5 calităţi şi 5 defecte ale zodiilor într-o relaţie

Delius iar îmi dă de treaba punându-mă să citesc un articol, de data aceasta, despre defectele şi calităţile zodiilor într-o relaţie, de iubire desigur! Aşadar Unica spune, din nou:

Berbec
Calităţile Berbecului într-o relaţie: este entuziast, optimist, curajos, generos şi dispus să îţi înţeleagă nevoia de libertate.
Defectele Berbecului într-o relaţie: îşi schimbă des dispoziţia, este nerăbdător, impulsiv, prea axat doar pe propria persoană şi te poate lăsa baltă când ţi-e lumea mai dragă.

Taur
Calităţile Taurului într-o relaţie: te poţi baza pe el oricând, loial, dispune de multă răbdare, altruist, nu-şi pierde repede interesul.
Defectele Taurului într-o relaţie: încăpăţânat, posesiv, materialist, uneori este cam leneş şi incapabil să-şi pună poftele în cui.

Gemeni
Calităţile Gemenilor într-o relaţie: plin de vitalitate, inteligent, cu o imaginaţie bogată, se adaptează uşor şi are o intuiţie aparte.
Defectele Gemenilor într-o relaţie: este impulsiv şi indecis, totodată, are momente de superficialitate, este răutăcios şi se stresează prea repede şi prea des.

Rac
Calităţile Racului într-o relaţie: adoră gesturile tandre, este atent la nevoile tale, este disponibil emoţional, se implică cu totul în relaţie şi îşi ia un angajament pe viaţă.
Defectele Racului într-o relaţie: îşi plânge de milă, stă în defensivă, poate deveni prea dependent de persoana iubită sau instabil emoţional şi ia totul prea personal.

Leu
Calităţile Leului într-o relaţie: încrezător în sine, ambiţios, ştie să inspire curaj partenerei, este loial relaţiei şi are o latură generoasă.

Defectele Leului într-o relaţie: pretenţios, uneori prea dramatic, încăpăţânat, arogant, se mândreşte cu lucruri mărunte şi aproape că cerşeşte laudele.

Fecioară
Calităţile Fecioarei într-o relaţie: este atenta la detalii, sare imediat în ajutor, poate trasa planuri de viitor cu mare uşurinţă şi exactitate, este plina de resurse şi gândeşte logic într-o ceartă.
Defectele Fecioarei într-o relaţie: este sceptica într-ale iubirii, are o atitudine rece uneori, critică, dar nu laudă, cu greu face compromisuri, se supără din motive absurde.

Balanţă
Calităţile Balanţei într-o relaţie: diplomată, idealistă, atentă la nevoile tale, romantică şi dispusă să facă orice sacrificiu în numele iubirii, fără să conteze cât riscă.

Defectele Balanţei într-o relaţie: se victimizează, ia greu decizii, nu poţi conta pe ea, dacă o surprinzi neplăcut, se consideră în secret perfect, nu ţine cont deloc de tradiţii, doar de trenduri.

Scorpion
Calităţile Scorpionului într-o relaţie: plin de pasiune, activ, râmâne logic şi raţional în momente de cumpănă, este fidel şi reţine multe detalii în legătură cu partenera lui.

Defectele Scorpionului într-o relaţie: gelos, vrea ca iubita să fie dependentă de el, nu doar să-l iubească, nu se încrede în nimeni, căci e prea suspicios, este de neînduplecat când greşeşti şi nu îşi schimbă niciodată părerea iniţială.

Săgetător
Calităţile Săgetătorului într-o relaţie: ştie cum să aducă aventura, este flexibil, îi place să facă surprize partenerului, ştie să îţi aducă zâmbetul pe buze, nu adună frustrări, pentru că orice supărare îi trece repede.
Defectele Săgetătorului într-o relaţie: nu îşi arată sentimentele, are mare nevoie de libertate, se plictiseşte repede, te lasă uneori să te descurci singură, pentru că nu vrea să depindă cineva de el şi se enervează repede.

Capricorn
Calităţile Capricornului într-o relaţie: îşi asumă cu uşurinţă responsabilităţi, este răbădător, nu se dă bătut cu una cu două şi oferă multe şanse unei relaţii, este un iubit loial şi întreprinzător.
Defectele Capricornului într-o relaţie: are unele inhibiţii, nu excelează la capitolul inventivitate, este cam autoritar, îţi cere mereu socoteală şi poate pune cariera mai presus de viaţa de cuplu.

Vărsător
Calităţile Vărsătorului într-o relaţie: fuge de clişee şi îţi poate oferi o relaţie cu adevărat originală, are o gândire inventivă, te stimulează intelectual, pune mult accent pe respect într-o relaţie şi ia foarte repede o decizie.
Defectele Vărsătorului într-o relaţie: se poate detaşa de orice sentiment, are adesea replici sarcastice, te contrazice doar ca să îţi dea peste nas, consideră că doar el are dreptate, se poartă distant şi nu îţi zice ce are.

Peşti

Calităţile Peştilor într-o relaţie: tolerează defectele partenerei, se adaptează uşor schimbărilor, este devotat, plin de fantezie şi dispus să rişte totul într-o relaţie.

Defectele Peştilor într-o relaţie: primul său instinct este să evadeze, îi poţi răni foarte uşor sentimentele, te poate sufoca uneori, dar are şi momente în care vrea să fie singur, trăieşte des senzaţia de deziluzionare.

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 34 Comments
 1. Alinu says:

  “pretenţios, uneori prea dramatic, încăpăţânat, arogant” …. bineeee bineee recunoooosc laughing

 2. Iulia C says:

  eu sunt balanta..dar nu ma victimizez deloc i dont know dimpotriva..rzk crede ca sunt o satana mica laughing ca i se pare ca niciodata nu am probleme..si niciodata nu ma doare nimic.

 3. Rox says:

  la mine merge perfect happy

 4. Roxy's blog says:

  vazusem articolul..chiar eram curioasa daca il postezi si tuhappy

  • addicted says:

   Initial era doar pe Unica, apoi a ajuns pe Libertatea si hop peste tot. happy Daca Delia nu-mi dadea nu cred ca-l puteam pentru ca nu l-as fi observat.

 5. florin says:

  “Are mare nevoie de libertate, se plictiseşte repede” ma recunosc un pic,hai poate un pic mai mult.big grin

 6. Baby R. says:

  da de ce sunt alea asa mai…ingrosate…? big grin

 7. Creve says:

  la mine se potrivește cam 75% big grin

 8. Diana says:

  Eu cred că aici s-a strecurat o mică problemă.
  Într-o relație nu e o calitate să fii atent la detalii; mai ales când de partea cealaltă a relației e un bărbat. :lol:
  Sare imediat în ajutor? Dar ce, și-a luat ajutător, sau iubită? Asta-i din ciclu: am nevoie de ajutor, dar de ce să îmi iau bărbat, când pot să chem instalatori și meșteri când am nevoie? laughing
  Planuri de viitor? Iar calitate de fugărit bărbații. big grin
  Unde era gândirea logică în ultimele mele certuri???

  Precaută, nu sceptică. Bine, sceptică la prostiile unora care consideră orice îndrăgosteală iubire.
  bla
  bla
  bla
  Întotdeauna alții se vor uita și vor zice că motivele noastre de supărare sunt absurde, dar numai noi știm ce e în sufletul nostru și cât ne-au rănit acele „absurdități” și cât de ne-absurde sunt de fapt pentru noi…

  • addicted says:

   Δ ntotdeauna alții se vor uita și vor zice că motivele noastre de supărare sunt absurde, dar numai noi știm ce e în sufletul nostru și cât ne-au rănit acele „absurdități” și cât de ne-absurde sunt de fapt pentru noi ” – nici nu ai idee cat am incercat sa explic asta oamenilor carora motivele mele de suparare li se par absurde. happy
   Stii cum e? Ce pe tine te raneste pe mine e posibil sa nu ma raneasca si invers. Depinde de om si daca stii ca si pe tine anumite ” nimicuri ” de dor.. nu judeci pe cealalt si nu-i reprosezi ca a stat suparat … aiurea!

