Zodiile în moarte clinică

Berbec:” Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??”

Taur: Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii.

Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta  in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc (sau o scriu). De vreme ce se simt bine in orice lume,  mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede – iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.


Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc ” viata”, atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi.

Leu: ” Nuuuuuuuuuuuu….NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in  alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!

Fecioară: Dupa 60 ore de munca in continuu, pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie.. insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.

Balanţă: In corp, in afara corpului, in corp…in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa, vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. ” Sa fie Iisus? Stai asa…poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei”. Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??), se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..

Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat – 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.

Săgetător: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente dato rate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile „organizate” sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale…pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil.

Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit” Cum sa reusesti in afacerile astrale”, un exemplar de „evaluarea muncii” ( pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica.

Vărsător
: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri, etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il enerveaza la culme pe Satan & Co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.

Peşti: Dintr-un motiv sau altul, nu prea observa moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.

via mail

:” Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??” : Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii.

: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta
in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc (sau o scriu). De vreme ce i se simt bine in orice lume,
mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede – iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc ” viata”, atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi.

: ” Nuuuuuuuuuuuu….NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in
alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!”

: Dupa 60 ore de munca in continuu, pica
franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie.. insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.

: In corp, in afara corpului, in corp…in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa… vede un tunel la capatul
caruia se afla o fiinta luminoasa. ” Sa fie Isus? Stai asa…poate
e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei”. Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??), se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..

: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti,
acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte
aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat – 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.

: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste
intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza
sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente dato rate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile „organizate” sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale…pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil.

: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate
ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran
si distins le inmaneaza un manual numit” Cum sa reusesti in afacerile astrale”, un exemplar de „evaluarea muncii” ( pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica.

: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt
facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri, etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il enerveaza la culme pe Satan & Co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.

: Dintr-un motiv sau altul, i nu prea observa moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi
spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Delia spune:

  Se potriveste la toti 4. hee hee

 2. Mihaela spune:

  laughing Chiar m-a distrat ce zice la Capricorn. happy

 3. cami spune:

  mda, enervez in viaţă, enervez în moarte, the story of my liferolling on the floor))

 4. Diana spune:

  La asta nu am nimic de comentat! big grin

 5. Nice spune:

  Vad ca in toate zodiacele la capricorni scrie ca sunt fiinte pragmatice, obsedate de afaceri. Cred ca mi-am gresit vocatia. happy tongue Funny, anyway. big grin

 6. Cosmin spune:

  Ha! Reusesc sa-l enervez la culme pe Satan & Co, asta da performanta rolling on the floor

 7. Paul spune:

  laughing exagereaza, nu sunt asa de nehotarat..sau sunt, sau nu sunt laughing..parte funny e ca totusi se potriveste bine la cei pe care ii cunosc (si la mine big grin )..parte buna e ca ma intorc inapoi laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *