#HaiLaFotbal ,sezonul 2, ediţia I – Impresii, scurt şi la obiect

Cum a fost la fotbal? Oh, super din toate punctele de vedere, buna dispoziţie fu`în floare, glumiţele la fel iar oamenii din offline … super ok, KO doar după meci. Kidding!

Am reuşit cu cele două mândre coechipiere, Roxana şi Rocsana, în 3h să batem un record în ale dârdâitului. Am ţopăit isteric de pe un picior pe altul pentru că soarele, dragul de el, tocmai când bărbaţii îşi măsurau orgoliile şi talentul pe terenul de fotbal, s-a gândit să lase vântul şi frigul primăvăratic să-şi facă de cap! Mâini ,picioare şi voci aproape îngheţate, noroc de talentul lor fotbalistic ce-a mai încălzit atmosfera. smug Nu băieţi, nu-s ironică.

Desigur nimeni nu a plecat acasă fără a fi felicitat şi fără a primi diplomele pentru prestanţă, oferite de agenţia de turism Icar Tours! Coroniţele le vom face noi fetele data viitoare, din firicele de iarbă sintetică, că tot au ajuns şi pe hainele noastre.

Lăsând la o parte ţopăiala inevitabilă şi lipsa pompoanelor, a fost chiar fain, faaaain şi desigur cer isteric BIIIIIIIIS!!!

Alte impresii găsiţi şi aici , aici , aici , aici


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. florin says:

  E bine ca se mai face miscare in tara asta,indiferent de zona.

  • addicted says:

   Se face, se face din plin din fericire! happy Blggerii din Iasi se mobilizeaza destul de repede cand vine vorba de fotbal si de iesiri in general.

 2. Roxana says:

  Mă bucur că ti-a plăcut.
  Şi sper că te-ai încălzit până acum.

  Eu abia mâine public pozele, întâi să se încarce bateriile. big grin

  • addicted says:

   Am baut un ceai caldut si-un fervex de cand am venit acasa deci mi-e mult mai bine si da, mi-a placut ca altfel nu as mai fi strigat biiiiiiiiiiiisss!! big grin

 3. Pavel says:

  Și pozele, pozele unde-s? big grin

 4. Baby R. says:

  ma bucur ca te-ai simtit bine si ai tinut galerie din adancul plamaniilor tai. kiss

 5. Andera Y says:

  Vreau si eeeeu! La noi se fac doar blogmeeturi cu galeti de bere. As vrea si un meci de fotbal! big grin

 6. […] fost fain, foarte fain. Chiar super. Mai multe impresii, foto sau video gasiti: aici, aici, aici, aici, aici si probabil pe vreo alte cateva […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.