Viaţa – Cu timpul …

Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Nu vă subestimaţi  valoarea comparându-vă zilnic cu alţii. Suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali în feluri diferite ..

Încearcaţi să nu ignoraţi lucrurile dragi sufletului. Ţineţi de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa voastră, pentru că fără ele viaţa ar fi lipsită de sens. Nu lăsaţi viaţa să vi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vom putea trăi toate zilele vieţii noastre!

Nu aruncaţi vorbe la mânie, cu timpul învăţăm că vorbele spuse intr-un moment de mânie pot continua tot restul vieţii să facă rău celui rănit.Cu timpul învăţăm şi că scuza e un lucru ce-l poate face oricine, dar că a ierta, asta doar sufletele cu adevărat mari pot sa o facă. Cu timpul întelegem că dacă am rănit grav un prieten e foarte posibil ca prietenia să nu mai fie niciodată la aceeaşi intensitate.

Cu timpul învăţăm că încercând să iertăm sau să cerem iertare, să spunem că iubim , să spunem că ne e dor,să spunem că avem nevoie,să spunem că vrem să fim prieten …dinaintea unui mormânt , nu mai are nici un sens. Toate astea din păcate, se învaţă doar în timp, cu timpul …


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. degetaru spune:

    pai eu is in total dezacord.daca viata nu ar fi o cursa ce farmec ar mai avea?e adevarat, ca pana ajungi in varful „lantului trofic” trebuie sa tragi un pic.dar daca nu, ce rost mai are?daca ai mentalitatea formata sa castigi, castigi si castigi.iar cand pierzi ai pierdut ca ai castigat prea mult inainte.normal ca viata e o cursa.totusi uneori trebuie sa mai alergam si dupa dragoste..

  2. emma spune:

    cum ai spus si tu din pacate astea le invatam in timp daca vrem daca nu ne obliga viata sa le invatam …..

  3. […] un sens. Toate astea din păcate, se învaţă doar în timp, cu timpul …” (Original post  here.) LikeBe the first to like this […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *