Nimic la orizont

Se întâmplă prea multe lucruri aiurea, prea multe pe care nu le pot spune, prefer să le ţin pentru mine şi atât. Nici nu aş vrea să fiu judecată, nici nu aş vrea să aud sfaturi şi ” sfaturi “, ar fi oricum chestii pe care deja le ştiu, chestii care nu fac să treacă ce mă apasă. Un singur lucru îmi mai pune zâmbetul pe buze cu adevărat, faptul că săptămâna viitoare îmi voi ţine în braţe nepoţica.. Dar după aia, revine totul la normal ….

Să nu mă înţelegeţi greşit, nu întru în depresie doar că problemele din ultimul timp mă împiedică să mai fiu EU. Nu mai vreau să tresar la fiecare telefon primit de la ai mei pentru că mi-au ajuns veştile rele din ultimul timp, nu mai vreau să aud că o altă persoană dragă mie a decedat …nu mai vreau să mă gândesc la ce urmează. Pur şi simplu îmi vreau viaţa de înainte, aia liniştită!!!!! În fine … într-un final va fi bine, right? happy

Sometimes the person who’s always been there for everyone else… Needs someone to be there for them! “


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Creve says:

  Poate mutarea la București îți va face mult bine happy Rămâne de văzut.

 2. Mihaela says:

  Suntem alaturi de tine, o sa vina si vremuri mai bune. Nici eu n-am o stare grozava acum, cu emotiile si stresul legate de disertatie, plus nelinistile ce tin de viitor, oarecum obisnuite la aceasta varsta. Dar stiu ca o sa treaca si voi fi iar vesela si zambitoare.
  Te imbratisez si iti dau un pup virtual, sa te ajute sa te simti mai bine! kiss happy

  • addicted says:

   Multumesc. Uneori imi sunt mai aproape cei la care ma astept mai putin! kiss
   Stii ca am incredere in tine si mi-s convinsa ca vei lua nota maxima la disertatie, alunga emotiile si fii mai ” bazata” pe tine. big hug>

 3. Paul says:

  Right..toate se rezolva intr-un final..happy..

 4. Lusio says:

  Uneori parca doar asta ne mai ramane: Sa speram la mai bine..

  Acum spre un mod mai general, am mai zis eu, fara speranta, s-ar sinucide o gramada de oameni.. Speranta asta a devenit la fel de importanta ca apa/aerul sau mancarea. Speranta te tine in viata de multe ori. Si e cam la fel de ciudata ca aerul, caci se bazeaza pe feeling.

  Sper sa-ti fie mai bine si tie! ( si sa n-ai ganduri sinucigase hee hee ) Toti trecem prin perioade grele sau foarte grele, dar poate’s si ele’s bune la ceva, te intaresc, te fac mai puternic/a.

  “Mi-a spus cand eram mic, un om batran, ca cel trecut prin greutati, va ajunge cel mai bun!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.