Horoscopul călătorilor şi a călătoriilor

Iată care sunt locaţiile ce te avantajează din punct de vedere al călătoriilor în funcţie de zodie:

Semnele de Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Nativii din această zodie vor face bine să călătorească în locuri unde modernismul domină şi doar acolo unde pot avea acces la tehnologiile de ultima oră: internet, telefon mobil etc. De asemenea, se pot aventura în experienţe inedite, cum ar fi scufundările, caţărările, sporturile extreme.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Cei născuţi în aceste zodii sunt extrem de atenţi la detalii. Tocmai de aceea, o eventuală călătorie trebuie să fie minuţios pregătită. Se recomandă vizitarea zonelor cu vestigii antice, a traseelor turistice unde se pot regăsi monumente istorice, dar şi zonele unde pot degusta bunătăţi culinare exotice.

Semnele de Apa: Rac, Scorpion, Peşti

Pentru aceste zodii este o perioadă bună pentru scoaterea în evidenţă a laturii spirituale. Pot fi organizate excursii cu tematică religioasă, sau în zone unde se poate potenţa interesul pentru ezoterism şi mister.

Semnele de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Cei aflaţi în această categorie sunt în această perioadă plini de energie şi dornici de aventură. Pot merge în excursii inedite, gen Safari, călătorii la Polul Nord etc., sau doar se pot aventura în locurile mai apropiate, dar care le pot suscită adrenalină.

sursă


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Diana spune:

  Prea mă ia lumea pe sus în excursii… de n-am timp să le organizez…

 2. Creve spune:

  La mine merge laughing Pot spune clar că aprob.

 3. griin spune:

  eu-s geamăn, și dacă n-aș fi așa fricoasă mi-ar plăcea să fac bungee jumping XD și se potrivește perfect la faza cu internetul și telefoanele happy

 4. Roscata spune:

  Exact cum sunt eu, planuiesc totul pana la cel mai mic amanunt big grin

 5. Mihaela spune:

  Si la mine se potriveste. Am citit si descrierile de la celelalte zodii si in afara de chestia cu tehnologia de la zodiile de aer, in rest nu-mi place nimic. Tot la zodia mea e mai bine. happy

 6. Paul spune:

  total de acord smug big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *