Nu-mi dai? Lasă că îţi dau eu.

Iată ce păţesc cei care nu-şi plătesc datoriile! smug

Nick era un cavaler al regelui Arthur şi avea o obsesie deosebită pentru frumoşii sâni ai reginei, ştiind bine că dacă i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Într-o zi Nick îşi face cunoscută dorinţă lui secretă la magul Merlin care găseşte o soluţie pentru a satisface dorinţa acestuia dar asta îl va costă 1000 monede de aur. Nick acceptă fără să ezite.

În dimineaţa următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă şi o pune în sutienul reginei în timp ce ea îşi făcea duşul. Imediat ce regina se îmbrăca începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă pe mag pentru a-i cere un remediu şi acesta îi spune că doar o salivă specială aplicată pentru patru ore ar putea trata această teribilă urticarie şi că din testele făcute de el a observat că doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele îl cheamă imediat pe Nick, care deja şi-a luat antidotul pentru pulberea urticantă. Nick săruta şi linge pentru câteva ore sânii pe care i-a visat dintotdeauna şi pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.

Înainte de a se întoarce în cameră lui, Nick este oprit de mag care îi reaminteşte datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfăcut, refuză să plătească, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a întâmplat.

În dimineaţă următoare magul Merlin pune aceeaşi pulbere urticantă în chiloţii regelui


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 19 Comments
 1. Mihaela says:

  laughing) Ce tare. laughing M-ai inveselit. tongue Am niste emotii pentru prezentarea din seara asta…. sad

  • addicted says:

   Heeei!! Capul sus, ai sa te descurci fooooarte bine, cu totii stim asta. Nu te papaceste nimeni, trage aer in piept si … o sa treaca si asta. big hug

   • Mihaela says:

    Multumesc. happy Din pacate e posibil sa ma “papaceasca”. happy Profu e cam nebun, de aia imi si este atat de frica. Are obiceiul de a jigni pe absolut toti studentii, nu scapa nimeni, nici chiar cel care e primul pe an. Unei fete care i-a murit mama de curand i-a zis ca poate sa prezinte azi, ca dupa 2 zile i-a mai trecut supararea. Deci iti dai seama cu ce om ma confrunt.

    • addicted says:

     Pffff is he sick or something? Cum sa spuna asa ceva despre fata aia ? O durere de genul asta nu se duce nici in ani, dapoi in 2 zile ? Am avut si noi asa o profa, care ne facea in toate felurile: animale, cretini etc. De la examenul ei 10 din 20 persoane ieseau plangand si cu ex.picat. A iesit din fericire, pentru restul, la pensie anul trecut.
     Tu gandeste-te ca nu are motive sa se lege de tine daca esti bazata pe materie, daca ai priectul la punct si esti pregatita si incearca sa te stapanesti! Nu e capat de lume …. ia si o pastila de nesimtire in cel mai rau caz. big grin O sa fie bine, ai sa vezi.

 2. Iulia C says:

  ce tare laughing)))))))))))) numai tu puteai sa gasesti o povestioara din asta laughing)

 3. Iulia C says:

  uei vreau si eu kktu tau de plugin pt comentarii…ce folosesti?

 4. Ionut says:

  rolling on the floor rolling on the floor de unde le scoţi, că iar am râs de am căzut pe sub birou rolling on the floor

  • addicted says:

   Secret de stat! laughing Multe le primesc pe mail, altele le am deja in dashboard etc. Si te rog, nu as vrea sa-mi pierd vizitatorii fideli, ai grija data viitoare sa nu mai cazi,da? laughing

 5. bubu says:

  super amuzant bancul…ca de obicei,imi aduci zambetul ….kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published.