Zodiile şi intuiţia

La capitolul intuiţie mi-s praf! Niciodată nu am reuşit să citesc o persoană din prima şi nici să intuiesc ce se va întâmpla in viitor.

În funcţie de zodie, există anumite practici spirituale care îţi ascut al şaselea simţ şi te ajută să intuieşti totul corect:

Berbec: eşti primul semn de foc din zodiac, iar intuiţia ta poate fi aprinsă cu ajutorul flăcărilor. Aşa că nu ezita să priveşti cu atenţie un foc de tabără sau o lumânare care arde. Flăcările îţi vor oferi inspiraţia de care ai nevoie.

Taur: documentează-te despre citirea în palmă! Ai un talent înnăscut pentru asta, căci intuiţia ta se declanşează prin atingere. Poţi afla detalii foarte intime despre cineva, dacă îi iei palma în mâinile tale şi încerci să-i ghiceşti.

Gemeni: cuvântul scris reprezintă cheia spre intuiţia ta. Dacă te frământă o întrebare, deschide o carte la întâmplare şi citeşte conţinutul paginii pe care ai pus degetul. Poţi afla indicii importante despre viitor.

Rac: pentru tine, familia şi căminul sunt pe primul plan. Intuieşti cum trebuie să arate mediul în care trăieşti pentru ca el să aibă efecte benefice asupra vieţii tale. De aceea te vor inspira regulile Feng Shui.
Leu:
îţi poţi dezvolta al şaselea simţ dacă te concentrezi asupra imaginii persoanelor dragi. Ai o afinitate pentru comunicarea la o treaptă mai înaltă, ori empatică, ori cu spirite, aşa că cele mai bune idei îţi vin atunci când îţi aduci aminte de cineva drag.

Fecioară: te pricepi de minune să dai sens unor lucruri care nu sunt animate, cum ar fi zaţul de cafea de pe marginea ceştii. Poţi corela două obiecte aparent fără nicio legătură între ele, prin descoperirea mesajului din spatele lor.

Balanţă: ai o atenţie sporită la detalii, aşa că atunci când mai multe persoane se uită în aceeaşi direcţie, tu vezi cele mai multe lucruri. Reuşeşti să vezi detalii deosebite în imaginile de pe cărţile de tarot, de exemplu. 

Scorpion: când iubeşti cu adevărat îţi descoperi şi al şaselea simţ, căci iubirea te inspiră cel mai tare. Într-o relaţie eşti foarte empatică cu cel de lângă tine, atât de mult încât el are impresia că îi ghiceşti gândurile şi că îl cunoşti mai bine decât se cunoaşte el pe sine.

Săgetător: nu ai nevoie de mult exerciţiu, pentru a-ţi antrena intuiţia. În cazul tău, totul se petrece natural. De ce? Pentru că ai un optimism nativ, care îţi permite să vezi lucrurile mai clar decât cei din jurul tău. Mulţi numesc această seninătate intuiţie…

Capricorn: studiază intens numerologia! Prin intermediul cifrelor şi numerelor poţi face corelări valoroase care să îţi prezică ce se va întâmpla în viitor. În cazul tău intuiţia se manifestă prin estimări şi mergi la sigur aproape de fiecare dată.

Vărsător: intuiţia ta izvoreşte chiar din astrologie. Studiul planetelor şi al semnelor zodiacale te ajută să înţelegi mai bine arhetipurile umane în funcţie de momentul naşterii. Astfel, poţi descoperi detalii interesante despre oamenii din jurul tău.

Peşti: semn de apă, această zodie îşi găseşte inspiraţia contemplând valurile şi unduirile apei. Ea este sursa intuiţiei tale, aşa că stând pe malul unei ape, în linişte, vei găsi răspunsurile la întrebările care te frământă.

Sursa: UnicaSi-au lasat amprenta↓


This Article Has 39 Comments
 1. Ana. says:

  Sa ghicesc in palma pana acum nu mi-a trecut prin cap. sincera sa fiu nici nu cred ca am vreo inclinatie catre chiromantie. tongue

 2. Roscata says:

  Partial adevarat.Cu intuitia stau destul de bine, mai mereu ceea ce am spus/gandit s’a si intamplat. Cu persoanele, insa, uneori am dreptate, alteori nu!

 3. Alinu says:

  almost true story. laughing

 4. Baby R. says:

  ard in flacariiiiii laughing big grin

 5. Bogdan says:

  Despre zodii se tot scrie ,unii citesc altii nu .Parerea mea,daca as scrie saptamanal un zodiac te-as stimula sa faci niste chesti pe care sincer nu ai vrea sa le auzi ,pentru ca : odata citit creieru percepe informatia iar omul e o creatie atat de ingenioasa incat poate fi controlat.Eu sunt GEMENI si nimic nu mi s-a intamplat din ce am citit daca nu am vrut sa se intample.Viitoru prezis e o prostie .Zodiacul e ca blogul….postezi citesti percepi si…..mai departe numai tu stii ce se schimba in viata ta traind.

  • addicted says:

   Nu e o regula sa crezi cum nici nu e o regula sa ti se intample. Eu nu cred in zodiacul zilnic si in preziceri,eu cred(desi e prea mult spus) in descrieri!

 6. Bogdan says:

  Nu e vorba de reguli ,acum depinde si cum traiestie.Pareri vor fi tot timpul ,lumea se schimba zi de zi la fel ca zodiacul ,acum depinde de fiecare in ce credem si ce facem.Suntem liberi sa gandim liber.

 7. Delia says:

  Sisule, sa te speli bine pe maini ca maine iti ghicesc in palme. smug

 8. Delia says:

  La tine pana si acum spune de cafea. laughing Ultima parte e foarte true la tine. hee hee

 9. Ana. says:

  Sunt un taur nascut pe 8 mai, indata vine ziua mea big grin

 10. Diana says:

  Uneori am și al nouălea simț. laughing

 11. Lilly says:

  mi-ar placea sa intuiesc lucruri pozitive, frumoase, placute, din pacate mereu intuiesc atunci cand se intampla ceva neplacut
  ultima chestie intuita sau prevestita a fost vineri, se para ca dispun de un simt special happy

 12. căpcă1 says:

  deci, sunt balanta…is atat de atent la detalii…asa ca, nu te mai ascunde dupa desht…este ca vrei sa fii ca mine ?!

  multumesc de urari…io v-am dorit, tuturor celor care insemnati ceva pentru blogroll-ul meu, sarbatori Pascale frumoase !
  da’, fii’nca’s atent la detalii, multumesc, inca o data ,de urari !

 13. Jonathan says:

  Optimism nativ, yeah! Chestiile astea sunt atât de generalizate încât dacă mă uit bine, mi s-ar potrivi fiecare. Dar e amuzant oricum.
  Hristos a inviat!

 14. Malli says:

  Hristos a inviat!

  Optimista si intuitiva, mai mai ce frumos mai zice de mine big grin.

 15. Mihaela says:

  Cu intuitia eu stau asa si asa. La zodiac imi zice de numerologie…in asta nu prea cred. Mi-e si lene sa fac atatea calcule. happy
  Imi place iepurasul din partea de sus a paginii. happy

 16. Roxy's blog says:

  auzi ?vrei sa-si ghicesc in palma? 100 E ..costa laughing

 17. Roxy's blog says:

  aaa..si un atuu al blogului il consider ca e tema asta cu multe chestii despre zodiihappybv..

 18. vacitim says:

  mai, ce pot spune? cam ai dreptate cu ce scrii la capricorn: ador numerologia, iar ne-a batut dinamo sad big grin

 19. Bai stiam eu ca scorpionii au intuitie! Numai invidiosii o numesc paranoie! frustrated

Leave a Reply

Your email address will not be published.