Adevărata valoare

Ce am realizat recent, printre multe alte lucruri?

Toţi, noi toţi, suntem precum o bijuterie: frumoşi, preţioşi şi unici, dar trebuie să săpăm, să căutăm ,să găsim în viaţa noastră, în jurul nostru prieteni adevăraţi. Abia atunci vom putea fi estimaţi la adevărata valoare!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Roscata says:

  si ce faci cand nu ai parte de prieteni ? din cauza lipsei timpului liber sau a multor altor lucruri.

  • addicted says:

   Daca duci lipsa dar iti doresti ca lucrul acesta sa se schimbe, incerci sa te imparti … Dar eu oricum cred ca toti avem parte de prieteni, eu de exemplu imi gasesc cel mai bun prieten in el.

 2. Roscata says:

  Ok si eu vorbesc cu el despre orice si radem, glumim toata ziua dar nu pot vorbi cu el despre chestii femeiesti, cum ar fi haine, creme…s.a.
  Nu am avut timp niciodata de prieteni, muncind de la 16 ani, in paralel cu scoala, poate de aceea nici nu am.

 3. Roscata says:

  Off, tu le ai pe ale tale, tu esti un suflet atat de bun… nu am sa te incarc eu si cu ale mele kiss merci oricum!

 4. Servus

  Nu demult eram si eu partizanul acestor viziuni pozitive, centrate pe “tu esti unic”. Problema pe care o am eu cu aceste ziceri, e ca se opresc la “ziceri” si atat.

  Ma intereseaza pasi concreti. Ma intereseaza strategii pe termen lung, bune practici, tips & tricks, instrumente sociale, etc. Personal pun umarul cat pot la crearea lor, pentru ca o comunitate nu se cladeste doar pe motivatie, entuziasm si gandire pozitiva. Astea sunt doar primii pasi.

  In orice caz, salut citatul pe care l-ai ales si te felicit ca instigi la stima de sine!

  Multumesc

  • addicted says:

   Se opresc la “ziceri” daca te limitezi tu la asta! Nu ai nevoie de prea multe strategii,idei de “creare” a starii si a persoanei. Respiri adanc, te multumesc cu ce ai,pornesti la drum cu zambetul pe buze,fie el si fortat la inceput ..pe parcurs devine pe bune si te formezi facand alegeri corecte, culegand oameni frumosi si placuti.
   Nu e greu sa fii fericit, trebuie doar sa profitam de lucrurile marunte care fac diferenta!

   • E foarte adevarat ce zici tu. Dar in conditiile in care lumea se limiteaza doar la “ziceri” (asta e realitatea), ce ne facem? In conditiile in care lumea nu respira adanc, nici nu se multumeste cu ce are, nici nu porneste la drum cu zambetul pe buze… ce facem?

    Alegeri corecte? Ce inseamna asta? Uitandu-te-n jur, cati fac alegerile corecte? Fericirea, la modul real, nu e chiar asa de usor de obtinut, insa nici nu foarte greu… Cat despre lucrurile marunte care fac diferenta, daca tu le observi, nu inseamna ca si altii le observa, sau ca sunt constienti de ele happy

    Eu nu ziceam ca nu e adevarat/bine/de dorit ce-ai scris tu… din contra happy Eu zic doar ca, plecand de la ce-ai scris tu, sa mergem un pic mai departe cu exemple. Evident, nu ma refer aici sa te apuci sa faci mari viziuni strategice pe aceasta tema laughing

    Multumesc

    • addicted says:

     Chiar zilele trecute vorbeam cu cineva despre oameni si de vesnicile lor nemultumiri. Nu mai stiu sa se uite spre cer si sa spuna “multumesc pt ceea ce am!!!!”,se uita in jos si se plang doar de ceea ce nu au. Cand o nenorocire se abate asupra lor abia atunci vad ca erau nimicuri lucrurile pt care se plangeau si ca trebuiau sa fie recunoscatori pentru ceea ce inca aveau!
     Nu stiu cum sunt altii pe bune, insa eu, indiferent de problemele pe care le am si crede ma ca am multe pe care putini le-ar putea duce, gasesc timp sa privesc in jur la ceea ce AM pt.ca in comparatie cu altii eu am o groaza si datorita acestor lucruri merg inainte cu zambetul pe buze. Atata timp cat imi am familia ,prietenii si iubitul consider ca eu am totul…restul il pot avea daca intradevar VREAU. Totul pana la pierdea lucrurilor cu adevarat IMPORTANTE. Oamenilor le este atat de usor sa se planga si atat de greu sa multumeasca …..

 5. Roscata says:

  da’mi numarul ta de telefon, am 1000 de minute si de recuperat o luna de barfa laughing) rolling on the floor

 6. Andera Y says:

  Si eu am realizat ceva in aceeasi nota pozitiva: daca rad mai des, ma simt mai bine, ii fac si pe cei din jurul meu sa se simta bine si asta ma face sa ma simt si mai bine! rolling on the floor)
  Cat despre prieteni… Nu stiu sa trag linie intre prieten si amic. Majoritatea oamenilor pe care-i cunosc ii consider prieteni. big grin

 7. Roxy's blog says:

  asa e.trebuie sa gasim tot ce e bun in noi si cei de langa noihappy

Leave a Reply

Your email address will not be published.