   • Loryloo says:

    ** “Întotdeauna alții se vor uita și vor zice că motivele noastre de supărare sunt absurde, dar numai noi știm ce e în sufletul nostru și cât ne-au rănit acele „absurdități” și cât de ne-absurde sunt de fapt pentru noi ” – nici nu ai idee cat am incercat sa explic asta oamenilor carora motivele mele de suparare li se par absurde. **
    I totally know the feeling!!!

 9. Nice says:

  Se potriveste si la mine, mai putin faza ca pun cariera mai presus de viata de cuplu. Sa ma vezi pe mine cum plec prima de la job sa ajung acasa… tongue big grin

 10. Diana says:

  Au uitat sa zica ca berbecii se plictisesc repede. happy

 11. Loryloo says:

  Vai… sa citeasca boyfriendu’ lista de la fecioara, iiiimediat ar sari cu gura “DA, DA, ASA E!!…. EU CAND II ZIC… EA NU, NU!” laughing

 12. Daniela says:

  Sa mor de nu ai drepate prin ce ai scris la zodia gemeni. Mi se potriveste perfect

 13. Mihaela says:

  Calităţile Capricornului într-o relaţie: îşi asumă cu uşurinţă responsabilităţi, este răbădător, nu se dă bătut cu una cu două şi oferă multe şanse unei relaţii, este un iubit loial şi întreprinzător.
  Defectele Capricornului într-o relaţie: are unele inhibiţii, nu excelează la capitolul inventivitate, este cam autoritar, îţi cere mereu socoteală şi poate pune cariera mai presus de viaţa de cuplu.

  Da, imi asum responsabilitati, sunt foarte rabdatoare, ofer multe sanse. Sunt extrem de loiala…nu stiu insa daca si intreprinzatoare.
  Clar am inhibitii si niciodata nu am fost prea inventiva (eu mai mult cu munca, nu cu ideile). Sunt intr-adevar cam autoritara cateodata. Nu stiu daca cer mereu socoteala (uneori da tongue). Hmm…inca nu stiu daca pun cariera mai presus de viata de cuplu.

  Interesant zodiacul. happy Si la rac se cam potriveste.

 14. Andera Y says:

  “se poate detaşa de orice sentiment, are adesea replici sarcastice, te contrazice doar ca să îţi dea peste nas, consideră că doar el are dreptate, se poartă distant şi nu îţi zice ce are.” – Nu cred ca ma pot detasa de orice sentiment, cu replicile sarcastice is vinovata, contrazic doar cand stiu ca am dreptate si chiar si atunci imi mai tin gura uneori din cauza ca urasc conflictele verbale (prefer sa trag un pumn laughing)) ), in niciun caz nu consider ca doar eu am dreptate, ba din contra, merg pe principiu’ “cate capete, atatea pareri”, si cu atat mai mult cu cat in cazu’ de fata e implicat doar omu’ cu care sunt intr-o relatie; distanta da, cred ca poate fi numita asa treaba asta. Nu sunt “lipicioasa” de fel si nu-mi plac dulcegariile, lucru care poate fi privit drept “a fi distant”. Cu comunicarea n-am avut niciodata probleme. Cand am ceva ii spun si el cand are ceva imi spune. big grin

 15. Roxana says:

  Defectele Berbecului într-o relaţie: îşi schimbă des dispoziţia, este nerăbdător, impulsiv, prea axat doar pe propria persoană şi te poate lăsa baltă când ţi-e lumea mai dragă. True

Leave a Reply

Your email address will not be published.