Tipic!

Mintea femeii ….

Ohhhhhhhhh mintea bărbaţilor!!!!!!! laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Rox says:

  laughing))) ce tare-i asta!

 2. Sunt asa de obosit.. inca nici nu m-am prins rolling on the floor

  Sau ba da.. e kinky stuff, asa-i ? Mai ales aia din mijloc big grin

 3. Paul says:

  eehh..lasa ca si fetele au o imaginatie bogata laughing..Nu ca faza nu ar fi true laughing

 4. Costin Rbsv says:

  Hmm…resimt o doza de misoginism fata de barbati. Dar “voi” femeile, de ce reliefati gandirea barbatilor daca nu va place?!! hee hee winking

  • addicted says:

   Eu iar am sa ma enervez. laughing Cand am scris despre femei PENTRU barbati, de ce nu ai zis NICI UNUL ca resimte o doza de misoginism fata de femei desi toti erau imfoiati si radeau!? laughing Cand e de noi nu simtiti.. cand e de voi, simtiti.
   Nu-i misoginism nici feminism, e realitate! In poza de mai sus, femeia vorbea de dragoste … barbatul de SEX. Ce-a reliefat femeia in cazul asta?A gresit saracuta, c-a cerut dragoste iar mintea barbatului s-a dus la sex. laughing

   • cristishady says:

    Pai cineva care cauta dragoste la unul care vrea doar sex va avea parte de asa ceva, valabila si inversa.
    Totusi nu am sa neg ca foarte multi cocalari si iresponsabili flutura povesti si planuri de viitor doar ca sa aibe parte de “pasarica”, deci daca ma uit cu atentie acum la ce vrea sa zica poza ca fuse-i blond rau, i s-ar putea acorda o nota marisoara pe scara adevarului, insa totusi raman si la ideea mea: prea se feresc unele sa recunoasca cand vine vorba de faptul ca au si ele chef de sex la fel ca un barbat, si cand fac sex se poarta de parca i-ar face partenerului o favoare, sau i-ar oferi vreo rasplata pt ceva. Penibil si pentru ea, si mai ales pt “ei” care accepta un asemenea comportament..

 5. cristishady says:

  Normal, femeile sunt finte sublime care nu vor sex. Doar barbatii, gorile in calduri laughing. Femeile nici n-ar face, decat cand vor sa aibe copii, ca in rest, nuu sick#8220;. Yeaaah, right rolling on the floor.
  Aici glumeam si eu, adv e ca sunt destui barbati care nu se respecta facand orice doar ca sa aibe parte de sex, ceea ce mi se pare aiurea, nu inteleg de ce trebuie sa faci ceva anume ca sa faci sex, cred ca asta vine intr-o relatie ca ceva natural si firesc, dar na, sa le explice cineva si altora..

  • addicted says:

   Ce fiinte sublime ma?laughing UNELE sunt, ALTELE nu. D-aia si ziceam ca nu-mi permit in nici un fel de circumstante sa GENERALIZEZ, atat cand este vorba de barbati cat si atunci cand este vorba de femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.