sa-i spuna nimeni ca are cancer, decat atunci cand era in faza terminala..Nici oamenii ce mor pe capete in lipsa medicamentelor, sau care isi rup carca pentru 6 milioane sa duca o bucata de paine copiilor nu merita sa pateasca asta.
    Eu sper ca foamea si frigul care vor veni in romania in luniile ce urmeaza sa scoata oamenii in strada si pe jegurile alea de la conducere din parlament si palat. Daca nici acum nu vom iesi, atunci nu mai scapam din asta niciodata.

  18. Delia spune:

    @Lusio: Poza aia trebuia s-o stiu doar eu momentan. oh go on Iti spusesem si aseara. oh go on

  19. Delia spune:

    @addicted: In Bucuresti, 2 calatorii cu RATB-ul costa 3,2 lei.

  20. Delia spune:

    @cristishady: Asta se intampla cand romanii pot fi cumparati cu 2 kg de faina, 1 kg de zahar si 1 litru de ulei. big grin Le-au ajuns astea atunci.. iar acum nu mai au nici macar un gram din cele mentionate.

  21. Lusio spune:

    @Delia: Mi-ai zis ca vrei s-o pui si tu.. atata tot oh go on Credeam c-o faci de aseara/azi-noapte.. si nimic.. pauza.

  22. Lusio spune:

    @Delia: (la raspunsul pt cristi) Sau poate vrei sa spui mai bine.. taranii. Ca pe la tara s-a practicat asta bine de tot. Dar lasa ca e bine.. aia o simt si mai rau decat noi.

  23. Lusio spune:

    @cristishady: Sau pleci afara.. daca ajungi in intimpinarea asta a ta: „Daca nici acum nu vom iesi, atunci nu mai scapam din asta niciodata.”

    Macar asa scapi easy de ei.. iar in alta tara vei avea alte legi.. care nu te fac sa urli de furie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *