Priveste cerul… din Bucuresti.

Priveste cerul.  Nu vei vedea niciodata curcubeul daca vei privi doar in jos! 

Din Centrul Vechi si pana la periferiile orasului Bucuresti, de la zidurile cladirilor si pana la trecerile de pietoni, intreaga noastra Capitala s-a umplut de indemnuri cu “priveşte cerul“. Stiti a cui a fost ideea si de ce practic scrie ” priveste cerul ” si nu altceva? Am sa va spun indata dar inainte de asta…. PRIVESTE CERUL!

 

Autorul este Grig, un tanar de 24 de ani ce a studiat in Paris si a adus ideea ” regarde le ciel” din capitala Franceza. Primul loc in care a scris a fost o trecere de pietoni din cartierul 1 Mai, continuand apoi prin tot Bucurestiul. De ce ” priveste cerul”? Pentru ca, spune el:

Cerul este unul singur, iar, în funcție de ce găsim în noi când îl privim (în funcție de cum îl vedem, înțelegem) ne dăm seamă de acele scopuri în viață pe care ni le impunem. Din acel moment, cerul devine ceva mai personal, prin el dezvoltăm o relație cu noi înșine și cu universul. Este un prieten ce ne însoțește pretutindeni.

Sper ca pe viitor sa vedem si alte indemnuri, de la el si altii, si nu doar pe pe zidurile bucurestene.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Deby.ro says:

  Roxy, papusa mea.. ce mai faci? Iarta-ma ca scriu off topic, da nu am mai vb cu tine de un car de ani hee hee Ce-am vrut sa zic, am un concurs, daca ti-ar place , poate te bagi. Pupici!

 2. Lilly says:

  mesajul e frumos dar mie nu-mi plac zidurile sau peretii scrisi, e lipsa de respect fata de mediul inconjurator sifata de ceilalti tongue

  • addicted says:

   Daca sunt frumos “scrise” si transmit un mesaj optimist, din punctul meu de vedere, sunt bine venite. De cele facute in bataie de joc, nici nu are sens sa discutam, sunt intradevar ca o lipsa de respect fata de noi si de mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.