Calităţi şi defecte remarcate de bărbaţi în funcţie de zodie

Aştept părerile bărbaţilor. happy

Berbec

Calităţi la o femeie care îl atrag: o femeie inocentă şi gingaşă, care este entuziastă în faţa lucrurilor mărunte şi care îi gustă glumele piperate.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care dispare din peisaj şi îl ignoră, care stă mereu bosumflată şi care are multe pretenţii materiale.

Taur

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care îl tratează cu respect şi cunoaşte bunele maniere, care ştie să gătească şi care se comportă şi arată cât mai natural.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care ridică tonul când se contrazice, care una spune şi alta face şi care se laudă de una singură.

Gemeni

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care discută deschis despre sex, fără inhibiţii, care acţionează impulsiv şi care ştie cum să-i menţină interesul treaz.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care planifică până în cele mai mici detalii, care încearcă să-l flateze fiind de acord cu tot ce zice el şi care se intimidează în pat.

Rac

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia optimistă, care îl copleşeşte cu gesturi de afecţiune şi care adoră copiii.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia petrecăreaţă, care stă mereu peste program la serviciu şi care preferă să rămână independentă şi să nu împartă totul cu iubitul ei.

Leu

Calităţi la o femeie care îl atrag: cochetărie, fie că este vorba de aspectul fizic sau de modul în care vorbeşte cu el, femeia cu un stil de viaţă aventuros, care iese din tipare şi care posedă un talent artistic.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: nesiguranţa de sine, femeia care rămâne tăcută în cercuri sociale şi cea care nu pune deloc accent pe aspectul ei fizic.

Fecioară

Calităţi la o femeie care îl atrag: eleganţa în înfăţişare şi comportament, discreţia şi attudinea răbdătoare şi calmă.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia impulsivă, care nu analizează deloc modul în care acţionează, femeia fără ţeluri profesionale şi cea care încearcă să pară dură.

 

Balanţă

Calităţi la o femeie care îl atrag: compasiunea, popularitatea şi înfăţişarea foarte feminină.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: atitudine superioară, egoismul şi irascibilitatea.

Scorpion

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia onestă, pregătită să-i răspundă la cele mai intime întrebări, care are o putere de decizie rapidă şi care nu se teme de necunoscut.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: nu suportă preţiozitatea, agresivitatea şi pasivitatea.

Săgetător

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care ştie să-i ofere spaţiu şi care are preocupări independente de el, cu simţul umorului şi un stil de viaţă dinamic.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia posesivă, pusă pe criticat şi care renunţă la tot felul de experienţe din comoditate.

 

Capricorn

Calităţi la o femeie care îl atrag: o femeie care ia iniţiativa şi îl invită în oraş, cu o carieră înfloritoare şi un spirit întreprinzător.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: emotivitatea, superficialitatea şi stilul vestimentar încărcat.

Vărsător

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care ştie ce vrea să facă peste cinci ani, dar care nu se teme să se abată de la planuri, lipsa prejudecăţilor şi gândirea creativă.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: atitudinea corporatistă, indiferent că este vorba de viaţa personală sau profesională, inabilitatea de a-i înţelege glumele şi ironiile, dar şi naivitatea.

Peşti

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia cu o ţinută senzuală, care îşi punctează vorbele atingându-l uşor, femeia visătoare cu ţeluri idealiste şi care îşi dezvăluie sentimentele fără reţineri.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care gândeşte mereu raţional, fără strop de spiritualitate, făţărnicia şi pesimismul.

Sursa:  Unica


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 33 Comments
 1. Glappy spune:

  să știi că e adevărat ce scrie acolo laughing,dar mi se potrivesc mai multe zodii hee hee

 2. Mihaela spune:

  La rac se cam potriveste. happy

  • addicted spune:

   Da stiu. Majoritatea racilor nu au iesirile in sange, ar prefera sa stea acasa cu zilele si noptile in fata unui calculator sau a unul TV , nu sunt innebuniti dupa cluburi si distractia de genul acesta d-aia cam stramba din nas cand spui ca ai vrea sa mergi sa topai si mai ales sa mergi fara el! happy Nu prea le convine si asta pentru ca sunt si fricosi. Automat daca pomenesti de club si dans mintea lor merge PREA departe!

 3. Iulia C spune:

  Pe Rzv l-a nimerit la fix big grin
  Leu

  Calităţi la o femeie care îl atrag: cochetărie, fie că este vorba de aspectul fizic sau de modul în care vorbeşte cu el, femeia cu un stil de viaţă aventuros, care iese din tipare şi care posedă un talent artistic.

  Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: nesiguranţa de sine, femeia care rămâne tăcută în cercuri sociale şi cea care nu pune deloc accent pe aspectul ei fizic.

 4. Creve spune:

  Să știi că mi-aș dori să văd că mai ia și ea inițiativa big grin Și da, detest ca să fie emotivă, superficială şi cu un stil vestimentar încărcat. big grin

 5. Diana spune:

  Eu aș fi zis mai degrabă să aștepți părerile femeilor, că ele le văd defectele mai bine. big grin Că așa ei pot să zică orice că îi atrage și să facă altfel… dacă ar fi să enumăr doar băieții pe care i-am auzit de nu știu câte ori că trec la femei de casă și tot la pițipoance au rămas…

  Gemeni: oi fi cunoscut eu numai gemeni mai pudici. Și cum, geamăn care să nu vrea să fie aprobat mereu???

  La restul nu mai comentez că nu am așa multă inspirație azi…

 6. Roscata spune:

  la mine nu se potriveste delocrolling on the floor

 7. Zozo spune:

  In cazul meu, la berbec, nu prea merge tot happy.

 8. Mack spune:

  Addicted, nu stiu unde ai gasit informatiile astea, dar in cazul meu (LEU), sunt in foarte mare parte adevarate!

  • addicted spune:

   Am scris sursa, de pe Unica le-am luat. Deci iti plac femeile ce poseda un talent artistic, a? Sa ai grija ca telentul ala sa nu fie la flendurit bani. laughing

 9. nICO spune:

  La calitati ma identific laughing din ce spune la el… la defecte nu ma asteptam sa fie acelea… laughing dar e numai bine, ca eu nu le am! laughing))

 10. nICO spune:

  Si ce reiese de sus? happy Ca asa a fost sa fie… erau ” calcule „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *