Fără cuvinte

Acestea sunt cu siguranţă unele dintre cele mai triste secvenţe pe care le-am văzut vreodată. O pisică încearcă să trezească la viaţă o altă pisică …dovada că ” durerea animalelor în faţa morţii nu este cu nimic mai prejos decât cea a oamenilor! ”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 23 Comments
 1. Ionut says:

  uff ce ai facut cu filmuletul asta sad

 2. ANM says:

  macar animale de`am fi…sad

 3. Florin says:

  Ce trist… Ieri un caine care imi era drag, a iesit pe strada chiar in fața mea si a trecut in viteza un jeep peste de parca nici nu era acolo.. Sa-mi stea inima.. Am pierdut un prieten

 4. bubu says:

  Fara cuvinte.M-a impresionat cum o masa pe pisicuta aia in zona inimii si a plamanilor si parca se ruga sa se trezeasca.Foarte miscator.Se pare ca noi oamenii suntem mult mai cruzi si nemilosi fata de semenii nostri.

 5. Catalinna says:

  Impresionant… sad
  Câteodată am impresia că noi ar trebui să ne numim animale şi animalele să se numească oameni…

 6. Delius says:

  straight face Concluzia este… inefabila.

 7. Roscata says:

  Am vazut filmuletul, acum ceva timp, si mi’au dat lacrimile, instantaneu… sad

 8. Andera Y says:

  Am vazut doar o mica particica din el. N-am putut sa ma uit… Nu pot.

 9. Kata Epic says:

  Mai degraba omor un om decat un animal, chiar daca il voi avea pe constiinta ma voi obisnui la un moment dat cu ideea insa cu un animal niciodata.

  • addicted says:

   Eu nu stiu cum pot fi unii atat de duri ,imaturi , RAI si cum isi pot face joc de un animal ce nu le-au facut nimic!? Cum ii lasa inima sa faca asa ceva?

 10. Khalis says:

  foarte, foarte trist… sad am vazut si eu un catel care facea la fel cu prietenul lui care fusese lovit de masina… il impungea cu boticul si cerea ajutor din priviri tuturor – dar ce mai puteam noi sa facem… multi subestimeaza capacitatea animalelor de a iubi… dar e imensa… am o pisica si e sufletul meu – o iubesc enorm si nu as lasa nimic sa i se intample vreodata

Leave a Reply

Your email address will not be published.