Fericirea stă în lucruri mărunte

Nu spun nimic nou, nu? Şi totuşi cât cred în asta pe bune?Câţi dintre noi mai pot zâmbi din lucruri mărunte ? Oare chiar trebuie să facem un efort colosal pentru a ne bucura de frumuseţea unui cer albastru, de căldura soarelui?E necesar să exersăm pentru a şti să ne bucurăm de ele?NU! Ne bucurăm pur şi simplu, firesc … natural. Fiecare secundă,fiecare minut al vietii noastre poate fi aşa, dacă VREI. Oriunde ne-am afla, oricând ne putem bucura de strălucirea soarelui, de prezenţa persoanei iubite, chiar de propria noastră respiraţie.

Nu trebuie să mergem în SUA pentru a vedea cerul albastru. Nu trebuie să călătorim în viitor pentru a respiră. Deschide ochii, le putem avea pe toate chiar acum!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. P. says:

  Eu numai de lucruri marunte ma bucur, ca de restul nu am parte laughing)

  • addicted says:

   Lucrurile marunte sunt si cele mai valoroase. Daca nu reusesti sa te bucuri de ele nu ajungi nici de cele ” marete ” sa te bucuri mai apoi ..

 2. Grand Elrin says:

  Dar daca la mine cerul este innorat ? big grin

 3. Creve says:

  Adevăr ai grăit. Dacă nu te poți bucura de lucrurile mici nu te vai putea bucura nici de cele mari.Exact așa cum dacă nu faci față problemelor mici, nu vei răzbii nici cu cele mari. Dai atenție celor mari, stai în gardă să nu încasezi vreo lovitură în față și te macină pe la glezne happy

 4. florin says:

  Trebuie sa traim clipa.

 5. Iulia C says:

  vorbeste pt tine smug

 6. Rox says:

  Ai dreptate. Pare că oamenii au pierdut bucuria pe care o descrii tu. În fapt, este puritatea sufletului. Majoritatea oamenilor se aseamănă unor marionete ce sunt animate la bunul plac al păpușarului. Ele par a nu mai avea viață…și totuși respiră, merg la serviciu etc…dar cam atât. Micile bucurii, acelea care animă și încântă sufletul și spiritul, nu mai sunt observate deoarece grijile le-au umbrit pe toate. Este trist…

 7. Roscata says:

  Sincer, in ultimul timp traiesc numai in teama si griji, nu am timp sa ma bucur de ce am sad

Leave a Reply

Your email address will not be published.