Încrederea nu se pierde decât o dată

Încrederea pierdută nu se mai poate recâştiga cu nimic şi niciodată în mărimea întreagă care ţi-a fost acordată la început.

Odată pierdută, nu o veţi mai avea…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
 1. Malli says:

  sad asa e. si e trist….

 2. Rox says:

  Si totusi exista exemplare care se incapataneaza sa iti demostreze ca merita increderea ta si apoi se incapataneaza sa iti demonstreze ca de fapt ai gresit! straight face

 3. Mihaela says:

  Clar.
  La inceput am crezut ca timpul le rezolva pe toate, ca voi putea sa am din nou incredere – dar e greu tare. Mereu vei avea dubii, mereu te vei intreba “daca se intampla iar?”.
  Timpul poate le iarta pe toate…dar nu aduce inapoi increderea pierduta.

 4. Roxana says:

  Cat de adevarat…

 5. bubu says:

  Asa e.Cat de bine se potriveste postul asta la situatia prin care trec…..e dificil…..sad kiss

 6. Eu unul nu sunt de acord.
  Cred ca depinde de gradul de greseala al celeilalte persoane.
  Pana si increderea asta e de mai multe tipuri si grade. Iti pierzi increderea intr-un prieten, dar poate in timp iti dai seama ca nici tu nu ai judecat cum trebuie lucrurile, nu te-ai pus in locul lui si ai exagerat. Si atunci pana si tu trebuie sa ii recastigi increderea celuilalti, pe a ta deja regreti ca ai pierdut-o odata.

 7. […] Addicted ne vorbeşte despre încredere. E adevărat că încrederea pierdută se recâştigă greu, chiar foarte greu. Uneori niciodată. Pe mine dacă m-ai minţit sau m-ai trădat m-ai pierdut aproape definitiv. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.