Noi vs. ei !

You’re 11 years old. You have a laptop, ipod,twitter, facebook and a touch screen phone. When I was 11 I had Sailor Moon & Pokemon cards!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Eu aveam mai multe colecţii de surprize Turbo şi abţibilduri cu ActionMan. Mai aveam şi maşinuţe de alea din metal pentru care construiam străzi şi garaje săpând gropi în pământ.

 2. addicted says:

  @Stelian Andrei: Au si ei.. jocuri pe calculator care fac toate astea!
  Noi avea Flori fete sau baieti, atat, ascunsa, sotron, desene animate cu portia – nu mai vedeai copilas in fata blocului cand veneau desenele. Ei apreciaza ce au acum, c-au ce noi ne-am dorit dar ACUM eu una apreciez ce am avut!

 3. Mihaela says:

  E si vina parintilor ca insista sa le dea atatea gadget-uri pe mana. Nu-i trebuie nimic din lista aia, temele si le poate face pe calculatorul parintilor, telefon poate sa aiba unul normal, s.a.
  Eu am citit in ziar ca Irinel Columbeanu i-a cumparat fetei lui de 3 ani un Ipad! Nebun…

 4. addicted says:

  @Mihaela: Asa ziceam si eu ca e vina parintilor ca le iau insa cand copilul vede la altul isi doresti si daca nu are ” imprumuta ” sau strica ce apartine altora.
  Irinel Columbeanu cumpara dragostea asa cum se pricepe el mai bine, cu bani prin cadouri scumpe. happy Dar exemple din astea mai sunt, am vazut parinti care cheltuie sute de euro pe aplicatiile pt.telefonul copilasilor.

 5. Baby R. says:

  http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M
  video asta cam zice tot.

  si sunt de acord cu Mihaela, e vina parintiilor ca le dau atata. desi nu sunt toti la fel. cunosc caz in care parintii sunt full de bani, fetita are 14 ani si abia abia i-a dat tatasu cadou de ziua ei un telefon mai vechi de-al lui.

 6. addicted says:

  @Baby R.: Fiecare cum si-i creste si cum si-i invata dar na .. si cum rezista in fata lor.

 7. dinparti says:

  @Stelian Andrei: Adevăr grăieşti! big grin Mai aveam şi frigiderul plin de abţipilduri “Beverly Hills”. happy

 8. @Baby R.: Aproape mi-au dat lacrimile la clipul ala. Mersi

 9. Lusio says:

  @Mihaela: “E si vina parintilor ca insista sa le dea atatea gadget-uri pe mana.” – Unii nu insista.. dar copilul pe la scoala vede mai pe toti cu chestii.. si normal ca-si doreste si el, sa nu se simta un inapoiat.

  Si desi mai suntem si noi impotriva.. le vom cumpara si noi la ai nostri exact cum fac cei de acum.

 10. Lusio says:

  N-ai cum sa opresti chestia asta.. tehnologia evolueaza mult.. preturile devin mai accesibile. Aveam CRT-uri scumpe, s-au ieftinit ca au aparut LCD-urile. Aveam LCD-uri scumpe dar acum s-au ieftinit destul de multe pentru ca au aparut LED-uri si Monitoare ce mai includ si 3D (mai nou).

  Exemplele pot continua..

 11. Lusio says:

  @dinparti: Eu inca am cateva abtipilde lipite pe-o mobila laughing

 12. addicted says:

  @Lusio: De asta ziceam ca depinde si cum rezistam in fata lor. Eu zic ca e ok sa le dai insa cu limita! Si da si eu am inca abtipilde pe mobila si niste oracle cu poze vechi din ziare. laughing

 13. […] dat de clipul ăsta mulţumită unui comentariu postat de Baby R. pe blogul Love addiction (touchofadream.info). Nu vreau să par nostalgic sau mai ştiu eu cum, dar îmi place la culme […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.