Plătiţi-vă datoriile!

Nu mi-a plăcut niciodată să împrumut bani de la alte persoane, nici 50bani, nici 50lei, nici o sumă! Întotdeauna am dat altora care mi-au cerut şi de multe ori nu i-am mai văzut înapoi. Dacă e să fac o socoteală, în total am pierdut câteva milioane dar nu-i nimic, nu eu sunt cea care mai târziu va pierde mai mult. happy Nu am să înţeleg totuşi niciodată, dacă nu eşti în stare să-i inapoiezi, de ce îi mai împrumuţi? Chiar le place unora să facă gaură în bugetul altora? Eu recunosc, nu am mai cerut banii înapoi pentru că-mi era ruşine de ruşinea celuilalt şi-am lăsat de la mine .. Mi-e silă să trag de om, mi-e silă sa aud aceleaşi scuze …  Bine, lucrurile de ceva timp s-au schimbat, am schimbat placa şi imprumut doar cui ştiu că înapoiază!

Mulţi oameni sunt extrem de nesimţiţi şi profitori şi este bine să te aştepţi de la ORICINE să te dezamăgească şi nu doar în privinţa asta …


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Mihaela spune:

  Mie nu-mi place sa imprumut de la cineva, dar nici sa dau bani cu imprumut. Numai membrilor din familie imprumut si pana acum nu s-a intamplat sa iau teapa.
  Mi se pare incredibil de urat sa iei bani de la cineva si apoi sa te faci ca uiti, sa se roage ala de tine, sau, cum ai zis tu, de rusine sa nu-ti mai zica nimic. E ca un furt.

  • addicted spune:

   Eu am imprumutat, nu necunoscutilor ,ci prietenilor si multi nu i-am mai vazut inapoi, motiv pentru care nu am mai imprumutat si m-am si indepartat de persoanele respective!

 2. […] Iată ce păţesc cei care nu-şi plătesc datoriile! […]

 3. Creve spune:

  nici mie nu îmi place să știu că am datorii. Dacă e musai merg doar la persoanele apropiate. De împrumutat împrumut dar nu oricui și nu sume mai mari de 500-600 de lei big grin Citeam pe blogul cuiva, că dacă vrei să scapi de cineva…împurumută-i bani și nu îl vei mai vedea. Dacă sunt sume mari poți face asta la notar big grin

  • addicted spune:

   Nici eu nu ma incumet sa dau sume cu multe zerouri, mai multe de doua nu-mi permit … de teama ce-i drept! De imprumutat, imprumut de la prieten si de la familiei si asta doar daca am musai nevoie. Din pacate , nu-mi sta in caracter sa cer ajutorul nimanui ….

 4. Baby R. spune:

  si urat e sa tot imprumuti, si cand chiar nu ai si zici nu, sa iti zica ca mereu nu ai. happy
  stii doar… oh go on
  nu ma imprumut pentru simplu fapt ca nu imi place si nu vreau sa ma stiu eu datoare la cineva.

 5. Diana spune:

  Eu n-am probleme să împrumut lumea… dar dacă eu aș avea nevoie de bani… mai degrabă fac foamea decât să mă împrumut.
  Din fericire am împrumutat maxim 50 de lei, în general 5-10 lei în condiții gen: „Mi-am uitat portofelul acasă.” Așa că n-am plâns mult banii împrumutați, dacă nu mi-au fost returnați.
  Dar mă enervează faze de toată jena, gen împrumuți un om cu 20 de lei să aibă în pauza de masă; și te bate la cap zile întregi după cu „O să îți dau banii.”, fără ca eu să întreb nimic, dar nu îi văd niciodată. Zi că ți-am făcut cinste și măcar taci.

  • addicted spune:

   Stiu de fazele din senin cu ” o sa iti dau banii „- bai dar taci si da-mii si gata!!!!

   ” Eu n-am probleme să împrumut lumea… dar dacă eu aș avea nevoie de bani… mai degrabă fac foamea decât să mă împrumut. ” – fecioara, fecioara … ah! happy

 6. Roxana spune:

  Mi s-a intamplat si mie sa imi ceara cineva bani cu imprumut pe care nu i-am mai vazut nici azi,dar nici ca nu mai dau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *