Long story short – Iar murim.

Harold Camping e un prezicător din Oakland, California e absolut sigur de a două venire pe lume a Mântuitorului, în urmă căreia doar 2% dintre oameni vor ajunge în Rai, iar ceilalţi vor arde în focurile iadului. Conform previziunilor acestui … om sfârşitul lumii va avea loc sâmbătă, pe 21 mai, în jurul orei 18, ora Americii, în timp ce în România această ar fi duminică, 22 septembrie, ora 4 dimineaţa. Deci nu murim toţi deodată ,da? Ca de obicei, America e prima în toate, până şi în asta. După ei, potopul!

Aşadar, eu fac provizii până atunci, cafea, apa,cola, vin ca să mă îmbat bine bine şi covrigi. Mai propuneţi ceva?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 39 Comments
 1. Iulia C says:

  laughing))))))) uof Duamni iar? laughing

 2. Alinu says:

  io tz’am zis ca n-o sa apuc anumite postari de-ale tale de pe blog laughing))) dar let’s look on the bright side of things: vom fi vazut a 4a parte din piratii din caraibe pana atunci smug

 3. Glappy says:

  Pot să prezic și eu ceva? La fiecare e sfârșitul lumii când va muri. Odată ajunși la 2 m sub pământ ne vor mânca viermii, nu vom mai ajunge în tărâmele Biblice Rai sau Iad. Dacă veți încerca vreodată să dezgropați vreun cadavru, îl găsiți unde era îngropat,nu în Iad sau Rai.

 4. Delius says:

  Pfuai, mor de ziua mea de nume? laughing

 5. Creve says:

  sunt curios câți pun botul la asta laughing)

 6. Rox says:

  Hai frate, IAR murim? laughing Nenea Harold ăsta cred că se plictisește prea tare de vine cu astfel de predicții, iar din moment ce știe toată lumea de treaba asta e clar că există unii care chiar pleacă urechea la așa ceva. Săracii de ei.
  Eu chiar am treabă multă în ziua aia, deci nu murim clar laughing

 7. Andera Y says:

  Deci ca sa se inteleaga: sfarsitu’ lumii vine dupa nunta mea. Si dupa luna de miere ca si p’aia am platit-o deja. Deci sfarsitu’ lumii vine prin septembrie, ceva de genu’, daca are ea chef. Daca nu, vine in 2012 cum au zis ailalti. rolling on the floor)

 8. Jonathan says:

  noi to murim si iar murim….eu m-am saturat de atata resurectie

 9. emma says:

  si dupa ziua de maine ne vom scurge iar si iar si tot asa nu? aberatii

 10. Rox says:

  auzi ca s-a amanat ptr octombrie rolling on the floor)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.