Ce îi enervează pe băieţi într-o relaţie …

.. în funcţie de zodie:

Berbec: îl oftică foarte tare indecizia. Dacă îţi pune o intrebare vrea un răspuns cât mai rapid, cât mai la obiect şi cât mai sincer. Nu suportă să fie dus cu zăhărelul.

Taur: este de obicei cel care aplanează conflicte, dar în relaţia de cuplu poate fi scos din sărite, dacă adopţi o atitudine foarte feministă cu el şi îl acuzi că e misogin pentru că te-a rugat să-i calci cămaşa.

Gemeni: cel mai tare îl oftică o femeie care nu tace şi care nu-l lasă pe el să aibă ultimul cuvânt. Cu cât insişti mai tare pe un subiect, cu atât se aprinde, până îşi iese din pepeni.

Rac: este destul de tolerant în relaţia de cuplu, aşa că trece cu vederea cam orice tabiet al iubitei, chiar şi orele lungi la shopping( riiight). Nu suportă, însă, să fie jignit, mai ales cu aluzii sau ironii.

Leu: nu suportă să-l tratezi cu indiferenţă, mai ales dacă el s-a străduit să te impresioneze. Atunci când nu spui nimic, mereu se întreabă în sinea lui dacă nu cumva ai ceva cu el.

Fecioară: laşi vasele nespălate în chiuvetă şi îi spui că n-ai chef acum de ele. În general, îl enervează lenea şi amânările de orice fel.

Balanţă: cu greu scoţi din sărite un bărbat Balanţă. Totuşi, o vei face dacă îi reproşezi ceva ce i-ai mai reproşat, asta după ce i-ai spus că l-ai înţeles şi că l-ai iertat.

Scorpion: îl contrazici înainte să-şi termine ideea. Indiferent că i-ai anticipat ideea corect sau nu, faptul că îl întrerupi şi că îl contrazici îl oftică la culme.

Săgetător: îl rogi să detalieze un pic mai mult răspunsul la întrebarea „Ce faci?”. Dacă îţi răspunde „Bine”, atunci n-are chef de dat explicaţii.

Capricorn: îl exasperează privirea ta ghiduşă cu care îl anunţi că ai dat o mică avere pe acea pereche drăguţă de pantofi.

Vărsător: îl enervează când îi repeţi un lucru de mai multe ori. Dacă nu ţi-a răspuns prima dată, nu înseamnă că n-a auzit, ci doar că a ales să te ignore.

Peşti: îl oftică faptul că ţii la independenţa ta şi că iei decizii de una singură, fără să te consulţi mai întâi cu el.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Ionut says:

  laughing sunt scorpino si nu e adevarat

 2. Diana says:

  Uuuu… și pentru ei… aici pot comenta mai multe zodii. :lol:

  Gemeni: lasă că îi oftică și o femeie care tace. Păi cum, după ce a spus tot ce a făcut el (mai ales bine), cum să nu primească feedback???

  Balanţă: și dacă îndrăznești să reproșezi, se întorc 7 mii de reproșuri înapoi (sau se întâmplă numai în familie??? eu am mulți din ăștia în familie). Dar oricum, pun mult suflet în relații și se compensează.

  Scorpion: bărbatul perfect în fața căruia să taci, într-adevăr.

  Peşti: îl oftică multe… să se supere peștii… dar eu ei mai nesuferiți oameni i-am întâlnit din zodia asta. Chit privesc eu zodiacul ca amuzament, dar prea mare coincidența… de la cât de nedorit sunt bărbații, la cât de mitomane sunt femeile… numai pe capul meu poate. :lol:

  • addicted says:

   Bai, poate tu vroiai sa fii serioasa si sa-ti raspund serios insa pe mine m-a amuzat crunt comentariul tau! laughing
   Din tot ce-ai mentionat si din tot ce-ai caracterizat atat de incisiv si amuzant, doar la pesti te pot aproba pentru ca doar cu un baiat pesti am avut deaface deci stiu si pot spune clar ca personal cu barbatii pesti (si barbatii berbec) nu-mi doresc sa am deaface, sunt cele mai complicate persoane!

   • Diana says:

    Realitatea e o dramă, adică îmbină perfect tragedia cu comedia. laughing Deci vroiam să fiu și serioasă și amuzantă.
    Și aici am vorbit doar de iubiți și familie, dacă intru în prieteni și cunoscuți… pfff… păcat că la mulți nu le știu zodiile.

 3. […] Alina e printre persoanele care îmi sunt mai de suflet ca oameni, decât ca bloguri (a nu se înțelege că nu îmi place blogul ei ). Dar cum să nu îți fie de suflet persoana aia virtuală care gândește ca tine, față de care nu trebuie să explici ceva, pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă? […]

 4. Roxana says:

  Săgetător: îl rogi să detalieze un pic mai mult răspunsul la întrebarea „Ce faci?”. Dacă îţi răspunde „Bine”, atunci n-are chef de dat explicaţii. – am vazut si eu asta la iubitul meu winking

  • addicted says:

   Eu doar la raci berbeci si tauri ma pot pronunta, la restul nema. E bine totusi ca la unii se potrivesc, stiu fetele ce au de zis sau ce nu au de zis. laughing

 5. căpcă1 says:

  sorrry, nu vreau sa fiu rau, dar astea-s niste banalitati ! nu tre’ sa fii baiat , sau fata, ca sa te supere ceea ce scrie acolo. e un mare fas !
  bine, inteleg ca nu-i vina ta, dar ziceam, asa…

 6. Andera Y says:

  “Fecioară: laşi vasele nespălate în chiuvetă şi îi spui că n-ai chef acum de ele. În general, îl enervează lenea şi amânările de orice fel.” – E exact pe dos! rolling on the floor) Miresu’ meu, dupa masa, imi zice mereu: hai lasa-le si tu acolo nitel, sa se mai aseze mancarea! laughing

 7. imiplace says:

  Imi place cum scrii, pot sa iti fac o propunere?

 8. “Nu suporta, însa, sa fie jignit, mai ales cu aluzii sau ironii.” – Right.. de asta mai si precizez uneori: facem glume, glumim DAR sa nu fie “atacuri”/directii (cel putin nu dese) spre persoane, adica spre noi 2. Gust multe glume in general, dau si inapoi, dar cand sunt intre noi, nu le primesc des, bine.

  Daca unora le place sa se mai tachineze INTRE Ei, racilor nu (prea) le place asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.